7

обективен

преди 11 месеца

Ама вие и хабер си нямате каква голяма гнус сте !!

6

Анонимен

преди 11 месеца

Тая много професионално хваща микрофона.

5

Анонимен

преди 11 месеца

Всички герберски назначения за шефове са си още по местата, дори онази измислената Марияна Николова дето беше вице се вихри в Национална електрическа компания. Арогантни и доста ограничени хора в момента са на всякакви високи места във всички структури. Навсякъде са само свои хора, но без капацитет и знания, най-важната им задача е да тормозят хората и да се правят на големите шефове. Такова падение не е било.

4

озлобен

преди 11 месеца

А може ли да си 15 год. във властта ,и да крадеш като за световно , да те пази главният прокурор и да ти казва -шефе ,а през това време да избягат милион млади ,и сега да и пак на софрата , вместо да си 20 год. в затвора !!! *** и големи крадци сте !!

3

Анонимен

преди 11 месеца

Те на ПП избирателите паднаха на половина а според мен вече няма нормален който да пусне за тях, така че да не се надуват много да не вземат да се пръснат, че после ще е много гнусно да се чисти след тях!

2

Анонимен

преди 11 месеца

Пpи Пocoлcтвoтo ca egин npaйg aлapмagжии, нa k'вo oтrope gaвaт yлтимaтyми?!

1

Анонимен

преди 11 месеца

Те така се заработва хубава заплатка. Аз на теб ултиматум, ти на мен - контраултиматум. до второ пришествие можем да си изкараме така.