129

Анонимен

преди 1 година

133 - ЗАМЕНЯМ "ЛАДА" ЗА "ЛЕОПАРД".

128

Анонимен

преди 1 година

Какво става? Уточниха ли броя на Ладите, които трябва да раздадат на роднините на загиналите до Житловка? Или трудно могат да ги съберат? Ще ги пишат безследно изчезнали, загуби нема...

127

Красны медведь

преди 1 година

Продавам вноска за ЛАДА.Излиза 2060 г.

126

Красны медведь

преди 1 година

Защо използват наемници.Защото армията не е за показване а за надпиване

125

Анонимен

преди 1 година

тези униниращите се провалиха както и бг джурналията пишат едни глупости като чели ние не знаем истината че русия побеждава а укропите с своите контранападение губят си воиската миижи да те лъжи

124

Хахаха

преди 1 година

То бахмут отдавна е равно поле и всичко е сринато със земята!! Руснаците били отстъпвали отчаяно !!! Хахахаха в бахмут никога не е имало руска армия а наемници който оставиха много укрофашистки трупове и смрад на разложено месо!!! Освен урките да са се съживили и тея да ги мислят за руснаци!!! Хахаха Слава укройне хахаха!!

123

Сузана

преди 1 година

Киснете си краката в студена вода за успокоение на нервите.Това е за гневните ***.

122

Русомраз

преди 1 година

Opкитe бягат! Слава Укаiнi !!!

121

Сузана

преди 1 година

Една жена каза руснаците са слаби в леглото.Ако и и във бой са такива отпиши ги.

120

Красны медведь

преди 1 година

Колко време Русия превземаше Бахмут?Колко пандизчии и редовна войска отиде пусто.А сега се вайкат за украинците.Това е супер Склероза

119

Анонимен

преди 1 година

Аре пак Бахмут. Нали рашистите го бяха превзели и сега всички живет мирно и честито в него?! Както повелява руския мир.

118

Анонимен

преди 1 година

НЕ КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕ А НА ЮРУШ. БАШИБОЗУКА КОНТРАНАСТЪПВАЛ. АМИ РУСИТЕ ИМ СТОПИХА ЛАГЕРИТЕ НА УКРИТЕ ПРЕДИ ДА СА ПОЧНАЛИ. ОТ 3 МЕСЕЦА ТУ КОНТРАОФАНЗИВА, ТУ ОФАНЗИВА, ТУ НАСТЪПЛЕНИЕ И ВСЕКИ ПЪТ ОТСТЪПЛЕНИЕ. ЯЗЪК ЗА ПОЛОВИНАТА МИЛИОН ЗАМИНАЛИ ПРИ БАНДЕРА.

117

Анонимен

преди 1 година

ХА ХА ХА. КОНТРАНАСТУП СТОПИРАЛ. "ЛЕОПАРДИ" СДУЛИС.

116

Ц

преди 1 година

Сащ пращат уграинците на откровена сммммърт. Какво значи техника без авиация, а и без хора вече???

115

Никола Стефанов

преди 1 година

Толкова е отчаяна руската съпротива в Артемьовск, че от отчаяние без да искат ликвидираха атакуващите единици на украинците. Представете си какво биха направили, когато отчаянието им мине и се ядосат.

114

Анонимен

преди 1 година

As-Sabeel: Украйна започна не контранастъпление, а атака на терорист-смъртник. САЩ обявиха нов пакет от военна помощ за Украйна, възлагайки големи надежди на нейното контранастъпление, пише As-Sabeel. Но Западът категорично не трябва да очаква успех на Въоръжените сили на Украйна, счита авторът на статията. Според него без въздушна подкрепа и ефективна защита Киев изглежда като атентатор самоубиец.Превод от As-Sabeel, Йордания:

113

Анонимен

преди 1 година

За една седмица укропите успяха да превземат първите окопи, и се натикаха точно в зоната на унищожене на руската артилерия, на десетки километри от първите сериозни защитни линии. Укропите ги вкарват в тия брутално неизгодни стратегически позиции, само защото трябва да се отчете някакъв резултат за медиите, така че разменят животи за още оръжия с които да отнемат още животи за още оръжия и още убийства и още и още

112

Психолог

преди 1 година

Вкъщност много лошо за Сащ ще е ако руснаците почнат да губят, щото тогава ще се включи не тактическо, а стратегическо ядрено оръжие. Към сащ. Русия е голяма и също ще пострада, но не толкова много. Дано Не се стига дотам! Всички, които убиват, са по- лоши и от животни! Но Бог гледа!

111

Анонимен

преди 1 година

Украинското настъпление удари стоманена стена.Седем хиляди убити, 160 танка и 360 бронетранспортьора унищожени само за една седмица с малък успех. Това е безсмислена кървава баня, каза той.Сенаторът добави, че е нечовешки да се изисква от Украйна да воюва Толкова колкото е нужно. Той призова страните да седнат на масата за преговори.

110

Анонимен

преди 1 година

Бившият американски сенатор Ричард Блек нарече контраофанзивата на ВСУ кървава баня. Той смята, че е време страните в конфликта да седнат на масата за преговори, тъй като Киев е изтощен и не може да се бори.Украинското контранастпление се превръща в трагедия за Киев, написа в Twitter Ричард Блек, член на Републиканската партия, бивш сенатор и полковник от въоръжените сили на САЩ.