86

Анонимен

преди 1 година

Абе тази статия да не е списвана от групата със СОП??? Въпросните "зъби" имат за цел да спират верижна бронирана техника, а не кашици, уазки, геги, хъмвите и тем подобни. На кратко сте написали "абе съседа си сложи ограда от ковано желязо за една торба пари, ама гледай как комарите си минават". Та с това ниско ниво на западната пропаганда нищо чудно, че вече никой не й се връзва.

85

Мишо

преди 1 година

Освен да ви разочаровам друго няма какво да добавя за тази зле на исана информационна лъжа!Драконови зъби не са инсталирани в Белградска област. Тя не се е считала за танко-опасно направление. Съответно не е строена и дълбоко ешелонирана отбрана, не са правени никакви инженерни отбранителни съоръжения. Атаките на този фронт са изцяло за отвличане на вниманието. Така или иначе - същото пълно фиаско!

84

Мишо

преди 1 година

Мишо до 89Освен, че пишеш невероятно неграмотно си и изключително, ама изключително зле! Ти поне включи да гледаш Ютюб. За има няма една седмица половината от Ле 2А6 и не се знае колко 2А4 унищожени или извън строя. Брадли горят по-добре от съчките в камината. Да не говорим за колесните френски 105 ММ буклу ц и. Минимум 160 танка и около 600 други бронирани машини за една седмица, около 10000 само убити. Това не е разгром, това е самоубийство! Слез на земята, моля те!!!

83

Анонимен

преди 1 година

офанзивата си върви отли4но Украинците доста успепно (напукват яйцето на военен език ) минаха мините полета проникнаха в първа одбранителна линия на много места онищожиха броне конта атаките от руска страна .... сега раз4истват мините полета останали зад тях зада осигорят логистиката си и дори ще окрепят фланговете си с тях ... после ще прегазят и втора линия ... то4но така се прави като пробиваш окрепена линия а противника има и авио превъзходство . метакса немците така я взеха

82

СТОМАТОЛОГ ОТ РАЗЛОГ

преди 1 година

МОСКОВИЯ Е С ДРАКОНОВСКИ ЗЪБИ ПЪЛНИ С КАРИЕСИ И АБСЦЕСИ...!!!!

81

Анонимен

преди 1 година

До нулева ефективност от зануленен дед мудак нула

80

нулева ефективност

преди 1 година

на НАТО ЧВК ВСУ. Колко дни ги дъвчат тия зъби на дракона и колко техника се батиса!

79

дрОгаре плоскоземе -

преди 1 година

Сега тая митология ли измислихте? Да не би урките да прекараха немските мачки през зъбите на дракона че да говорите врели некипели? Или не сте съгласували новинарската офанзива със реалната наземна? Е получава се конфуз!

78

Глупакът Путлер

преди 1 година

и злодеите около него са най-големите врагове на руснаците, Русия и цивилизования свят...

77

контраотсъпление?

преди 1 година

Ефект нулев! - Драконовите зъби свършиха работа!

76

Анонимен

преди 1 година

да живее Белгородската народна република свобода за Казан

75

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 77 ако в добавка е дребен и иска и бункер кажи му 4е има един лалугер заел мястото

74

Забавно

преди 1 година

Поредната пропагандистка п:о:м:ия сътворена от Нова Украйна.

73

Анонимен

преди 1 година

Вчера внука ми каза " като порасна ще стана президент и наркоман " .

72

Анонимен

преди 1 година

Абе не знам как е по руски ,ама американски военни казват,че от гледна точка на военните действия и плана и .Русия се справя перфектно.Не случайно като се оттеглиха от Херсон, американците съветваха Зеленски да започне преговори,а той си мислеше ,че побеждава.Само американците разбраха ,какво се случва и се надяваха все пак Русия да не успее,ама не стана точно така

71

Анонимен

преди 1 година

По Руски - искахме да го направим както трябва, а стана както винаги.

70

Анонимен

преди 1 година

от го,,,вно държава го,,,вно армия руска работа

69

Анонимен

преди 1 година

Путинофилите са психически лабилни, без лична философия. Путинофилите се нуждаят от идол на който да се кланят.

68

Анонимен

преди 1 година

Русия е велика сила! Воюва срещу поне 30-40 фашистки държави.. и ги бие. даже Мароко и Тайланд пращат танкове срещу Русия.

67

Анонимен

преди 1 година

1 Кремъл единицата за психопатия