17

Слава Украине

преди 1 година

Bloomberg: Еврокомиссията е готова да предостави на Украйна финансова помощ в размер на 50 млрд. евро под формата на безвъзмездни средства и заеми при облекчени условия за изплащане на пенсии, заплати и други разходи. Необходимите средства ще бъдат набрани чрез вноски от държавите членки на ЕС.

16

бг смешки 2

преди 1 година

всичкки знаем кой го сложи там ! БОЙКО , ПЕЕВСКИ И ДОГАН !

15

Анонимен

преди 1 година

Това ли бе така желаната съдебна реформа? Смяната на Гешев със Сарафов?

14

Лорд Байрон

преди 1 година

Ние живеем в Какистокрация

13

Анонимен

преди 1 година

Маминото, умно и красиво, махнахте Гешев главен прокурор и инсталирахте с дружките от ГЕРБ Сарафов - главен прокурор + шеф на следствието. Измамници.

12

Хахахаха до 8

преди 1 година

Никой нищо няма да ти даде! Хахахахахаа допуснаха ни в цивилизацията, където ни е мястото. На ние се дърпаме! Хахахаха

11

ГЕРБ-ДПС

преди 1 година

Съдебната реформа приключи..

10

Красимир Петрофф!!

преди 1 година

Запада не ми е взел, но нищо не ми е дал! За 18 години в НАТО една пушка не дадоха, пътищата с дупки, само банани и кренвирши ни давата да плюскаме - и такива като теб по-плиткоумни са доволни. А България оредява и почернява - това е ЗАПАДА за нас!!!

9

До 8

преди 1 година

Какво ти взе Запада бе? А? Да не му платихме газопровод? Я? Кажи!

8

Красимир Петрофф!!

преди 1 година

Минчев, може да нямаш лоши помисли, но някак си ми противен - не можеш и да се изразяваш, хъкаш, мъкаш, пъшкаш .... абе не ставаш. Нямаш тежест, няма мъжество, няма дума при теб. Впрочем, както и при повечето проституиращи политици, каквито сте в ПП и ДБ! Харесва ли ви Бойко да ви наеве с 300 ?

7

Анонимен

преди 1 година

Минджев, посолството което стои зад вас ще ви отстреля когато вече не сте му нужни.

6

Карл Маркс

преди 1 година

На потиснатите се позволява на всеки няколко години да решават кои точно представители на потисническата класа да ги представляват и потискат.

5

Анонимен

преди 1 година

А вие се доказахте като най-големите баламурници и лапачи и сега Бацун и Дебелия ще ви държат на каишка като палета, каквито сте си всъщност. Тотални аматьори

4

Упс

преди 1 година

А ВИЕ КАКВО ЩЕ НАПРАВИТЕ С ИЗБОРА НА ВАРИАНТ Б?! МАЙ ЩЕ РЪКОПЛЯСКАТЕ ? ХА ХА ХА!

3

?!?

преди 1 година

Гешев беше проблема сега го няма! Сега новият им проблем е койще назначи следващите! Разбирай, че ако е тия и Атанасов, всичко ще е наред и демокрацията ще разцъфне?

2

Анонимен

преди 1 година

И с теб ще е същото, момче. Всеки един слуга на посолсвото бива "отстрелван", след като си свърши работата по предаването на националните интереси.

1

вярно е !

преди 1 година

и задкулисието го направи главна марионетка в политическия сценарий на новата пиеса, която би трябвало да забавлява плебса, докато пращаме помощи за Украйна и обедняваме благодарение на инфлацията и дълговата спирала, в която ни набутаха !