232

пуйката на Холмс

преди 1 година

Все повече ми заприличва на десетата руско-турска война 1806 - 1812 край Русчук(Русе).Пет години руските войски(90% от армията им е била съсредоточена на западните граници заради активността на Бонапарт в Европа) са нахлували у нас,а зимата се оттегляли в Румъния,докато накрая един мързелив старик Кутузов ги оставил да преминат на румънския бряг и ги вкарал в чувал,а конницата на Марков преминала Дунава и превзела базата им в Русе,а османците останали без армия и руски мир - те казват кое е тяхн

231

Нострадамус младши

преди 1 година

Я , я пак ...4000 танка !!!!??????? Тия драскачи на каква дрога са , предозирали са хапчетата с една седмица напред !!!!

230

Анонимен

преди 1 година

Кой го твърди? Я пак...хахаха

229

ало ало

преди 1 година

окъсаха я и НАТО! германия дала леопардите си на украйна, те се окотиха, путин ги натроши като орехи - сега швабите се молят на швейцария да им даде от техните, ама часовникарите, скръндзи, не дават!...окъсаха я като марко на косово поле!

228

Анонимен

преди 1 година

Ако вкарат България във войната пуснете poмите и помаците първо,за да приберат желязото.Магарев щял да праща жива сила под прикрието на медици и фелшери...там е вече пълно с такива полски.Като нищо ще ни вкарат тези продажници във война.Укрите загубиха танкове,а не руснаците.Почти всички,които им пратиха са затънали.

227

Георги Лефтеров

преди 1 година

Имала е,загубила ги е.Ами ако нямаше толкова танкове? Всъщност някой знае ли колко танка имат руснаците?

226

Петров

преди 1 година

Добре де защо тогава Украйна спря наступа си след като според драсканиците горе Русия е останала без танкове? Обратно, от 600 укротанка, над 200 са унищожени в полето без да достигнат до първата линия на руската отбрана, включително и Леопардите, които са 18 на брой само. Сега чакат помощи от Запада за да продължат, шото ако изгорят и другите, зеления наркоман трябва да бяга в Америка.

225

Анонимен

преди 1 година

мокри съниша на автоа на статията и на преписвача , браво.... много загубени танкове и много теритоия в състава на рфскъпо *** ние може да четем 4000 руски танка а любиците наисти 539 това е смешно стига демаогия не сме абоигени

224

Анонимен

преди 1 година

Лоша снимка сте взели за фалшименто материалчето си, трябваше да сложите снимки от "настъплението" на укро фашистите. Там има впечатляващи кадри със стотици изгорели украински железа.

223

Анонимен

преди 1 година

Разпространителката на фейк нюз Христова много се стеснявате. Не се притеснявайте, всички знаят, че нито един материал публикуван от нея няма нищо общо с каквато и да е истина, а и хартията ще изтърпи всичко. Така че моля действайте по-смело, направо пишете за 4 милиона унищожени руски танкове. Така де, важно е с тези статии да предизвиквате повече смях, защото рубрика с хумор освен тези пропагандни релации няма в тоя сайт.

222

Анонимен

преди 1 година

Най-високата цифра е 9, ...................грамотност, Сър.

221

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - просто *** по северното черноморие, да видиш как въпреки ветрилника има блата колкото си искаш. Дали едно езеро ще стане на блато, зависи от много повече фактори, освен атмосферната циркулация. Но пък едно блато, особено сибирско, колкото и духа, няма да се превърне в езеро...

220

Анонимен

преди 1 година

До Щирлиц(таен агент)Наполеон и Хитлер бяха смазани от Русия. - Наполеон беше смазан от лошата си логистика, подценяването на географските условия и надценяването на собствените си възможности. Подобно на един друг дребен главнокомандващ в момента. Хитлер беше смазан от руснаците, които бяха технически и продоволствено подпряни от Щатите. Щатите в момента подкрепят технически и продоволствено друга страна.

219

Анонимен

преди 1 година

Войните са като ветровете които не позволяват на езерото да се превърне в блато.Тази фраза на Клаузевиц винаги ще бъде актуална.Унищожени еди колко си машини-Тлъста хапка за военнопромишленните концерни.Разработки на нови технологии по всички посоки.Пари Пари и пак пари за военнопромишленият комплекс.Нови поскъпи разработки доказващи своята ефективност с кръв.Ама съсипани човешки животи и съдби.Кой ти гледа това важното е печалбата.Нищо чудно и двете страни да са в една сатанинска договорка.

218

МАЗАЛО ЗА

преди 1 година

Руснаците.....тия останаха без танкове. НАТО да им даде.....

217

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха, 4000! Що не 40,000??? Некак си звучи по-гордо

216

Анонимен

преди 1 година

Войната е сблъсък на ресурси и сред тях моралният не е на последно място. Ако руснаците са понесли такива загуби, и въпреки всичко не се отказват- това значи ли нещо?Не мога да си представя западна армия или общество да проявят такъв висок толеранс към жертви и загуби.

215

Щирлиц(таен агент)

преди 1 година

Наполеон и Хитлер бяха смазани от Русия.Странно е,че има и други желаещи да бъдат и те поомачкани.

214

Българка

преди 1 година

Господ сили да дава на братския украински народ в борбата срещу коварния и жесток агресор!

213

Анонимен

преди 1 година

Голям сеир. Напълниха европа с мъже джихадисти и като видяха, че няма западни жени за тъях си спретнаха война в Украйна, докараха си украинки, а украинците дето стават за разплод не ги пускат извън Украйна... Европейците намериха решение на проблема с незадоволените джихадисти докарвайки им украинки... Практични са, не мога да отрека.