178

Анонимен

преди 1 година

алъо, плебса... пригожин винаги е чакал боеприпаси от шойгу за да провежда операциите си... дори и сега, ако шойгу не му даде боеприпаси, пригожин НЕ МОЖЕ да направи преврата...

177

Гражданин

преди 1 година

>Операцията, наречена Походът на Пригожин, показа за кой ли път колко елементарни политици и измислени анализатори в България получават безумни заплати за нищо! Вчера се надпреварваха да говорят глупости. Така й не разбраха, че предателите са ***, включително и за онези, които им плащат.

176

Анонимен

преди 1 година

Нелче, ти на борда на самолета ли беше, че твърдиш тези неща? И да обясниш на хората тогава, как самолетът му се намира в Санкт Петербург, а той дава изявления от Москва... пеша ли се е върнал?

175

Московские новости

преди 1 година

Тия дълги пасквили като тоя, когато се появят, е ясно, че са за замазване на положението. А положението е, че всички, които вчера се пънеха да разказват, каква ще Русия "след Путин", днес засрамено си почистват оцапаните задни части.

174

Анонимен

преди 1 година

Всичко е по план :)

173

Васил Левски

преди 1 година

Всеки който си мисли че това беше всичко е в грешка и заблуждение. Путин няма как да остане на власт за дълго след тази демонстрация на тотална импотентноcт. Не забравяйте какво стана след неуспешния преврат през 1991 г.

172

Анонимен

преди 1 година

Факт е, че руснаците са още по-обединени, отколкото преди и враждите са приключили. Сега да му мисли фашистката шайка в Киев!

171

Анонимен

преди 1 година

Аз не мисля, че е имало слабост.Слабост щеше да има ако беше заповядал да бъдат избити хората от Вагнер.Мина се с възможно най-малко жертви.И на двете страни не им се стреляше един срещу друг.

170

Иво

преди 1 година

Село Долно Белотинци отново е залято от дъжда снощи,НО ТОВА НЯМА ДА ГО ПРОЧЕТЕТЕ НИКЪДЕ, ЗАЩОТО ТОВА Е ПРОБЛЕМ НА БЪЛГАРИТЕ, по-важно е варварите Русия и Украйна как са!

169

блицкриг

преди 1 година

Традиционно държавите, където въоръжени банди указват на президентите кои да са министрите са без сняг.....

168

Реалист

преди 1 година

Само Гьобелс може да измисли по добра манипулативна статия. Путин и Пригожин извъртяха така играта за да може противниците на Путин да излязат на светло в подкрепа на Пригожин. По този начин Путин разбира и арестува предателите около себе си. Но като има болни от новия вирус ПИИ придобит информационен идиотизъм ще четат психо терапевтичната статия на американския *** писател на приказки

167

блицкриг

преди 1 година

Да извадиш затворниците, да им дадеш оръжие, да те подгонят от Москва и да ти кадруват министрите........Су Дзин ''Изкуство на войната''

166

блицкриг

преди 1 година

Събота сутрин:(от Москва) Ще действаме брутално, това са предатели и метежници.......... Събота вечер:(от някъде) Амнистия за ''вежливите зеки'', Шойгу - вън!......

165

смешко

преди 1 година

А бе хора, защо коментирате неща, за които хал хабер си нямате!? Изобщо няма достоверна информация какво и защо се случва в Русия през последните дни. Да не говорим за това къде е бил и какво е правил Путин. В такива моменти, колкото по-малко плямпа човек, толкова по- малко се излага. Ама нашите т. нар. "анализатори" не го схващат и се пеняват на воля за забавление на публиката.

164

Анонимен

преди 1 година

За слабостта на леопардите, брадлите и всякаквата друга натовска безполезна тенекия напишете нещо.Това с Путин приключи.

163

Едно нещо ме

преди 1 година

притеснява. Всъщност две.1-то е защо след като лъсна, че "царят е гол", по прогресивната част от руснаците не тръгна с армията на Пригожин към Москва или тази част от руснаците вече са се изнесли отдавна от СССР? И 2-то е защо великият командир и император, пълководец на "втората по сила", "безаналогова" армия в света - джуджето *** се скри като мишка? Това, което ми дава надежда е, че в Ростов хората посрещаха Вагнер като освободители и им купуваха храна. А поход срещу БойкУ и Пеевски кога?

162

Анонимен

преди 1 година

Тук някои ватенки се радват и обясняват как това бил пак някакъв свръх хитър план на късокракия. А на семействата на загиналите пилоти вчера, кой ще им обяснява че са загинали безсмислено? Или няколко човешки живота са 'мелоч' за вас? А това че късокракия е бил дискредитиран публично, и всички видяха че реално никаква власт няма, и че стига да имаш 2 танка може да стигнеш където си поискаш в Русия? А да, това също е било част е плана на великия геостратег.

161

F

преди 1 година

Путин се притеснявал да не бъде убит и затова избягал от Москва. По големи тъпотии не съм чел отдавна. Чудя се ако има заплаха за което и да е политическо лице в западните държави дали службите биха го оставили на улицата или ще се задействат програми за неговото изолиране и опазване. Пропаганда няма в западните медии

160

А ха

преди 1 година

Пригожин загуби здрав разум - не е лесно всеки ден да си в кръв и осакатявания на хора.

159

Шефрет

преди 1 година

Ще им се спукат жлъчките на кравеведите,че им се изпариха за въобръжаемият метеж срещу Путин) Простоватите джендърмени все още не могат да си представят в кокошите мозъчета ,че няма отърване за Укристан) Време е да го осъзнаете.