48

Буци

преди 11 месеца

Ние знаем, че нацистите избиваха, клаха и прогонваха бесарабски българи от украйнините, няма да забравим. Русия, мачкай нацистите!

47

До 41

преди 11 месеца

Ако Тагарев ми прати призовка имам достатъчно време да поема към слънчев Тайланд , Камбоджа , Виетнам или друга дестинация където да изкарам до краха на киевската хунта

46

Буци

преди 11 месеца

Дано падне това ялово правителство, еле па тоя продажен сорсид Тагарев - най големия *** е тоя

45

Междувременно

преди 11 месеца

Япония започва да изхвърля милиони тонове замърсени отпадни води от Фукушима директо в Тихия океан. Но това не се споменава по западните медии и за това нокой не говори защото те са от Г7 и са от добрите! Реакторите са Американски и Там радиацията е благотворна. https://youtu.be/xq9F1Lp20Wk

44

Анонимен

преди 11 месеца

До анонимен келешДразнител си ти и ми се струва и само цъкаш под новините из сайтовете

43

Сина

преди 11 месеца

Май зеленски замисля аъентешата в АЕЦа, както гръмна язовира, както инсценира Буча, както всичко останало...

42

анонимен келеш

преди 11 месеца

Слава на Господ,че България се отърва от бедните,пияни,Руски комунисти и вече е в НАТО:):):)Тук русофилчетата и техните колеги руските ботове сме ги наврели в ъгъла,ограничени само с право да църкат под новините из сайтовете:):):)

41

Невероятни тъпаци

преди 11 месеца

Отчаяни напъни да включат във войната някои други бaлъци, след като целия свят разбра, че тяхното "контранастъпление" е пълен фейк. Ако Магарев се опита да ви сплаши с някакви повиквателни - пълен отказ защото е много по-добре да изкарате известно време в затвора, отколкото да загинете в Украйна.

40

Анонимен

преди 11 месеца

Скапаната Америка предизвика тая война, ако някой е виновен за пролятата кръв на едните и другите, то това е тя, Зеленски не знам защо не седне на една маса и да се споразумеят за нещо изгодно и за двете страни, защо трябва да умират още хора, за какво?

39

toti

преди 11 месеца

Очевидно е че на Русия и свържиха патроните и почна да саботира,язовири,оръжейни складове,та ...ДОРИ АТОМНИ ЦЕНТРАЛИ !!!.....Това е повече о една война !!!

38

////

преди 11 месеца

Украйна значи.Тия ще започнат да взривяват наред и ще обвиняват.Мр-ъс,На укропитетска гадоСт.

37

Анонимен

преди 11 месеца

Значи ще е обратното, както беше със Северен поток. Военна пропаганда в действие

36

Анонимен

преди 11 месеца

Контраофанзивата се провали и сега укрите ще търсят провокация за да намесят и НАТО.Тази *** трябва да бъде изрината без да се оставя оцелял !

35

Mda

преди 11 месеца

"Забавянето на западните партньори в доставката на оръжия за Украйна даде време на руските сили да подготвят отбранителна линия, поради което контранастъплението, обявено от Киев, не даде очакваните резултати. Това заяви съветникът на ръководителя на кабинета на президента на Украйна Михаил Подоляк"

34

Анонимен

преди 11 месеца

Укрофашистките терористи са готови на всичко, за да обвинят Русия. Даже атомна бомба ще пуснат и пак Русия ще обвинят. Аз не мога да разбера тоз уж цивилизован Запад, защо продължава да вярва на тези терористи, защо ги финансира и им дава оръжия? Може би защото хората от Източна Европа не ги интересуват?

33

Анонимен

преди 11 месеца

Вие по-добре разбирате от терористични актове. Откъде знаете, обаче, че Запорожската АЕЦ е временно окупирана?

32

Анонимен

преди 11 месеца

Единственото нещо, което укропитеците взривиха още миналата година март месец е техния си самолет Ан-124 МРИЯ. На друго не са способни, само плашат кучето на Путин с кренвирш

31

Извънредно

преди 11 месеца

Западът съобщи че ще даде оръжие на Русия за да защити Русия от Русия, която сама обстрелва собствените си територии, язовири и Атомни ел. централи.

30

До боклука 17

преди 11 месеца

Така ли? А сега да чакаме ли и Порошенко да опровергае? Ама той не може, защото го има на видео това което каза. Порошенко обяви началото на гражданската война с думите: За нас ще има работа, те ще са безработни. Нашите пенсионери ще получават пенсии, техните не. Нашите деца ще са по детските градини. Техните ще гният в бомбоубежищта. Така ще спечелим тзи война. ПО ОНОВА ВРЕМЕ КАТО ЧУХА ТЕЗИ ДУМИ ОТ ПРЕЗИДЕНТА НА УКРАЙНА, НЯКОЙ РАЗТРЕВОЖИ ЛИ СЕ??? Ама те и сега се правят че не са ги чули. И вие!

29

Анонимен

преди 11 месеца

Украинците взривиха Каховка, сега ако взивят и атомната централа в Запорожие, която е по-близо от Ченобил (тогава имаше голямо отражение в България), за мен това са ТЕРОРИСТИ!!!