88

Анонимен

преди 1 година

"След разрушаването на язовира на водноелектрическата централа Каховка, водата на Черно море започна да позеленява и водите изнасят мъртви делфини и отпадъци на брега. Украинските власти затвориха плажовете на Одеса след откриване на щамове салмонела и E-Coli. Взети проби от водата на Черно море са разкрили голям брой яйца и ларви на червеи, които са опасни както за животните, така и за хората." Нема'а са плашити, всичко е точно, чисто и обезопасно!

87

Брей

преди 1 година

Хората могат да видят клипове в нета какво е в Одеския залив сега и като си помислиш ,че това след 7-10 дни ще е до нас.Въобще не ми изглежда безопасно.

86

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно нормално е да плуват трупове на преживни животни омесени със сокове от тръбата на петдесетина метра навътре в морето. Голям кеф, нали петорно ваксиниран тупань?

85

Димитър

преди 1 година

До АнонименИмаше инцидент с крави в Черноморец още в 2015г..потърсете новини, нищо общо нямат с Украйна

84

Без море

преди 1 година

Освен умрели крави ,може да има и трупове на хора- тотален ужас.Гледах в нета клип в Одеса със скелет на плажа им и труп на войник.Ще пропусна морето,мерси ,но -НЕ!!!

83

Анонимен

преди 1 година

Вие представяте ли си кво ще стане ако тоз убавец каже истината, това ще е край на сезона и страшно големи загуби..

82

МОЛЯ?!?!

преди 1 година

Водата отнесла канализации, гробища, складове с пестициди, ферми с измрели животни, хвостохранилища, ла**на и т.н. по пътя си-НЯМА ПРОБЛЕМ ,А!? То и без това всички са с инфекции по нашето море, а сега не ми се мисли.Черно море е с ниска соленост и всякакви гадости много успешно се размножават

81

Анонимен

преди 1 година

Това са водни крави! Няма проблем!

80

Зозо

преди 1 година

Хахаааа, Кунчо - Игленикът отдавна не го бяха показвали :)))))))))))))

79

екзекутор

преди 1 година

тази *** ангел кунчев, още ли е жива, аз лично ще го нарежа на парчета от 2019 е съсипал живота на хората в България..

78

Бай Чеп

преди 1 година

Когато го видя този до.цент се сещам за един стар виц от "новото" време: "Болниците пълни с доценти, гробищата - с техни пациенти".

77

Анонимен

преди 1 година

Преди 37 години така ни говориха и тогавашните управляващи - "всичко е наред", "не се безпокойте" и народа манифистираше и рупаше чернобилски марули, докато властимащите нищо не купуваха и вземаха от пазарите и не излизаха много много, а за тях имаше специални доставки от резерва - "неопетнени" от чернобилските дъждове и ветрове.

76

Анонимен

преди 1 година

След приказките за ваксините на този, вече му нямам вярвам за нищо. Поне 4 човека около мен след ваксиниране получиха инсулти ...

75

Анонимен

преди 1 година

Къде е генерал Мутафчийски да опне лентите и бариерите на българското трупоморието - га немаше видим вирус опъна лентите на планините и сложи бариерите по изходите на градищата, а ся тука?

74

ниско прелитащ

преди 1 година

Ангел Кунчев:"Опитваме да създадем проблем, който не съществува" - Правилно, другарю Кунчев , справка -ковида ! Даже и успяхте ...

73

Опасно е

преди 1 година

Не само умрели животни разлагащите във водата ами и умрели хора ще има особено глупавите хора дето не вярват. Трябва ленти и бариери да опънат и да не пускат глупави хора да влизат във водата.

72

Молска Кифличка

преди 1 година

Категорично НЕ, който иска почивка трябва само да е далече от Черно море надалеч в чужбина. Това е момичета забравете за почивки в България и натискайте мъжете си повече да се стараят с печеленето на пари за почивки.

71

Не им вервайте

преди 1 година

Умрелите крави в морската бургаска вода друго говорят.Капиталистите пак замазват истината.

70

Анонимен

преди 1 година

лъжец - така ни лъга и за ваксите - разложени трупове се носят из Черно море и скоро ще "акостират" и на българското чернмоморие

69

Туризма си отиде БГ

преди 1 година

Пореден удар по туризма и бизнеса. Масово проституиращите българки дето са на лов за мъже за безплатни почивки трябва сега да си търсят по-заможни чужденци.