35

Анонимен

преди 1 година

Война за власт вина ги води до страдание на народа си

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "ЕС минава на соларни панели и вятърни турбини." ......, метала и стоманата се използват навсякъде, например, хайде направи леярна за метал с твоите смешни и неефективни вятърни мелници! Не знам какви хора пишат тук? *** и?

33

Анонимен

преди 1 година

Фасадата на Бурдж-Халифа беше осветена с руския трикольор в чест на деня н Русия.

32

Анонимен

преди 1 година

"Ако спечели Русия, ще е изгодно и за Европа като цяло, няма да има Зеленски, който да се перчи на пътя им, да рекетира и изнудва, да се разпорежда и командва" - Зеленски е никой, нито може да изнудва, нито да рекетира, нито да командва, Зеленски е наркоман, зависим, но е добър артист, Зеленски не проси и не командва, ами играе по команда на САЩ и ЕС да убеждават тяхното населени да се съгласят да обедняват за Украйна, а и за Украйна не им пука, убедени са че ще победят Русия.

31

Анонимен

преди 1 година

До Lapardel Даааа! Ахмат сила!

30

Анонимен

преди 1 година

"ЕС минава на соларни панели и вятърни турбини." ........ , това са тотални глупости, с тях не може да се създава производство и да се захранва всичко! А няма по-близо и по-евтино от руската газ и други природни продукти за Европа, гледай и географията!

29

Lapardel

преди 1 година

Вагнер се изтеглиха преди един месец но Руснаците продължават да блъскат здраво Укропитеците. Не ми се мисли какво ще стане като се върнат и Ахмат скоро ще влязат. На хомосексуалистите ще напомня, че Ахмат зачистваха Азовстал там където големите мъже от Азов щяха да се бият до последния.

28

Анонимен

преди 1 година

До АнонименАко спечели Русия, ще е изгодно и за Европа като цяло, няма да има Зеленски, който да се перчи на пътя им, да рекетира и изнудва, да се разпорежда и командва, а и да не забравяме, че Англия е подписала с Полша и Украйна договори, а ако Украйна отпадне, европейците от континентална Европа, няма да бъдат блокирани и изнудвани!

27

АнонимеН

преди 1 година

ПРИГОВНОЖИН СИ ПОДПИСА СМЪРТНАТА ПРИСЪДА)! ДА ОТКАЖЕШ НА ШОЙГУ Е ДА ОТКАЖЕШ НА ПУТЕНА! ОСВЕН ТОВА ПРИГОВНОЖИН

26

Анонимен

преди 1 година

ЕС минава на соларни панели и вятърни турбини.

25

Анонимен

преди 1 година

Русия - това са страшни оръжия без аналог в света.

24

Анонимен

преди 1 година

ЕС е свършен, Путин яко ги е хванал и няма пускане. Без ресурстите на Русия ЕС е може да просперира, а други ресурси и енергии няма. А и да има, никой няма да ги продава евтино. За последната година европейците обедняха средно с 10%, ЕС влезе в рецесия и икономиката се свива, което означава, че следващата зима обедняването ще бъде значително по-голямо. Обедняването сега беше неприятно, но се справиха, и така се живее, следващата зима обаче ще се усети по-болезнено,но няма да умрат европейците.

23

Анонимен

преди 1 година

До АнонименЩе си върнат трънки, Русия ще си върне руските области в Украйна и самата Украйна! Време е, Зеленски да се маха и да спре да извършва престъпления срещу населението и да разиграва цяла Европа и света !

22

Котките

преди 1 година

Леопардите, Горят ли?

21

Анонимен

преди 1 година

До АнонименГрупата "Вагнер" , ще продължат да воюват за Русия!

20

Laravel

преди 1 година

Без Вагнер, руската армия е едно нищо. Слаба, зле въоражена, нисък морал и доста страх.

19

Анонимен

преди 1 година

Тоя Пригожин е истински военен и тактик, каза, че ако са имали достатъчно оръжия е щяло да има пет пъти по-малко жертви ,убити и обвини чиновниците за липсата на оръжия, не намирам да е извършил нещо нередно, нищо не е станало, а и договорите, нали се подписват с Русия, какъв е проблема? Не виждам проблем! Успех на "Вагнер"!

18

Анонимен

преди 1 година

До няколко дни украинците ще си върнат Бахмут тъй като Вагнер се изнесоха.

17

АнонимеН

преди 1 година

АКО ПУТЕНА НЕ БЕШЕ ДАЛ ЗАТВОРНИЦИТЕ НЯМАШЕ ИЗОБЩО ДА Я ИМА ВЕЧЕ ТАЯ ГРУПИРОВКА! ТЪЙ, ТАЗИ ГРУПИРОВКА МУ ПРИНАДЛЕЖИ НА ПУТЕНА И ТОВА КОЕТО ПРАВИ СОБСТВЕНИКА И Е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО НАКАЗУЕМО СЪС СМ-ЪРТ!

16

Дон Кикот

преди 1 година

Да му дадат боеприпаси най-накрая на тоя.