90

Анонимен

преди 1 година

Сега тоя русофил Радев да не се появи, да ви убеждава колко го е грижа за България и за вас?

89

Анонимен

преди 1 година

И тоя злобния още ли ще ни е президент? Гледайте сега колко мораториума ще наложи и как ще спъва и бави работата на новото правитество. Ще ни съсипе държавата, докато не го изгоним от президентския пост. Сега започва голямата криза.

88

Стар номер

преди 1 година

И ние така в предишната фирма се наговорихме колегите и всички напуснахме в един и същи ден без да си спазим срока на предупреждението и след няколко месеца фирмата фалира естествено. Клиентите съдиха бившия шеф до дупка.

87

Анонимен

преди 1 година

България ще гласува за К.К. а не за Руменчо.

86

Анонимен

преди 1 година

А защо решихте, че в заявленията за напускане няма вписан 30 дневния срок за предизвестие? Ами има го, бланките са стандартни, независимо за частна или държавна работа става въпрос.

85

akudф

преди 1 година

кумонетата кремълски провеждат мероприятия за спъва България

84

Анонимен

преди 1 година

Местните резиденчета кукли на конци на пРезидента-поцелуйко!

83

Областен управител

преди 1 година

До86 Разкарай се психично болен

82

Анонимен

преди 1 година

Добре са направили хората. Никой нормален човек не иска да работи за такива като Кирчо и Кокорчо!

81

Тцтц

преди 1 година

Явно Радев ги е назначавал , нали уж служ. правителство трябва да реди?!

80

БАНко

преди 1 година

Анонимен , ТИ СТРУГАР ЛИ СИ И СЕ СРАВНЯВАШ С РАБОТАТА НА ОБЛ. УПРАВИТЕЛ ???

79

Британски учЕн

преди 1 година

Държавната администрация е орда от безполезни тъpтeи и пapазити, които трябва да бъдат изринати на 75-80% а тяхната функция да се автоматизира или да мине онлайн. така дефицитът от -3% ще скочи на +25%

78

Анонимен

преди 1 година

Щом си тръгват под команда, значи на тези постове и клошари да сложат ще е все едно. Това не са професионалисти, които са се издигнали от народа и работят за народа. Това са политически кукли и могат да се заменят с когото си поискаме.

77

Ееее, до кога?

преди 1 година

Да го махнем този Радев. Та той не мисли за държавата, а как да си отмъсти лично. Време е да се излезе масово на улицата против този ,,президент".Лош човек и слаб политик.

76

Баамаа

преди 1 година

Ами те всички са назначени от руския агент , така че даде омитат , те втори шанс няма да имат.

75

Анонимен

преди 1 година

"Какво е трудното да се разбере?!" - Тези хора имат задължения. Аз ако си тръгна без предупреждение и без да съм предал работата си на заместника ми, ще направя големи поразии във фирмата. Това означава че не ме е грижа нито за работодателя ми, нито за клиентите, а напускам скоростно само за да навредя на всички.

74

Румата Русняка

преди 1 година

До 78 Късно ще го осъзнаят хората.

73

Анонимен

преди 1 година

Иаше един господин, дето искаше да сменя кадрите. В този момент му се отдава една възможност, за която даже не си е мечтал. При всичките наперени речи се изключва възможността да нямат кадри. Щото трябва да държиш на думата си.Ако нямат, ще внесат така както внесоха Мария Габриел -красиви, умни, владеещи много езици, говорещи небивалици.

72

Анонимен

преди 1 година

Радев е едно злобно, завистливо човече, готово да съсипе България в услуга на Москва.

71

Анонимен

преди 1 година

Не знам какви глупости пишете, но всяко правителство си назначава областните управители и след това си ги оттегля, защото следващото правителство назначава свои кадри.Те са връзката между централната власт и местните управници - кметовете. И не са на тези постове с избори, а с назначение от правителството. Сега новото правителство да си сложи областни управители, както е редно и както са правили всички предишни правителства. Какво е трудното да се разбере?!