29

Неприкосновеност ли!

преди 1 година

Ако след края на войната в Украйна агент Буда си въобразява, че сключените от него сделки с мафията ще останат в сила, то много се заблуждава. По това време всички национални като него предатели, обслужвали кремълските тирани ще застанат пред Военния трибунал и ще си получат заслуженото...

28

Анонимен

преди 1 година

Що сега не покажат голата Марсилеза пак и оная ученичка как реве с полицая, а зад тях Пеевски яде депутатско кюфте, белия роял свири "Батальона се строява"

27

Анонимен

преди 1 година

Еднокнижника Борисов сложи в джоба си магистрати и политици.Паметник трябва да му издигнат,че вече 14 години ги върти на пръста си всичките.Ал Капоне ряпа да яде.

26

Анонимен

преди 1 година

Сините *** се въргаляха на площада с конституцията в ръка, не помните ли? Е защо сега искат да поправят същата конституция? Направиха Пеевски конституционалист, такава пародия няма и по филмите. Защо затваряхте улиците в най-горещото лято, поливахте полицаите с боя, затворихте незаконно университета на хиляди студенти, сега целувате ръка на Пеевски?

25

Киро Канадеца

преди 1 година

Имахме сделка с г-н Пеевски и Борисов от самото начало 2020, яхнахме протеста както винаги, правим го за вас и Украина.

24

Анонимен

преди 1 година

Далавера Импекс

23

Анонимен

преди 1 година

Грешка по отношение определението на Възраждане. Не е крайна русофилски настроена, а е за поставяне на първо място на българските интереси. И за взаимоизгодни отношения с всички други държави. Без да сме слуги на никого. Другото са внушения, защото явно тази партия плаши някого с възхода си.

22

Анонимен

преди 1 година

На третия ден от протеста бяхме на 2 метра от вратата на министерски съвет и бяхме сила! Полицията е беше страх от нас! Имаше бомбички, палки и реално можеше да завземем властта, НО така наречените десни спряха тези процеси!!! Внедриха ужасните Хаджигенов, Бабикян, ДБ, ДСБ и всякакви други на хранилка от американското посолство и разцепиха и отвратиха хората!

21

Обективно

преди 1 година

ТОЧНО ТАКА Е. ПАДНЕ ЛИ ББ В СЪДЕБЕН ПРОЦЕС, ПРАВИТЕЛСТВОТО СЪЩО ПАДА. СЕГА ПП ЩЕ БРАНЯТ ББ КАТО СТОЙ ТА ГЛЕДАЙ!!!РЕЗИЛ И СРАМОТА!!!

20

Анонимен

преди 1 година

Закон за носене на Политическа отговорност : Политик който излъже своите избиратели -излъганите имат право да го целуват студен без да носят наказателна отговорност !Липсата на Този закон от преди 34 г , Лустрацията и липсата на Законно притежаване на калашници от народа ни доведе до положението във което се намираме сега .

19

Анонимен

преди 1 година

Първо протестите през 2020г. бяха на левите, социалистите, центристите, националистите и на обикновените български граждани. Много добре бяха внедрени десните и това чудо пп. Като човек присъствал на почти всички дни на протеста, отговорно мога да заявя, че протестът беше подменен и беше каран в граници, които да не ескалира, но и да лаят по цял ден срещу Бойко. Всичко беше опорочено и използвано от Атанасов и Христо Иванов. Срам за българския народ.

18

До 19

преди 1 година

Ти или падаш от Марс или си спала на течение.Борисов и морал?Ха,ха,ха!Повече няма да те коментирам.Не си в час.

17

Анонимен

преди 1 година

Старозагорския *** коментира .Да каже колко взима от партиите да пропагандира ?

16

Анонимен

преди 1 година

Такава деморализация на политическия елит не е имало никога.Да се чудиш кого да избереш.

15

БАНко

преди 1 година

ПЕРАЧКАТА КРИПТО ИВАНОВ И ,,Подъл Предател " !!!

14

Да припомним

преди 1 година

Борисов се кълнеше във внуците си.

13

До 5,Лора

преди 1 година

Лорче,ти да не си Мата Хари,или друга от предоставяните на мутрата срещу 5000 лв.от Пилето?

12

До 9

преди 1 година

Пишеш пълни глупости.Софиянци еднакво ненавиждат и двамата.А вие от провинцията като овце пак си пожелахте пъдаря,затова сме на това дередже.

11

Анонимен

преди 1 година

Точно така!Сделката е на лице.Отрязаха главата на Гешев,за да спасят Боко.Великият комбинатор одавна си е купил подкрепата за наша сметка.Жалко,но факт.

10

Попът

преди 1 година

Неведоми са, чада мои, пътищата на Политиците и не са за вашите умове Техните промисли и действия.