69

Анонимен

преди 11 месеца

Щом Лечков е концесионер, значи фактически той е във владение на имота и съответно е в пълното си право да ограничи достъпа до него и да го охранява. Все едно в двора на вашата къща да влизат безразборно хора и животни, дали ще ви е приятно? От друга страна съвестния стопанин е длъжен да си огради имота си. Като цяло и двете страни не са прави, и двете страни носят вина за инцидента.

68

Георги

преди 11 месеца

Лечков ще влезе в историята не като велик футболист, а като човека и кмета, който за 10-15 години успя да разруши един град. Сливен беше индустриален град, има топ локация, имаше кадърно население. В момента е станал като ромска махала, а малкото останали кадърни хора живеят като малцинство. Вземе ли да се усеща напрежение когато се разхождаш по улиците на един град, значи е западащ.. Престъпността и агресията обикновено са дъното на обществото. Там вече прогрес няма.. само надолу е развитието.

67

Анонимен

преди 11 месеца

"Това същото куче е влизало и е прекъсвало тренировъчния процес", намеси се Йордан Лечков" А има ли някъде обозначено ,че не може да се влиза по време на тренировъчен "процес" и има ли указателни табели ,че е забранено влизането с куче ?

66

a

преди 11 месеца

Тоя швед отдавна трябваше да търка наровете някъде на топло. Ама в тази жалка държавица е така.

65

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя папагал само Жоро Игнатов ще го оправи.

64

Анонимен

преди 11 месеца

"Това, което не може да се ползва, би следвало господин Лечков да си го е оградил, да си го поддържа и да си го пази." Кратко и ясно .

63

Анонимен

преди 11 месеца

До Много нагълИма един основен принцип в правото - щом нещо не е изрично забранено от правната норма, значи е разрешено. Едва ли в концесионния договор изрично е вписано, че обекта не може да се охранява с кучета и съответно да ги отглежда там. Въпроса тук е обекта наистинали е ограден и как тогава са влезли в него Христо Халачев и кучето му?

62

Анонимен

преди 11 месеца

64, Бе такова дребно като ти се разлае свирепо и ти ще му обършеш един шамар. Кученцето ги е подразнило с лаят си. А защо ги е лало знаем всички- от страх. Това е истината.

61

Магнитски

преди 11 месеца

Лечков години краде Сливен..Стана кмет на 5 октомври 2003 година..два мандата !! до 2011 година....ПОСЛЕ = 20 ГОДИНИ РАЗСИПА ФУТБОЛА...ЦОЦА ПАРИ БЕЗОГЛЕДНО ОТ БФС ОТ 20 ГОДИНИ....ЗАСТРОИ НАРОДНИТЕ ТРЕНИРОВЪЧНИ ИГРИЩА И УНИЩОЖИ ДРУГИТЕ ЗГУРОВИ ИГРИЩА И СЪБЛЕКАЛНИТЕ, КЪДЕТО АЗ СЪМ ТРЕНИРАЛ 5 ГОДИНИ ТАМ...НЕМОЖЕ ТАКА..ТОВА КОЕТО ПОЗВОЛИХА В СЛИВЕН, ГО НЯМА НИКЪДЕ..ДА СИ ПОСТРОИШ ХОТЕЛ ВЪРХУ И НА МЯСТОТО НА БАЗИТЕ И СЪБЛЕКАЛНИТЕ ЗА ТРЕНИРОВКИ НА ДЕЦАТА ???...КЪДЕ Е БОБИ САРАФОВ ДА ГИ ВКАРА В ЗАНДАН

60

Анонимен

преди 11 месеца

до 63 Обучени могат да станат за да нападат хора. Полицейските немски овчарки са такива, но за пръв път чувам немска овчарка да нападне такова дребно кученце като порода Померан. Една добре обучена немска овчарка даже няма да му обърне внимание, дори и това дребно кученце да го лае здраво. Немските овчарки на Лечков не са обучавани както трябва. Те щяха да нападнат хората, а не кученцето им. Те са едни от най-умните кучета и изобщо животни на планетата.

59

Анонимен

преди 11 месеца

до 59 Чистокръвните немски овчарки са всичко друго но не и песове. Друг е въпроса защо могат да излизат извън стадиона тези немски овчарки. Това са обучени убийци. Лечков е за съд.

58

Много нагъл

преди 11 месеца

Много нагъл. Андрешко си мисли, че като е взел нещо на концесия, то е негова собственост за съответния период от време. А той просто управлява чужда собственост по начин описан в концесионния договор. Я да видим там къде пише, че охраната на обекта се осъществява със свободно пуснати кучета? Изобщо има ли право изобщо да отглежда животни в този обект?

57

Анонимен

преди 11 месеца

Кучето прилича на стопанина си, а тези на Лечков са убийци.

56

Анонимен

преди 11 месеца

Пред мен е правил ляв завой на червен светофар. Harла, rнycна парвенюшка твap. НЕумните сливналии два пъти го избираха за кмет. Срам и позор. Утре децата ви ще загиват, а тези мyтpички ще се хилят. Хак ви е! Вий си го избрахте!

55

Анонимен

преди 11 месеца

Ако песовете на Лечков бяха вързани померанът никога нямаше да се приближи, а само щеше да лае от далече и да се поссере от страх евентуално.

54

Тошо

преди 11 месеца

Тежък инцидент, но ... отговорност и липса на такава са причина за него!При по - голяма интелигентност, щеше да е друго, но не би!Права , задължения, ама сега кой ще върне кученцето..., няма кой !?

53

Анонимен

преди 11 месеца

Арчи ако беше на повод, стопанина щеше да го дръпне до главата си даже за да не го разкъсат. Кученце като Арчи 3 кила се дърпа веднага с повода бързо до главата ти в такава ситуация.

52

ИВАН

преди 11 месеца

ТАЯ ТЕРИТОРИЯ Е ЕДНА ДЖУНГЛА, САМО СЕ МОЛИШ ДА НЕ СИ ТИ "СЛЕДВАЩИЯ"! ПРАВОРАЗДАВАНЕ НА ПРАКТИКА ПОЧТИ НЯМА!

51

Анонимен

преди 11 месеца

А кученцето защо не е било с повод? Не оправдавам Лечков, но ако беше с повод щеше да е живо сега. Или за дребни породи не се изисква повод когато са на разходка извън дома си? А??????

50

Анонимен

преди 11 месеца

Колкото по-пpоcти, толкова по-уважавани. Ценностите на новото време...