271

Анонимен

преди 1 година

281 Гешев е заплаха за самия себе си, както видяхме вече. Нито тук, нито в Брюксел, не изнесе Уау! някакви бомбастични компромати. Защото такива няма. Има само предположения, догадки, съмнения, "мотиви" евентуални, "една жена ми каза" от сорта...поставени на трупчета, за да изнудва с тях политици, при нужда.Специално за Борисов,целта беше очерняне името и отнемане на времето му, в мотаене по следствия...за да го изводят от активния политически живот. Без никакви други правни последствия за него

270

Е, айде подавайте

преди 1 година

Ще сте първото правителство, на което рейтингът е скочил след падането. Гинес ви зове. Иначе, плашите куче със салам - Бокича вече не се притеснява за имунитет. Пък и ако вие развалите уйдурмата няма да се карат на него от Посолството.

269

Президента Радев

преди 1 година

Оставка до края на юни. Юли раздавам пак трите мандата, и на 31 -ви разпускам НС. Авгукт и септември, отпуски, почивка, море плаж, да си починем от Киро и компания. На есен избори 3 в 1, включвам и референдума за еврозоната.

268

Ехоо

преди 1 година

Причините за напрежението между управляващите сам много , но никой не говори за главната!А тя е , че рейтингът на ПП пада катастрофално и те се стремят да овладеят регулатори и пр. с цел като Борисов да печелят местните , а и националните избори.Бяха предупредени,че който се съюзява с Борисов той умира .Нещо като Черната вдовица е за партньорите си!

267

Анонимен

преди 1 година

263 В такава ситуация се отива на избори, на които ПП,ДБ ще се сринат 2, или 3 позиции надолу, където бяха преди, да манипулират машинния вот/алаба с президента/ и преди Радев да инсталира ПП във властта. ПП,ДБ трябва да са доволни и на това което получиха, то е твърде вного за тях. Некадърни да управляват, при това, а обсебват абсолютната власт?! По-добре на избори, отколкото това.

266

Анонимен

преди 1 година

Със същия успех Дългия мое да ни заплашва че ще спре телевизията си :) ЦИРКАДЖИИ!

265

Йордан

преди 1 година

ППДБ ще искат оставката на собствения си кабинет?!? Абе ние *** ли сме?

264

Анонимен

преди 1 година

1 месец се пънете да ни обяснявате че това не било коалиция, апа ся викате Баце не спазвал споразумението, немога да Ви разбера, ся имали коалиция или Ц

263

Анонимен

преди 1 година

Киро реве защото без герб да му гласува не може да краде. Свърши се киро, ти си политически труп!

262

Анонимен

преди 1 година

271 Борисов няма нужда от изпиране. Можеха само за го викат и мотаят в следствието, щеше да отсъства от активния политически живот и кой щише да подкрепи нефелниците от ПП,ДБ, през това време? Щяха да го мотаят, с цел дискредитиране и окалпазяване в обществото, за дава показания, които нямаше да доведат до нищо. Защото нямат доказателства за престъпна дейност с негово участие.

261

Мунчо

преди 1 година

Какви условия ще поставяте бе, аматьори! Според последното проучване имате 19 % и продължавате да падате. Борисов пак ви прекара.

260

Анонимен

преди 1 година

Дайте цялата власт на киро и всички пари в хазната на кокоро! Иначе те няма как да ни крадат!

259

Отърваха кожите !!!

преди 1 година

Някой хора отърваха кожите ! Заплахата Гешев я няма ! Така че ГЕРБ вече почват номерата на тях им трябваха ПП за да не им хвръкне лидера ,вече няма страшно и цирка започва , така че ще има край на правителството ! Честито на ПП пак ги изпързаляха и то без Бойко да им благодари ! Да не би да не знаете защо ГЕРБ се присламчиха към ПП и бяха готови на всякакви отстъпки само и само да бъде свален Гешев !

258

Анонимен

преди 1 година

до кога ще тъпим това *** да се гаври с нас ве народе

257

Партия

преди 1 година

Заплашва със оставката си ;)

256

Анонимен

преди 1 година

Това требе да е някакъв харвардски чалъм, кире - да заплашваш да свалиш собственото си правителство.

255

КирУ

преди 1 година

Искам пълна власт- над Министерствата! Над Сружбите! Над Прокурора! И над Народното Събрание също!

254

Анонимен

преди 1 година

Киро Канадеца вече е Киро фашиста!

253

Анонимен

преди 1 година

Такъв цирк няма никъде по света. Партия да иска оставката на собственото си правителство....

252

Анонимен

преди 1 година

263 ОК, властта е на ПП,ДБ, правителство избрано от ГЕРБ, с мандата и министрите на ПП,ДБ, за да има България редовен кабинет. С тежки компромиси. Но, оттук нататък, ПП,ДБ да си търсят мнозинство, което да им подкрепи предложените закони, решения и поправки, в пленарна зала. ГЕРБ не е длъжен да гласува за тях. Никой не трябва да дава гаранция, че ще има мнжзинство, което единодушно, да гласува предложения на правителството. Това го няма в демокрацията, а само при диктатурата.