108

Анонимен

преди 11 месеца

ИТ бизнеса е добре, не се влияе от кризата и рецесиата и няма да има уволнения, но българите обичат да мразат и не могат да го разберат това нещо, за това си мислят, че ИТ бизнеса ще се повлияе от кризата и рецесията и ще започне да съкращава хора както дригите - ми не, нема такова нещо, няма да стане така.

107

Анонимен

преди 11 месеца

До Хахахахаха, - да временно е само това положение на замразяването на наемане на нови хора, рецесията в ЕС е временна, скоро в ЕС и в САЩ се очаква икономически бум, и българските ИТ фирми които сега замразиха наемането на нови хора, няма да започнат да уволняват, ами напротив, ще започнат да наемат още повече хора и да вдигат заплатите, защото рецесията и кризата скоро ще изчезнат.

106

Анонимен

преди 11 месеца

До Хахахахаха, има едно нещо, което 99% от българите обичат и то е да мразят. Събуждат се сутрин и започват да мразят всички и всичко. Zero sum thinking. Надяват се, че ако другите са нещастни... те ще са щастливи. Ема не работи така. За това си остават бедни и proсти

105

Анонимен

преди 11 месеца

До Въпрос И какво се случва с Англия. Изгониха бг че искат повече пара и търсат по-евтини роби от Бангладеш.

104

Въпрос

преди 11 месеца

От *** дали гледат кво се случва с Малобритания след Брекзит , или си гледат само копейките ?

103

Lina

преди 11 месеца

Ах каква изненада - няма кой да им работи на полето и да им гледа старите хора. Да се хващат на работа. :)

102

Анонимен

преди 11 месеца

До до 91 Мрзела учи. Като не искат да ги берат нема да ги ядат. После ще запустеят и тогава щат не щат ще станат пак бачкатори но ще е късно. А не както сега са свикнали наготово и слугите от България им го поднасят. Това е смисъла и на в. Работническо дело. Българите и те като се изгубят като народ ще съборят Денков с революция и пак край на капитализма.

101

Хахахахаха

преди 11 месеца

До Анонимен 102, не. Това е временно положение и хората НЯМА да си загубят работата. За тазлика от нищоставащи мрънкачи като теб :) Текат ви лигите за човешкото нещастие... а то ви преследва от рождението ви!

100

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 101, т.е. блещиш глупости без покритие. Както и очаквах :) В този форум повечето сте въздух под налягане. За сметка на именията ви, омразата ви е грамадна! Не зная дали осъзнавате какви сте ***. Подобно човешко дъно си е срамно!

99

Пешев

преди 11 месеца

Искат роби: млади, здрави и глупави.

98

Анонимен

преди 11 месеца

Е сега да прочетат статиите от преди няколко години в които оплюваха българите и се оплакваха от тях.

97

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен "някои замразиха наемането" - това е първия етап.

96

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен "Дай 5 ИТ фирми в България, които уволняват!" скоро ще ги научиш.

95

Анонимен

преди 11 месеца

Хем върнаха визите хем искат и работници . Виза за да могат да те изнудват и да те цакат с парите . Или се осакати от работа или си отивай нямаш право да смениш фермата .

94

Анонимен

преди 11 месеца

Това е икономически империализъм.

93

До Ко речи

преди 11 месеца

До Ко речи .... ко?Гугъл преводача така го е превел.

92

Георги Илиев Митев

преди 11 месеца

Английското лицемерие и интригантство е всеизвестно . Това са най-подлите хора в света и затова бяха най-голямата колониална държава.

91

до 91

преди 11 месеца

На тебе речнилът ти е от "Наръчник на комуниста", 1967 година. Капиталистите са предприемачи и всъщност бачкат най-много. С тези изветрели представи си закотвен в миналото завинаги. *** да си накъсаш малко вестник "Раб. Дело" за тоалетната. И утре да се наредиш за кремвирши.

90

Анонимен

преди 11 месеца

Англичаните защо не търсят хора от Монако. Да работиш в Монако в хотел суперлукс със собствен плаж на Средиземно море, да живееш безплатно в него, да те хранят безплатно с морски дарове и да нямаш никакви разходи за храна, да си заобиколен от красиви момичета е доста гадно, да работиш на полето и да се гърбиш по цял ден за минималната ставка в Англия и да обитаваш мухлясала каравана с още 4 коча и да си плащаш за това си е много гот.

89

до 83

преди 11 месеца

прекалил си с пестицидите в двора :))