95

ХХ

преди 1 година

До 85 Браво супер,кеш бек трепач, сега си мислиш че си преебал системата и си вземал изгодно+ отстъпка.Браво живееш за момента, в дългосрочен план ще ти излезне солено. Пример:В ресторанта първо ядеш после плащаш,в магазина Първо плащаш после ядеш.И в 2 смучая плащаш,как искаи го разбираи. Кеша си е Кеш. за сега

94

Асенката Василев

преди 1 година

... Ходи ми се до "двете нули" ...... Чудя се - Дали да звънна едно телефонче до едно точно определено "Посолство" - Или мога сам да взема това решение? .... Абе! По - добре да НЕ рискувам! Ще взема да звънна и да получа разрешение!

93

до 89

преди 1 година

Имам си пари - плащам си. Ако не съм доволен от качеството се качвам на самолета и отивам на най-качественото, без да ме преследват граничари с кучета и калашници. За образованието - не знам... Внуците ми владеят по три езика, аз още съм полу-грамотен на български, но не обвинявам никого за това. Хубавото е, че ако не са доволни от българското образование, кеф им немско, френско, финландско... каквото си харесат, никой не ги спира да учат. Не е като навремето да има квота за деца на партизани.

92

Асенката Василев

преди 1 година

Няма никаква Икономическа криза в България! Пенсиите са изключително високи - Българските Пенсионери могат да си позволяват по две почивни годишно - Едната , през Лятото - На Карибите! И другата - през зимата. В Швейцарските Алпи! - Заплатите също са на едно много високо ниво! Навсякъде! Тузарските Хотелски Комплекси из летните , и зимните ни курорти са ПЪЛНИ С БОГАТИ БЪЛГАРИ!!! Тоест НЕ знам дали е така... Но така ми казаха да кажа от едно "ПОСОЛСТВО" , като ме питат.......

91

Анонимен

преди 1 година

до 91 Краден бизнес от държавата (такива като теб и мен), назначено *** от задкулисието за да пълни партийни каси, които плащат на необразовани да гласуват за правилваната партия.Други въпросчета да ти отговарям?

90

Анонимен

преди 1 година

До Въпросче, харча пари, които са мои :) Просто не разбираш как функционира, а нито имам желание, нито време да обяснявам на мързел :) Вземете направете нещо смислено с живота си и се обучавайте! Това, че не разбирате нещо не означава, че е лошо! Лошо е когато си тъпан по рождение! А ти явно си :)

89

Анонимен

преди 1 година

Да не си отскоро в БГ?50+ съм и никога не съм я напускал..Не ми отговори на конкретно зададените въпроси?Май ти е трудно..

88

ххх

преди 1 година

Цяла америка прописка от Кредитни карти,европа и Тя, а тук един Финансово грамоте обеснява на Простите според неговия ум,как кредитната карта била хубава:),и за златна и за платинена ни обеснява,,

87

Анонимен

преди 1 година

През този период пътувах по 4 часа с влака за да се сдобия с няколко рула тоалетна хартия, уредени с връзки..А сега си плащаш като поп за некачетвени медицински услуги и неадекватно образование..Но те разбирам..За хората от вашата порода тоалетната хартия е по-важна..

86

До 72

преди 1 година

Ти бъзикаш ли се или наистина трябва да ти се обяснява кой е Георги Гергов и защо не е добре да го даваш за какъвто и да е пример? Да не си отскоро в БГ?

85

Въпросче,

преди 1 година

към финансовия специалист..Да харчиш пари ,които не са твои, как се нарича, по вашему..

84

Анонимен

преди 1 година

Аз пък се чувствам късметлия, че живея в в най-добрите исторически времена за България. Иначе и в Дубай и в Женева има нещстни и некадърни хора, които никога не са доволни, все друг им е виновен и все чакат някой да ги оправи. По правило, този някой е възможно най-лошият им избор.

83

Анонимен

преди 1 година

До ххх, в събота си купих 4 книги с кредитната карта :) Знаеш ли защо? Защото тази покупка ми носи едни пари обратно :) и ми е по-евтино да пазарувам с нея, отколкото с дебитната. *** се информирай какво е платинена и златна кредитна карта. После ела пак да пишеш тук :)

82

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До ххх, само това "кредитната карта е за да влезеш в дълг" е достатъчно да бъдеш класифициран като финансово неграмотен! Дори не знаеш какво е кредитна карта! Нямаш представа как да я използваш и как да кандидатстваш за нея! Това че си беден е следствие на липсата на интелект. Обратното също е вярно! Имам 2 кредитни карти и 0лв. дълг. Използвам ги много активно :) Бедните ще си останете бедни... защото не учите, не четете и не се развивате!

81

ххх

преди 1 година

До 73.От такива грамотни като тебе,идва дигиално робство,само са спестили да ти кажат,че ще ядеш и с...ш,когато някои реши.Кредитната карта им ясно за какво е,за да влезеш в дълг. Българина имаше една заводска настройка.Преди да купи нещо ще се увери че му трябва,и че е здраво.И купуваше само ако има пари.Първо ще ги събере,после ще купи,макар че нали сега ни образова колонията.Та така.

80

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 80, набират доброволци за мисия до Марс. Със сигурност ще ти е по-добре от тук. Лек път! Поредният мрънкач! Не ви ли писна все да мрънкате, бе?

79

до 75

преди 1 година

Човече... През този период пътувах по 4 часа с влака за да се сдобия с няколко рула тоалетна хартия, уредени с връзки - разбирай крадени от братовчед склададжия в "НАРКОП". Толкова беше хубаво, че ни разстрелваха по границата ако решим да избягаме от "хубавото".

78

Анонимен

преди 1 година

Никога не сме били толкова зле! Антени и камери на всеки покрив и стълб, презастроени и прашни градове, WiFi рутери и камери в училищата и градините (не пропускат да облъчват дори тях), пълни онкологии, болници без лекари, инфраструктура само за коли, но не и за хора, села без животни, внос на елементарни стоки като тоалетна хартия и зеленчуци, раздута и некомпетентна администрация, армия без оръжия, дефицит за пенсии, огромни външни дългове, цензура и пропаганда във вички медии ...

77

до 68

преди 1 година

щастливи и дълголетни? сериозно ли? че ние сме на първо място по смъртност,да сте чули за демографска катастрофа?намаляваме със хиляди на година. Питаш кога- даже и при соца беше по добре,имаше повече сигурност - цените не растяха всеки ден,хората не ровеха по кофите и действително бяха дълголетни,колко неща се построиха тогава - сега не могат да боядисат.

76

Анонимен

преди 1 година

До Дончо, това, че някой има пари не означава... че е длъжен да ги раздава. Хайде стига с това кой какво имал.... научете се да си гледате в паницата. Никой не е длъжен да си вади от джоба щот... така сте решили. А и никой не ви кара да дарявате! Даряването е лично решение, а не задължение!