12

Мертен Мустафа

преди 1 година

Браво , Кирило

11

Анализ

преди 1 година

Обективният анализ на фактите показва, че за по-малко от две седмици бяха разкарани от поста си следните русофили: всички министри; всички зам-министри; всички областни управители; главният прокурор. Може да се приеме и че президентът, макар и все още да не е разкарани от поста си, е така да се каже осветен, всички го знаят какъв е. Това си е отличен резултат за едно евроатлантическо правителство. Би следвало да дадем оценка дори повече от отличен.

10

манипулатор

преди 1 година

Припомням за забравилите(вече със сигурност има такива): Записчета - Христо Иванов даде предложение - казваме, че прави комисия по повод имунитета, защото явно няма да е само за Борисов, ще видим кои ще са другите, идеята е да се каже, че тази коалиция ще работи,докато се смени конституционната реформа и се използват евростандартите за вдигане на имунитети.

9

Анонимен

преди 1 година

Петков, мръсно л.еке! Ще ти дойде и на тебе реда!

8

Браво ПП и ДБ

преди 1 година

много работа имате! Действайте умно и с демократични ценности, като наложите компетентност, справедливост, законност в управлението на държавата. Подкрепяме ви!

7

Анонимен

преди 1 година

Всичките сте от едно котило. Петков, Гешев, Пеевски, Борисов и Радев.

6

Анонимен

преди 1 година

Оставете ги, оставете ги да махнат иФатмака и да ви назначат Къци Вапцаров за ротационен президент! Чак тогава можете да закриете държавата.

5

Анонимен

преди 1 година

Пpegaтeлcтвoтo Пpogължaвa...

4

Анонимен

преди 1 година

Aйge нeмa нyжga...

3

Йордан Димитров

преди 1 година

За вашите избиратели друго е важно, че ни предадохте, както и президента!

2

Посолството

преди 1 година

Одобрява вашия ход, сега е време да отлитате за Канада и да не се връщате никога повече.

1

Браво!

преди 1 година

Браво на цялата Промяна, но най-вече на техните ръководители и краководители, а така също и на техните съюзници, които не са в коалиция, че дори и с малко хора продължават Промяната и Променят всички властови и други кадри с Променени кадри. Браво!