44

Анонимен

преди 11 месеца

Контрата запецна и почнахте статиите, че не сме медиино грамотни щото не вярваме на пропагандата ха ха ха ха ха

43

Мен

преди 11 месеца

По всякаква грамотност

42

Анонимен

преди 11 месеца

Това че по медиите са неграмотни не значи че тия дето ги слушат и четат са прости като тях!

41

А Медиите ги няма

преди 11 месеца

Тероризъм в град Бобов дол - ЖЕРТВИ, замесени са много полицаи! ИМА УБИТИ

40

Анонимен

преди 11 месеца

дай Боже да сме последни по медийна грамотност щото ако някой смята че ще чуе истината по главните медии е меко казано неграмотен .Така се спасихме и от ваксините защото медийно грамотните западняци сега мрът с 20% свръхсмъртност

39

Зомбираха ли ви

преди 11 месеца

Медиите не отразяват ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ в град Бобов дол, сигурно Бойко Борисов трябва да им заповяда!

38

Анонимен

преди 11 месеца

Медиите са основно средство за дезинформация и това го знае всеки в България.

37

Анонимен

преди 11 месеца

Канада се присъединява към първата група на най-добре представилите се държави, предимно от Северна Европа." Канада ми е северна Европа!!! За грамотност ли говорим още?

36

Медиите са на МВР

преди 11 месеца

Медиите са на МВР, при хиляди сигнали до медиите за Тероризъм в град Бобов дол те не реагират защото са замесени полицаи!Мирослав Германов

35

Анонимен

преди 11 месеца

За последните 33 години се научихме да не вярваме на медиите. Много малко са хората, които им вярват или това са обикновено млади хора без опит и част от най-възрастните на над 80 години, които са свикнали от предишни времена, че медиите не ни лъжат. Това няма нищо общо с критериите в тази класация.

34

Реалист

преди 11 месеца

В статията има очевидни грешки. Македония е посочена два пъти с различен брой точки. Япония има много точки, но е по-назад от държави с по-малко точки. Явно няма толкова голямо значение мястото в класацията, колкото точките, но и тези точки са по странни критерии. Самият термин "медийна грамотност" остава много неясен.

33

Обява за работа:

преди 11 месеца

Вие сте ослепителна амбициозна блондинка, с финансово образование, брилянтен английски, висока компютърна грамотност и отлични способности за работа в екип. Не ни звънете. Търсим оксиженист.

32

Анонимен

преди 11 месеца

То па едни медии

31

Познавам едно ченге

преди 11 месеца

С S класа за 500 000 лв .Хич няма корупция при ушевите фат маци

30

Анонимен

преди 11 месеца

Теза, антитеза, синтеза. Щом някой те лишава от противоречаща му гледна точка, саботира умишлено правото ти да вземеш информирано заключение.Значи от самосебе си изниква въпрос- защо го прави? Дали защото знае, че аргументите му са слаби/неверни? Ако е така- защо да му вярвам?И спираш да му вярваш.

29

Извратени полицаи

преди 11 месеца

Полицаи от град Перник и Бобов дол гледат личният живот на хората със СРС и маструбират в град Бобов дол, накичили са целият град с Спец. Техника!

28

Медик

преди 11 месеца

Коментарите тук потвърждават резултати от проучването!

27

В Бг маалата на Ес

преди 11 месеца

Грамотност не ти е нужна за далавери то си е официално казано в България с работа се обеднява.

26

Анонимен

преди 11 месеца

Абе, стига сте ни набивали, че сме последни във всичко. Искам да ви кажа, че нашата нация е номер едно. Чужденците са толкова невъзпитани, лицемери и ***, че вече не ги понасям. Говорят на висок тон на обществени места, имат неоправдано високо самочувствие и куп други неща, които не ми се изброяват. Научили са ги сляпо да вярват на властта и да ги правят на маруля. Затова с лека ръка им набутват ненормални и неморални неща.

25

Анонимен

преди 11 месеца

Медиите действат едностранчиво и дори вече са на повикване на една партия и трите телевизии. Манипулират, дори в новите български филми като този който даваха вчера още от самото начало прикрити реклами, веднага го спрях. Освен това Админите тук са абсолютно неграмотни и така и не разбраха, че бана им не работи ако си пусна ВПН-а, неграмотници.