60

Ще пищят

преди 1 година

Евроатлантиците! Русия и Казакстан заедно са 60% от износа на ядрено гориво. Така че Евроатлантягите ще пищят, ще плачат но ще купуват. Със сълзи на очи.

59

Анонимен

преди 1 година

А в същото време руснаците са молят на китайците да им сглобят един москвич. Те го сглобиха, за руснаците остана само да преведат менюто на бордния компютър ама те и това не можаха да свършат, пияниците. Иначе по атомите уж много ги бивало, ама за това чуваме все от рублажийски сайтове, достовереност нулева. На другарката статията всъщност кво е, превела един параграф оттука, един оттам и ето ти половинчата истина извън всякакъв контекст.

58

Ядрен вампир Z

преди 1 година

Русия ако трясне една глоба на Фащ и ще я фалира.Шегувам се разбирасе.Фащ вече са фалирали

57

Анонимен

преди 1 година

Русия и Китай си поделят Света - новата реалност, с която САЩ и Великобритания трябва да свикват, Европа не влиза в сметката изобщо.

56

Криворазбрана

преди 1 година

Ех, какво стана сега - уж воюват, ама си търгуват. Налагали санкции, но внимават, да не останат без ток и топло. Иначе бадъна се перчи, но не му стиска, голям смях.

55

КаскетЯ

преди 1 година

Четете ве таваришчи русофили: "закупуване на обогатен уран между Русия и САЩ, предназначено да насърчи мирната ядрена програма на Русия след разпадането на бившия Съветски съюз"! Демек помагат на монголотатарите да не умрат от глад!

54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 75 На центовете им е готино защото и те взимат дял от кражбата. Тези пари които им плащат трябва от някъде да дойдат. Един вид си ги заработват за сметка на българския народ. Когато България или Германия са енергийно зависими от Русия това било лошо, но когато САЩ зависят от Русия е пълно мълчание.

53

Анонимен

преди 1 година

Тези суровини в един момент ще станат по-скъпи и така запада ще си плати за част от щетите които създава.

52

Анонимен

преди 1 година

Значи понеже сме евроатлантици горивото за АЕЦ-а не можем да взимаме от Русия, но можем да вземем от Сащ(Уестингхаус), които пък взимат от Русия.

51

Анонимен

преди 1 година

"не е американско, а пак руско, но преминало през посредник, в случая - кравария... точно какво с газа."...............Е да де, това е схемата. Пак го купуваме от Русия, само че плащаме и на САЩ такса рекет, а родните центаджии обясняват колко готино било, че сме се били избавили от руска зависимост докато задокеанския "партньор" ни обира.

50

Ужас

преди 1 година

САЩ пак храни рашистан. Не могат без зелените гущери тези гащници.

49

САЩисан

преди 1 година

Нищо не купуваме от Путин.Купуваме само от двойника му.

48

Анонимен

преди 1 година

А нас ни карат да се откажем от руското ядрено гориво за да купуваме по-скъпото американско.

47

Анонимен

преди 1 година

Чакайте,че нещо не мога да разбера ,нали Путин пазел Русия от Западно завладяване които искали да вземат ресурсите на Русия ,а в същото време Масква продава евтин уран на най-големият си враг САЩ!Опорката за Путин пазителят на Русия издиша!

46

Анонимен

преди 1 година

И Русия е приела да ѝ се плати в шума??? Не мога да повярвам!

45

Истукан

преди 1 година

Точно САЩ предизвикаха войната в Украйна и те я поддържат.

44

Феята без зъбките

преди 1 година

Ето кой финансира непредизвиканата,пълномащабна руска агресия в Украйна

43

Аноинмен

преди 1 година

HAHAhHAHaaha hahahaha

42

IQ 3.14

преди 1 година

сигурно за това урана се познава дали е български от тошово, руски или американски. щото рзбиршли всички купували от русланд. с тая пропаганда най много да си издействате и ограничение на търговията с ядрено гориво. прочие, на м ъск требват ли му батути? що се оказа че на рогозин му не требва ***

41

Анонимен

преди 1 година

А бе! Постоянно статии за Русия плискат? А какво става с Украйна, с контранастъплението. Рекламираха от една година контранастъплението, подгряваха го, само мажоретки не пуснаха, а сега след като Зеленски го обяви преди близо 2 седмици - изведнъж пълно мълчание!