33

Анонимен

преди 11 месеца

Както се очакваше, Брюксел пет пари не дава за членките си, за силата на договорите, и обещанията на съюза като това да бъдат гарант по договора не струват нищо. Интересува ги единствено територията.

32

Някой към 34

преди 11 месеца

Избърши си очилата и гледай под повърхността и пак се изкаже кое как е.

31

Някой

преди 11 месеца

Искат да ускорят третата световна която е сигурна, но още не се знае до колко време ще настане или световни граждански бунтове пълен хаус. Толкова са умни алчните ни заулани партньори от запад.

30

Компира

преди 11 месеца

Ясно ви го каза човекът - дори нищо да не впишат, пак ще се присъединят. Няма пречки от страна на ЕС. За неразбралите будали нека да повторим за милиарден път да повторим - Кирчо ви предаде.

29

Веднага трябва

преди 11 месеца

да започнат преговорите. Трябва да влязат освен Северна Македония, Албания, Сърбия и Черна гора. Така ще се отслаби влиянието на рашистите, които са зловредни за целия свят, и особено за България. ЕС са ценности, морал, образование, просперитет, справедливост, човешки права за всички, свобода, докато рашистите са крадци, лъжци, демагози, убийци, мародери и т н.

28

Борел

преди 11 месеца

Да се разбира, кво ни интересуват претенцитте на най педните и наведените в Европа, ще правят каквото им кажем. Ще трябва да пренаписват скороучебници да вкарат македонската история в българските учебници

27

Анонимен

преди 11 месеца

Той си го каза човека в пряк текст, че нашите условия и споразумението, което ни принуди ха да подпишем с тях, нямат никакво значение и ще си влязат в ЕС и без тях. Нас не ни броят изобщо за нищо. Всичко беше прах в очите ни.

26

Някой към 23

преди 11 месеца

Описа всичко много точно. За тези хора ние сме нищо на квадрат. Трябва им нашата територия само, че се намира там. От към взаимоотношения и уважение и зачитане като хора и християни и от ЕС е нищо на куб

25

Гошо...Тъпото

преди 11 месеца

Ееее,няма да стане с тази Украина,пардон РС Македония. Все...същата работа.

24

Анонимен

преди 11 месеца

Иска му се на корумпето,но няма да го огрее ,и него и СМ.Защо тогава не са приели до сега Сърбия с проблемите и с Косово?

23

Никола Стефанов

преди 11 месеца

Да, откакто на власт дойде правителството на Проклетите Продажници на Кирчо Случайника, наистина няма пречки - все пак това т.нар. "правителство" е просто колониална администрация, получаваща заповедите си от американското посолство - те сами си го признаха черно на бяло, или поне на запис. Само мал.о.умен и.д.иот или недобре платен сор.осоид би повярвал, че ПП работят за българските интереси - първите, защото са си и.д.ио.ти, вторите - защото за това им плащат.

22

Анонимен

преди 11 месеца

Още не са почнали преговори, а този вече ги пуска. Сенилнисороснилгбт политици

21

Някой

преди 11 месеца

Те влизат ние излизаме и очертаваме нова граница зад нас. Така няма да сме задължени с нищо от сорта на мигранти и нарко потоци и т.н. Приватизираме каквито заводи имат защото закриха нашите. Да е за урок и на другите от другата страна. Може да сме между *** и наковалнята може да играем и добре. Най-хубавото за нашият район и за всички е, че Турция е в НАТО. България също да остане ей тъй като до сега. Без това западните държави стават саламски държави.Загубени са, обречени защо да затъваме още

20

Бай Чеп

преди 11 месеца

Този господин знае ли за поруганите български паметници и знамена, за пребитите хора определящи се като българи в РСМ, за нецензурните думи и хули отправяни към България и българите, за разбитите и подпалвани български клубове и много още изстъпления. Когато в Македония тези неща изчезнат и всички виновни си понесат тежко наказание и изпълнят клаузите от френското предложение, е тогава г-н Борел може и да се помисли за започване на преговори за присъединяване на РСМ към ЕС.

19

ГЕЙЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ

преди 11 месеца

Нас не ни броят за живи обаче 20% от заблудените горди с членството ни в ЕС. И аз не знам в кой ЕС сме след като страни които не са членове и страни от третия свят са по добре от нас. Да не говорим, че макетата имат по голяма тежест и им се чува сумата повече от нас.

18

Анонимен

преди 11 месеца

Аз от този ЕС нищо добро не видях, само проблеми!

17

Някой

преди 11 месеца

Те влизат ние излизаме и очертаваме нова граница зад нас.

16

МВнР

преди 11 месеца

Да се задейства заедно с евродепутатите. За какво ви плащаме?!

15

Анонимен

преди 11 месеца

Да влиза бе! По важното е ние да излезем!

14

силно замислЕна

преди 11 месеца

Има Барбореле......понеже нЕма такава държава!