73

Анонимен

преди 1 година

Aйge нeмa нyжga...

72

Мен

преди 1 година

Тези оли гофрени... Все едно чета изказванията на Зеленски

71

Дядката

преди 1 година

така се натопихме с вашите фалшиви дипломи и обещания , че няма на къде!Плеснахте ръце и се прегърнахте с баш мафиата Борисов!

70

Анонимен

преди 1 година

Само да кажа на въпросния госин че няма кого да излъже вече са едно с бойко.

69

Анонимен

преди 1 година

Разбирам да се премахват нецензурни коментари а не такива които разкриват истината и то за тррафика на хора. За извършителите и покровителите им.

68

Анонимен

преди 1 година

Защо трриете бе вчера сте ми отнели достъпа днес трриете. Останалите ми коментара са с по десет лайка. Изтрритото е самата истина така да знаете.

67

Анонимен

преди 1 година

ПП-то са в схемата,а се опитаха вчера да изглежда, че замяната със Сарафов била дъното. Те много добре знаеха с кого ще заменят Гешев и даже побързаха да си дадат имунитета, щото знаят, че Сарафката е техен човек и няма да ги пипне. Поне да го бяха изиграли по-добре, да ни излъжат, ама те са толкова некаддърни, че и това не могат да направят.

66

много неприятни

преди 1 година

физиономии в това ПП.

65

До-80

преди 1 година

Нищо нали свалихте гешев като поиска имунитетиСега при сарафа доган ще има две пристанища и всички тецовеАбе баце каза кво се набива на про,,т човек това важи напьлно за вашата партия

64

Анонимен

преди 1 година

Ако не беше Гешеф, до сега крадците на КТБ да бяха изловени Ако не беше Гешеф , до сега крадците на ,, Магистрали гейт " да бяха изловени.Ско не беше Гешеф България нямаше да допусне да изгради за 3 милиарда ,,Турски поток" за наша сметка.Ако не беше Гешеф Доган нямаше да има частно пристанище в парк,,Росенец".И ТЕЦ Варна...И ,,Студения резерв" на държавата ни.

63

Мда

преди 1 година

Забавното е , че на избори вече няма да ги има - тъжното е , че хората им повярваха , че ще разграждат модела - герб и доста гласуваха за тях вместо за някоя малко по смислена уж опозиционна партия

62

Зевзек

преди 1 година

Инфантилни некадърници

61

Анонимен

преди 1 година

До 73.Един от успехите....С Гешеф започват нещата.Още по КТБ...

60

Анонимен

преди 1 година

Един от успехите....С Гешеф започват нещата.Още по КТБ...

59

Анонимен

преди 1 година

Кирчо е виновен.Той се обади на своите хора в ВСС , и им нареди да махнат Гешеф.И понеже , нали половината му прокурори са познати , им подшушна да гласуват за Борислав Сарафов....,,Ало, ВСС ....Виж там , оправи нещата ...айде...Да не идвам .,

58

Мда

преди 1 година

Дори най запалените фенове на - пп не могат да отрекьт факта ,че герб ги взе за мезеМирчев - вика сарафов бьрзо да подава отставкаА кирчо вика голям успех за сьдебната реформаЕдин приятел много успешно имитира асен - ококорва се и с един оперен фалцет вика кризаСпука от смях заведението

57

Чистете извергите

преди 1 година

Чистете всички милиционери - Гешев, Борисов, Флоров, Саздов, Манев, Атанас Атанасов, Ципов,Цветанов,Терзийски, Младенов, тази и.змет трови България по отвратителен начин!

56

Анонимен

преди 1 година

Наистина от ПП и ДБ трябва да се замислят...Партньорството им с ГРАБ до сега е докарала ...Делян Пеевски в Комисията конституционните промени.И Сарафов , като заместващ Главен Прокурор.ГРАБ назначават свои хора под сурдинка .И под паравана ПП.

55

Няма нищо за чудене

преди 1 година

От посолството са поискали назначаването на техен човек, за да няма отнемане на имунитети и преследване на родоотстъпници.

54

Анонимен

преди 1 година

Ако Тръмп беше в България , досега да му беше поискан имунитета от Главния ни бивш прокурор.И не само Щеше да търка наровете на Централния.Има късмет Тръмп , че не попадна под ударите на нашия Главен Прокурор.Но и Кирчо има вина.Отстрани такъв емблематичен за прокуратурата ни прокурист.Тури на стола му своя заместник .Нали му подари имот за 4 хиляди лева Сега , щом е зависим от неговата ПП , и му дължи кариерата на сина му.Бобо Сарафов като строителен милионер..много е ясна зависимостта му от ПП