124

моч

преди 10 месеца

До АзВярно е , беше жалък и достоен за снизхождение че дори и за съжаление.Ж.Ж. ( мир на праха му ) също беше един мекушав смачканяк и франкофон.Добре си спомням и агент гоце - мазен като пиперена бъчва , енергиен стратег , идеолог на големия шлем и страстен ловец от планетарен ранг.Само настоящия перманентно гази конституция и не зачита закони , вся разкол и омраза сред народа , събори държава и държавност !!

123

Реалист

преди 10 месеца

През март тази година 43% подкрепяха държавния глава Румен Радев, а през юни вече едва - 36% !

122

Анонимен

преди 10 месеца

Мразите президента.че не лази,че мисли за България,за разлика от вас,които обичате само шумоленето на зелените хартии.ЛИчният интерес ви обедини и пет пари не давате за българите.Едва ли някъде има случай партия създадена да ликвидира друга накрая да се съюзи с нея .Най-голямата измама на избирателите и на двете партии

121

Мнение

преди 10 месеца

Спадът на доверие към президента Румен Радев се дължи на негативното му отношение към "Продължаваме промяната" и "Демократична България"!

120

Истината!!!

преди 10 месеца

Истината е, че доверието в Президента стремглаво е спаднало, едва 36% (!!!) одобряват Румен Радев!!!!

119

Някой

преди 10 месеца

Не, не са 51% ! По-вече са ! Хората искрено и безплатно мразят руската пионка . По голямо мекотело сме нямали за президент. И по-злобно и отмъстително човече.

118

Аз

преди 10 месеца

До НАЙ-ЖАЛКИЯ ПРЕЗИДЕНТНай жалкият президент беше роската. Той не трябваше да е през, идент.

117

Анонимен

преди 10 месеца

Сиреч подкрепата за Президента е 49%, а за Правителството 33%.

116

един

преди 10 месеца

Радев стана президент, втория мандат САМО БЛАГОДАРЕНИЕ на ПП и енергията която носеха. Който не му е ясно да слага минуси

115

23

преди 10 месеца

Имам 100 000 лева

114

Мнение

преди 10 месеца

До 139. Ами при изборите Радев нямаше истински достоен опонент! Цецка Цачева ли ще изберат хората, или фолкаджийката Луна?!

113

Мнение

преди 10 месеца

Два пъти гласувах за сегашния ни президент, но разочарованието ми е огромно!

112

Koko

преди 10 месеца

Ако проучването е правено в Москва, да 51% не одобряват Радев. Ако говорим за резултатите в България, не го одобряват 90%. Няма нищо по-лошо от страхлив и наведен лидер.

111

НАЙ-ЖАЛКИЯ ПРЕЗИДЕНТ

преди 10 месеца

КОЙТО СМЕ ИМАЛИ

110

NOT MY PREZIDENT

преди 10 месеца

ПРЕЦЕНДТА РАДЕФ ДА ИЗЧЕЗВА

109

ИЗБОРИ ДНЕС?

преди 10 месеца

Аз пък мисля, че ако днес има президенстки исбори, Радев ще ги спечели на първи тур. Ако обаче днес има парламентарни избори, дори и купения и корпоративния вот (на ГЕРБ основно) няма да стигнат за съставянето на подобно ФPAHKEHЩАЙН правителствоз, като това, което в момента "НИ УПРАВЛЯВА".

108

ОДОБРЯВАМ

преди 10 месеца

Никога Радев не ми е харесвал, но изглежда има добри съветници, а действията му насполедък, дори и пресилени да изглеждат на моменти, реално изобщо не са пресилени. Погледнете В КАКВО ВРЕМЕ ЖИВЕЕМ и какви са рисковете прес страната ни, рисково за СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ изобщо. От тази гледна точка, ОДОБРЯВАМ поведението на Президента, колкото и да не го харесвам (и не съм гласувал за него).

107

Край

преди 10 месеца

За Радев гласуваха - 1539 650 човеказа ПП и ДБ - 621 069 човека.Та толкова за това кой - кой е в политиката.

106

Киро Канадеца

преди 10 месеца

Блажени са веращите. А псевдопроучванията по поръчка винаги са в изгода на поръчителя. Сривът е страшен, а възхода на Радев и Възаждане е силно занижен, но евоугоден.

105

Поне да бяха

преди 10 месеца

Слажили едно САМО на 1/3 от българите ;)