61

моч

преди 1 година

"Това , което се случва в момента" , а именно тотален разпад на държавността , овладяване , поругаване и системно рушене на институциите , брутално газене на конституцията , перманентно заобикаляне на закона , разкола и трайно насадената вече омраза сред народа , всичко това е прекия резултат от 7 години , 2 от които тотално управление на другаря преZидент и хунтата му от болшевишки копои !!

60

ГАФЪТ МУ

преди 1 година

И ще назначат, защото кабинета му изпусна Петьо Еврото, от чийто архив зависи съдбата на много хора, на които задкулисието може да дърпа конците. Нещата ще продължат да си текат, както след изчезването на тефтерчето на Краси Черничкия.

59

Анонимен

преди 1 година

Както Макси назначава дъщеря ти и както назначи любовницата си. Чакам да не си президент да ти изплюя в лицето, че не искам да плащам глоба на този резерват

58

Вярно ли

преди 1 година

Ви давали по 1500 нето, списвачи? А децата си после как ги целувате?

57

Анонимен

преди 1 година

До Странно,пък сега виждал... много полюсиМоже да се е напил. Самагона не прощава

56

Анонимен

преди 1 година

Руският президент пак се изока.

55

Анонимен

преди 1 година

Говнимир *** : Мрън мрън 3 дневна операция мрън много сме силни> 200000 избити рашисти> 3000 изгубени танка> 7000 изгубени бронирани машини> 300 свалени самолета> економика стопена и прецакана за десетилетия напред> 1 милион избягали в чужбина руснациКапутин :амъъъ ние сме силни запада ще се разпаднееее

54

Спаска

преди 1 година

Радев = нищожество с власт. Безкрайно вреден за България но полезен *** за Русия.

53

АЛ-ЙО. от СДС

преди 1 година

Другари,Демокрацията е в опасност.Руснаците набират скорост,скоро пак ще сме под техен чехъл а не под краварски.

52

Странно,

преди 1 година

...да ми цитират един доказан военнопрестъпник, си е повече от перверзия! Първо искаше да е другият полюс, пък сега виждал... много полюси! Предателите се познават лесно...Чий е Крим ?

51

Джо

преди 1 година

радев: генерал от армия без войници и пилот на делтапланер

50

Тоз пък ми

преди 1 година

цитира Путин говорещ за здравият разум . Само едно ще допълня - Русия е последната стара империя

49

Абсолютен предател

преди 1 година

Изпусна кокала със служебните правителства и не може да го преживее . Няма как и да задуржи руското влияние сега . Как въобще има очи да говори

48

Анонимен

преди 1 година

Владимир Путин: "Здравият разум, енергията на бизнеса, обективните пазарни закони действат по-силно от настоящата политическа ситуация. Това предполага, че уродливата по своята същност неоколониална международна система е престанала да съществува, докато многополюсният световен ред, напротив, укрепва. Това е неизбежен процес."

47

а бе

преди 1 година

А бе, спомям си някъде имало война, на изток някъде беше демокрацията воюва с Мордор, спомяте ли си, много даваха новини за войната с Мордор, какво стана, победихме ли Мордор, щото сега вече нищо не казват?

46

Анонимен

преди 1 година

Мутрофанов се изказа.

45

Чило

преди 1 година

Искам вече да виждам тази интелигентна физиономия на силовик само веднъж годишно- на 31.12. И без това тогава на никой не му е до зелени чорапи. Той убосника друга функция няма, освен за новогодишния поздрав.

44

00

преди 1 година

Разбойниците се чудат какво да прават и какви глупости да говорат.Вичко е окрадено,и пари няма.

43

Баш Танас

преди 1 година

Ша ти скроим аз на тебе шапка-импийчмънтка!!!

42

Българин

преди 1 година

Ами Радев, естествено че ще се назначават от политици! Все пак, точно на тях им е гласувано доверието на избирателите? Ти да не би да не си политик, и да не се набираш непрекъснато да командваш парада? Макар че никой не те беше упълномощил, се буташе и кадруваше навсякъде! Като си отворен, прави партия, печели.избори, па назначавай!