271

Анонимен

преди 11 месеца

281 Гешев е заплаха за самия себе си, както видяхме вече. Нито тук, нито в Брюксел, не изнесе Уау! някакви бомбастични компромати. Защото такива няма. Има само предположения, догадки, съмнения, "мотиви" евентуални, "една жена ми каза" от сорта...поставени на трупчета, за да изнудва с тях политици, при нужда.Специално за Борисов,целта беше очерняне името и отнемане на времето му, в мотаене по следствия...за да го изводят от активния политически живот. Без никакви други правни последствия за него

270

Е, айде подавайте

преди 11 месеца

Ще сте първото правителство, на което рейтингът е скочил след падането. Гинес ви зове. Иначе, плашите куче със салам - Бокича вече не се притеснява за имунитет. Пък и ако вие развалите уйдурмата няма да се карат на него от Посолството.

269

Президента Радев

преди 11 месеца

Оставка до края на юни. Юли раздавам пак трите мандата, и на 31 -ви разпускам НС. Авгукт и септември, отпуски, почивка, море плаж, да си починем от Киро и компания. На есен избори 3 в 1, включвам и референдума за еврозоната.

268

Ехоо

преди 11 месеца

Причините за напрежението между управляващите сам много , но никой не говори за главната!А тя е , че рейтингът на ПП пада катастрофално и те се стремят да овладеят регулатори и пр. с цел като Борисов да печелят местните , а и националните избори.Бяха предупредени,че който се съюзява с Борисов той умира .Нещо като Черната вдовица е за партньорите си!

267

Анонимен

преди 11 месеца

263 В такава ситуация се отива на избори, на които ПП,ДБ ще се сринат 2, или 3 позиции надолу, където бяха преди, да манипулират машинния вот/алаба с президента/ и преди Радев да инсталира ПП във властта. ПП,ДБ трябва да са доволни и на това което получиха, то е твърде вного за тях. Некадърни да управляват, при това, а обсебват абсолютната власт?! По-добре на избори, отколкото това.

266

Анонимен

преди 11 месеца

Със същия успех Дългия мое да ни заплашва че ще спре телевизията си :) ЦИРКАДЖИИ!

265

Йордан

преди 11 месеца

ППДБ ще искат оставката на собствения си кабинет?!? Абе ние *** ли сме?

264

Анонимен

преди 11 месеца

1 месец се пънете да ни обяснявате че това не било коалиция, апа ся викате Баце не спазвал споразумението, немога да Ви разбера, ся имали коалиция или Ц

263

Анонимен

преди 11 месеца

Киро реве защото без герб да му гласува не може да краде. Свърши се киро, ти си политически труп!

262

Анонимен

преди 11 месеца

271 Борисов няма нужда от изпиране. Можеха само за го викат и мотаят в следствието, щеше да отсъства от активния политически живот и кой щише да подкрепи нефелниците от ПП,ДБ, през това време? Щяха да го мотаят, с цел дискредитиране и окалпазяване в обществото, за дава показания, които нямаше да доведат до нищо. Защото нямат доказателства за престъпна дейност с негово участие.

261

Мунчо

преди 11 месеца

Какви условия ще поставяте бе, аматьори! Според последното проучване имате 19 % и продължавате да падате. Борисов пак ви прекара.

260

Анонимен

преди 11 месеца

Дайте цялата власт на киро и всички пари в хазната на кокоро! Иначе те няма как да ни крадат!

259

Отърваха кожите !!!

преди 11 месеца

Някой хора отърваха кожите ! Заплахата Гешев я няма ! Така че ГЕРБ вече почват номерата на тях им трябваха ПП за да не им хвръкне лидера ,вече няма страшно и цирка започва , така че ще има край на правителството ! Честито на ПП пак ги изпързаляха и то без Бойко да им благодари ! Да не би да не знаете защо ГЕРБ се присламчиха към ПП и бяха готови на всякакви отстъпки само и само да бъде свален Гешев !

258

Анонимен

преди 11 месеца

до кога ще тъпим това *** да се гаври с нас ве народе

257

Партия

преди 11 месеца

Заплашва със оставката си ;)

256

Анонимен

преди 11 месеца

Това требе да е някакъв харвардски чалъм, кире - да заплашваш да свалиш собственото си правителство.

255

КирУ

преди 11 месеца

Искам пълна власт- над Министерствата! Над Сружбите! Над Прокурора! И над Народното Събрание също!

254

Анонимен

преди 11 месеца

Киро Канадеца вече е Киро фашиста!

253

Анонимен

преди 11 месеца

Такъв цирк няма никъде по света. Партия да иска оставката на собственото си правителство....

252

Анонимен

преди 11 месеца

263 ОК, властта е на ПП,ДБ, правителство избрано от ГЕРБ, с мандата и министрите на ПП,ДБ, за да има България редовен кабинет. С тежки компромиси. Но, оттук нататък, ПП,ДБ да си търсят мнозинство, което да им подкрепи предложените закони, решения и поправки, в пленарна зала. ГЕРБ не е длъжен да гласува за тях. Никой не трябва да дава гаранция, че ще има мнжзинство, което единодушно, да гласува предложения на правителството. Това го няма в демокрацията, а само при диктатурата.