25

Анонимен

преди 1 година

На опортюнистка ми прилича таз германка. Пробва да захлеби. Откъде е толкова сигурно, че тези симптоми да следствие на ваксината? И как изобщо може да се докаже достоверно наличието на такива симптоми?

24

фгхгфх

преди 1 година

положителен профил риск-полза.....странно полза за кого з.....за мазната фармакомпания ли?Също има и негативен ефект и това е че трябва да се плащат обещетения ....което си е честно....продаваш продукт който вреди на потребителя ...съответно част от мазната си печалба отделяш за щети

23

Анонимен

преди 1 година

Двойникът на Кунча Трибодовий не харесва това.

22

Анонимен

преди 1 година

Ваксинирането там беше задължително. Кой съвесетен медик ще иска задължителна ваксинация с продукт, който не е преинал закановите изпитания? Между другото, компанията, срещу която са обвиненията, е осъждана в близкото мнинало.

21

Анонимен

преди 1 година

И тая тръгнала да гепи на баницата мекото.

20

До Анонимен 14

преди 1 година

За световното не знам, но моето роднинско население се редуцира, отидоха си по един и същи начин - внузапно падане на земята и смърт, точно ваксинирани, един дори с бустер. Та не съм сигурна, че са толкова безопасна работа тия набързо смацафрацани разтвори, наречени ваксини. А съдебните дела е възможно тепърва да започнат.

19

Анонимен

преди 1 година

Оооо, абсурд да е от ваксината това, ваксата си е супер, даже е много полезна, щом се взема на всеки 3 месеца. Питайте Ананиев, Радка и онзи с мустаците. Дето се и снимаха и излъчваха по националните телевизии как прегръщат бащите си след ваксинация. От ваксина хич не умря маса народ от инфаркти, инсулти и тромби, нйе, от сланината и от ракията ще да йе било.

18

Анонимен

преди 1 година

Доктор Менгеле бледнее пред тези с бъркочите.

17

До съд за

преди 1 година

Неможеш да ги осъдиш. Доброволно си подписал документ, че не те е грижа какво ще стане с теб, след като ти бият течността.

16

Анонимен

преди 1 година

глупости ! ваксините нямат странични ефекти и са най-безопасните ваксини някога създавани ! Стига сте вярвали в конспирации, ваксините спасяват животи и ако не бяха те никога нямаше да мога да прегърна баба и дядо и да ходя пак в офиса....

15

Аз

преди 1 година

Все го е доказала... Жалко за жената и всички, които имат странични ефекти.

14

Анонимен

преди 1 година

Конспиратори успокойте се - това че една германка от над 40 млн. ваксинирани германци уж проявила страни ефекти, означава че тая ваксина е с по-малко странични ефекти дори от аспирина! А иначе от конспирациите нищо не остана - няма чипове, няма редуциране на населението (Европа вече трябваше да е пустош), има само промити глави на конспиратори

13

Анонимен

преди 1 година

Нека бълването на "акъл" от зеленчукоподобните да започне СЕГА!

12

Анонимен

преди 1 година

Съд и кастрация за мазните сектанти дето ни пробутваха ваксини, за политици, производители, доктори, медии и телекоми

11

Анонимен

преди 1 година

Тея с украинските знамена, преди ходеха с 5 бустера и три маски, скоро и там ще стане неочакван обрат хаха

10

Анонимен

преди 1 година

Аз се ваксинирах и започнах да подслушвам разговорите на абонатите на 5G мрежите в България. Научавам интересни неща, но има неприятен ефект - кръстосан разговор с новините от БНР програма Хоризонт, които почнах да слушам, сле като си пломбирах зъбите с амалгамени пломби. Не ги смесвайте.

9

Знайко

преди 1 година

Знам, че тресенето, при схващането на мускулите от САРС нков2 е същото както при газ VX. Проверете, който не вярва. И знам също, че често вече на всички им се получава треперене на различни мускули, което никога не са имали преди.

8

Пич

преди 1 година

"трайни болки в горната част на тялото, подуване на крайниците, умора и нарушение на съня." Хайде, почна се. Сега очаквам ишиас, ломбаго, шум в ушите, липса на концентрация, и т.н. Колкото могат да вземат, толкова. Здраве да е. После може и от мобилните оператори малко да изкрънкат - заради 5Г-то.

7

Анонимен

преди 1 година

Чак сега се замислих от този ефект, трябваше и аз да се кастрирам.

6

БАНко

преди 1 година

ОСЪДЕТЕ УРСЪСЕЛА И СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ !!!