221

Зелен пипон

преди 1 година

До Анонимен"И най-мързеливите вечно мрънкащи работници!"Работи ти за ниска, демотивираща заплата, пък ще видим дали няма да мрънкаш. Същите тези работници не мрънкат, когато бъдат заплащани добре с Стара Европа и бачкат здраво.

220

Анонимен

преди 1 година

И най-мързеливите вечно мрънкащи работници!

219

Анонимен

преди 1 година

И най-голяма корупция. Познайте кой изработва тия пари за корупцията.

218

Стамболов

преди 1 година

Ами ние изнасяме житото Италянеца ни го връща 20 пъти по скъпо под формата на спагети. В кауфланд няма български спагети и макарони .Едни макарони не можем да произведем ? Или тези мафиоти с тока ни фалираха бизнеса.Тока ни е по-къп от тока в Белгия кви инвестиции баце...

217

Нафарфорий

преди 1 година

Ами европейците са около 10 пъти по-хора от нас е извода ако гледаме заплащането.

216

Груйо Михалов

преди 1 година

В Дания бачках веднъж събота дадоха ми калкулирано в евро 450 Евро за 7 часа лека работа дъщерята на шефа ми помагаше даже кекс ми направи ама истински кекс не дето си мислите .

215

Падаря

преди 1 година

Доста голям процент от младите двойки отиват в чужбина и заради по евтините жилища и храни.В Португалия,Гърция и Испания има двустайни с гледка море на 40 хиляди евро в София подземен гараж е толкова.Мои приятели си взеха двустаен в Гибралтар за 45 хилки готов за нанасяне до плаж.климата е мек ,а храната по-качествена и евтина. Работят дистанционно.

214

Анонимен

преди 1 година

Статията е много вярна!!!!!

213

Фибуначи

преди 1 година

А ако бачкаш в някоя семейна Бг фирма лудницата е тотална няма събота няма неделя навират ти се в леглото направо психодиспансер с една дума.

212

Анонимен

преди 1 година

като има трудоваци, такава ще е в България.и като бягате от системата, наречена държава такава ще е .Куцо, кьораво и сакато е важно да не плаща осигуровки и данъци и накрая сам се изиграл.

211

Анонимен

преди 1 година

ми къде в германия се работи 30 чса ли ?? .. колегите ми от германия не работят в петък, компанията е малка с около 1200 човека персонал ... ако отидеш да вечеряш след 19-20:00 повечето кафенета и ресторанти не работят .. остават само по-големите, ама те са примерно 1 на всеки 10 ..

210

Анонимен

преди 1 година

До врабец 221 Никъде в ЕС не се работи от 6 сутринта до 6 вечерта, вкл. и в събота. Ако изключим сезонния труд. Но там се работи само няколко месеца в година. Например- мебелна или дърводелска фирма/ завод в Австрия- раб. време от 9 часа сутринта, до 16-16:30 часа следобяд. Събота и неделя се почива. Сам можеш да сметнеш колко часа се работи.

209

Селим

преди 1 година

Нормално, като всичко е в София няма как да има конкурентно производство с машини за 5 лева и липса на специалисти. Производството е толкова бързо колкото най-бавната машина - мъдрост на колеги от Германия. Но нашите шефчета приоритет им е да карат последен модел S класа вместо да инвестират в специалисти и машини.

208

Анонимен

преди 1 година

Синдикатите са виновни. Одобряват всички прищевки на Велев, Домусчиев и сие. Ето ви 300 часа извънреден труд! И не е вярно, че тук се работи по 40 часа седмично. Работи се 6 дена по 10-12 часа, което е 60 часа седмично. Докога??? Защо синдикатите мълчат, защо правителството не премахва 300 часа извънреден труд, който не се заплаща???

207

ЕТО

преди 1 година

Още един факт, че това не е държава, а територия "Феодалия 3-то хилядолетие" Фъкана с хайдути, корумпета и...политици. Спасение-Терминал 2.

206

Алекс

преди 1 година

До българия Производителността на работниците зависи от технологичното оборудване и организацията на работа.И двете се определят от собственика.Не може със съветски машини да постигнеш производителността на съвременни западни машини.

205

Алекс

преди 1 година

Къде е тиквеника Васил Велев от АИКБ да ни обясни,че получаваме ниски заплати,защото работим малко.

204

Анонимен

преди 1 година

Пример: Заек още не завършил университет и без ден опит идва като стажант и започва с претенциите - искам само хоум, не искам да идвам в офиса, искам да си тръгвам в 4 следобед. Преправя нещо няколко пъти и колеги идват събота за да решат създаден от него проблем. След разговор, че от утре е нон-стоп в офиса, заплашва, че сте си подаде молбата. Заплахата е приета с усмивка и молбата е разписана. Успех на всички професори в коментарите.

203

Анонимен

преди 1 година

- Шефе купил си чисто нов Мерцедес!- Да Иванчо. Ако и тази година работиш усърдно и даваш всичко от себе си за Коледа ще си купя ново и Порше!

202

АЛЕКСИ ЛАЛАС

преди 1 година

Вугария е по-бедна от Шри Ланка ,Мадагаскар и Гвинея-Бисау..а дори и Бурунди са по-напред в заплатите и ТРУДОВИТЕ ПРАВА НА РАБОТНИЦИТЕ !!....ДА НЕ ГОВОРЯ ЗА ДЪРЖАВА НОМЕР 1 НА СВЕТА = Ю КЕЙ, където от 400 ГОДИНИ (от времето на Кромуел 1644 година !) ИМА ЕДНА РАБОТНИЧЕСКО-ТРУДОВА , = ПОЛУ-КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ !!..ЛЕЙБЪРИСТАТА ПАРТИЯ !!...ЛЕЙБЪРИСТ НЕ ЗНАЧИ ЛИБЕРАЛ, както си мислите вуггарите..ЛАБОРЕ ПАРТИЯ = ЛАБОР Парти = ТРУДОВО-РАБОТНИЧЕСКА ПАРТИЯ НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ !..СЛАВА на ХЕЛЛАС и Ю КЕЙ .