95

Анонимен

преди 1 година

Киевската власт, по нищо не се отличава от нацистка и Хитлеристка Германия, извършвала е същите брутални престъпления и трябва да отговарят за това, гледайте филма за търговия и кражба на органи от украинците и убийството им за органи и скриването на труповете им чрез изгаряне, в новия документален филм Танки за почки (ПРЕМЬЕРА🎥)

94

Анонимен

преди 1 година

Ако руснаците са искали наводнение, просто са щели да изпуснат язовира, защо да хабят взрив и да унищожават техния си язовир. Всичко лошо и ковид, и Украйна дойде от сащ. Украинците са прости и използвани, през втората световна дори немците са били отвратени от жестокостта на укронацистите, гледайте филма "Волин" (не е руски). Сега трупове от удавени животни в Черно море заради тази ***, начело със зеления наркоман. Бог да пази царицата и да прибере всички зли старци и наркоманизирани политици

93

Ментора бай Иван

преди 1 година

Както и да поднасят фшивите си новини краят е предизвестие- Украйна си остава руска територия и НАТО и ЦРУ тръгват да търсят друга територия за атаки крещи Русия!

92

Анонимен

преди 1 година

Нова седмица - нов късмет. Отново ехтят мощни взривове в главния хъб за западна военна помощ Одеса, в Запорожие, в Николаевска и Харковска области.

91

пришълецът

преди 1 година

Четвъртно име ще бъде наследник на третото нищо друго:)))за ваше съжаление ще бъде с голяма продължителност:)))

90

Бай Дрън

преди 1 година

Аааа, Путин жив ли бил още? Миналата година по това време го чакахме да умре, тая пролет бяха налазили двойниците му, а сега го цитирате, все едно е младо момче на 30, дето му предстои дълго управление.

89

Анонимен

преди 1 година

Интервю с доброволец, помагащ на децата от Донбас, останал без крайници, при поредния обстрел на нацистите от Украинската хунта над цивилното население там : https://youtube/watch?v=xRghfQz_2CQ , Sprengschüsse sind für Donbass-Kinder Routine // Thema im Gespräch mit Alexej Talai - YouTube

88

Bai Dun

преди 1 година

Ако бяха руснаците просто щяха да отворят шлюзовете нямаше да хабят експлозиви,за всичко е виновен зеления наркоман !!!

87

Ехаа

преди 1 година

До Анонимен 103 Нали, на руснаците им дреме, какво щели да кажат някви еднорози и за това не са го изпуснали през шлюзовете. Аре хващай дъгата.

86

Анонимен

преди 1 година

Путин е руския къци

85

aZ-ът

преди 1 година

пустите оркраинци - пак някой им *** в гащите.

84

Анонимен

преди 1 година

Айде бе наблюдател да ти кажа ли ,че Зеленски го съветваха да изтегли войските си от Бахмут,а той ги остави да ги изтрепят и цялата работа и успехите на Украйна се крепи да хвърля войници срещу руснаците и така да симулира успехи.А при десанта в Нормандия същите тия съюзници хвърлят толкова войници срещу германците колкото те не са можели да убият и са го знаели.Айде с украинските опорки в Украйна и там си ги плещи тук не вървиш.

83

Анонимен

преди 1 година

Аз я разруших. Стига вече спекулации. Признавам си.

82

Анонимен

преди 1 година

Ало, мисирките, а нещо за похода за мир и неутралитет днеска ? Стига бълвали англосаксонска пропаганда ! Тука е България и тя е най-важна !!!!

81

Анонимен

преди 1 година

От Векове реката е разделяла Украйна и от векове тия от левия и десния бряг са имали търкания,а даже са воювали помежду си.

80

Анонимен

преди 1 година

"От векове река Днепър заема централно място в идентичността и икономиката на Украйна"..........................Украйна не съществува от векове, а от 30 години.

79

Анонимен

преди 1 година

Поредната опорка - Защо не били отворили шлюзовете! Защото точно да има такива дискусии, като тази. Съмнения, отричания. Руските фашисти са царе на Активните мероприятия. Те са ги изобретили, още когато се наричаха Комунисти.

78

Анонимен

преди 1 година

Който е завардил язовира,че стената му на която е имало ВЕЦ да не е спал,че се сринала стената като от земетръс,ама не било естествено земетресение както писаха,понеже при земетресение всички щяха да викат,че е усетено земетресение в този район и навсякъде щяха да си помагат и от двете зони,а то какво се получило в окупираната зона държали хората пленени не само от силното наводнение,но и от окупаторите пленени,че не им давали да напуснат зоната,а ги броят за свои,що преди братя,сестри били.

77

Анонимен

преди 1 година

До 98 Айде като ти е толкова мила Украина си ходи там и не ни занимавай с нея.Каква е Украйна на България ,ами никаква.рака,че не ме интересува изобщо.Айде у лево.

76

Абе тъпанар

преди 1 година

Като отговориш шлюзовете не правиш наводнения