28

Абе...

преди 1 година

Тая подводница мое да я спаси само Джак Спароу, щото само той мое да я извади от търбуха на Кракен! Тъй че Джони Деп да нахлюпва банданата, сабята на кръста и да заминава...какво ми се мотае по кръчмите с разни светулки

27

пришълецът

преди 1 година

От 2018 знаете за проблем с титан:)))) а с кронос откога знаете?:)))

26

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Извънземните сигурно ще ги...спасят,защото такъв Батискав,пълен с...иновации,на тяхната планета нямат.

25

Анонимен

преди 1 година

Като стъпиш на яйце нали знаеш,казва пук и това е!Че и подводницата им на 400 атмосфери налягане така е направила!

24

Дедо

преди 1 година

Бе един човек каза: Като падне самолет, виж кой е бил на борда.

23

Коментар

преди 1 година

Писаницата е изкуствено преведен тюрлюгювеч от гуглето,но да кажа че американеца не е способен нищо свястно да произведе!Само букулуци увити в лъскав целофан за пари!

22

АнонимеН

преди 1 година

ЕДНА СКАПАНА КОЛА ИМА ТРАКЕР, ДРУГИ ИМАТ И САТЕЛИТНИ ТЕЛЕФОНИ, СКАПАНИ ХЕЛИКОПТЕРИ ИМАТ БУТОН АВАРИЯ КОЙТО КАТО ГО НАТИСНЕШ УСТРОЙСТВО ИЗЛЪЧВА КЪДЕ Е! ТУК НЯМАЛО НИТО ТРАКЕР НИТО САТЕЛИТЕН ТЕЛЕФОН НИТО НИЩО :D ОТ КОМПАНИЯТА СОБСТВЕНИК ЗАЯВИХА, ЧЕ ВОДОЛАЗИТЕ И ПРОГНИЛАТА ПОДВОДНИЦА СА ЗАСТРАХОВАНИ И, ЧЕ КОМПАНИЯТА Е БИЛА ПРЕД ФАЛИТ НО СЕГА СЪС ПАРИТЕ ОТ ЗАСТРАХОВКАТА ЩЕЛИ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯТ! А МИЛЯРДЕРА БИЛ ПОДПИСАЛ ДЕКЛАРАЦИЯ , ЧЕ Е СЪГЛАСЕН С РИСКОВЕТЕ И КОМПАНИЯТА НЕ ДЪЛЖИ НЕУСТОЙКА!

21

Всевиждащото очо

преди 1 година

А на бас че тая подводница е отпрашила за Северна Корея...Просто им е дошло до гуша и са драснали към Рая като мигрантите от Афганистан, само че под водата...щото да не могат да ги гепят.

20

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23 - Вярваш или не, MS бяха направили контролера на Xbox 360 толкова удобен и прецизен, че се позлваше и в "истинските" подводници.

19

В.

преди 1 година

Уникално оборудване. Непредвидима грешка. По-вероятно да има механично управление. Технология изпробвана стотици пъти на много по-големи дълбочини.

18

Анонимен

преди 1 година

Явно са решили да отидат да видят Титаник на някой от безкрайните милиардерски купони.Някой е предложил да отидат на Луната а друг милиардер е казал че засега там не може да се отиде,но може да отидат до Титаник.Смях е предизвикала цената от 250 хиляди долара направо за жълти стотинки.Е на видяха го Титаник.

17

Анонимен

преди 1 година

Дори да ги намерят, няма как да ги евакуират от подводницата, защото налягането ще ги приключи на секундата. Също така, кислорода им е на приключване, по-малко от няколко часа имат ако въобще са живи.

16

В.

преди 1 година

Не са спазили правилата за сертифициране приети от една организация. Никой не твърди, че има недостатъци в конструкцията. Предполагам са извършили безразрушителни тестове на заварките. Нищо конкретно не се казва за неспазените процедури за изпробване. Сигурно е трябвало да има проби без екипаж.Това са уникални съоръжения, прототипи. Натискът е 400 кг на квадратен сантиметър. Най малка недомислица или човешка грешка може да направи проблем. Никога няма да се разбере причината.

15

Анонимен

преди 1 година

Една украинка ми каза,че милионер грозен има,ама милиардер грозен няма.Многото пари променят човека.Като е нямал е бил скромен,като има много вече се чуди какво да прави и накрая прави глупости.

14

Анонимен

преди 1 година

Те сигурно вече са мъртви, но нали знаете, американците са безгрешни, само рашките грешат :)))

13

Анонимен

преди 1 година

Пишете ги Бегали вече тия милиардерчета!! Това е голяма глупост от тяхна страна!! Вече няма да правят така!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Другата мания на милиардерите е да летят в Космоса.Въпрос на време е и там да гръмне някоя ракета наблъскана с милиардери.Колкото до контраофанзивата нормално да не се пише за нея защото е пълен провал.Сега ще се пише за Титаник, извънземни и други само не за провала на бандеровците.

11

до 10

преди 1 година

,,22 юня, ровно 4 часа Киев бомбили, нам обявили, что начиналась война" - Синий платочек! Клавдия Шулженко!

10

Анонимен

преди 1 година

Когато си играеш с огъня (както например кремълския, дърт и плешив рептил) няма начин да не се изгориш поне веднъж и то фатално...

9

Бау

преди 1 година

А може би са си платили да ,,изчезнат" и в последния момент да бъдат случайно открити!? Нравите при богатите са извратени, опасностите за тях не важат, както и проблема на бедните хора! Парите те правят самонадеян, значи - това на мен не може да се случи! Богато - неодушевени предмети! Прагматици, невярващи в тайнства и поличби! Кой средностатистически човечец би се качил на нещо, което се казва Титан и да отива при Титаник!? 20 г. преди трагедията някакъв Робертсън писал книга, 1:1 предсказание