79

не може да бъде!

преди 1 година

Ще бъде интересно да видим дали в това разследване ще се включат "Белите каски",британското разузнаване или ISW!?Лично аз считам че ефектът на бъжливото овчарче вече започна да действа и след белият прашец на Саддам,катастрофата с MH17 "отравянето" на Скрипалите,"химическите атаки" в Сирия,взривяването на СП1 и 2 на медиите и раследванията никой не вярва!?А и унищожаването на Антоноския мост и опитът за взривяване на Кримския мост усилват съмненията!?Highly likely- британска следа....

78

Хем си признали

преди 1 година

Урките хем си признали, хем запада им организирал оправдателно разследване! Странно!

77

стига бе

преди 1 година

Зеленски заяви, че евакуирали даже и хора от източната част. А самите украински ТВ нямат снимки за това и бяха публикували снимки на спасители, а на лодките пише МЧС Русия?! Даже в Англия пишат, че Крим остава без вода. И какво разследване, когато мястото е под руски контрол.

76

Реалист

преди 1 година

"Няколко западни официални лица обвиниха Москва за рухването на окупирания от Русия язовир." -- а няколко източни официални лица обвиняват Киев. И с право - язовирът е построен от Русия за дава вода на Крим, която беше спряна от режима в Киев. Да не говорим че пострадалите от наводнението са почти всички етнически руснаци.

75

Гай Баньо

преди 1 година

И защо си мисля че още преди да започне това "разследване " виновния е вече определен? Въпреки всички факти

74

Анонимен

преди 1 година

И какво ще разследват като укрите си казаха, че са взривили стената на язовира ! Пародия евроатлантическая ! Виждажсе , че светът върви към апикалиосис

73

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен , Не само са взривили стената Киевската хунта, но след това и убиваха спасени от наводнението цивилни хора, кадрите със стрелбата по цивилните ги има в нета , може да ги видиш! Престъплението няма цвят и националност, то е престъпление!

72

L.

преди 1 година

Свят ми се завива като си помисля солко специалисти по хидрология и балистика ще се появят сега.

71

Tино

преди 1 година

няма лошо - започнете от Киев)))

70

Пижо

преди 1 година

И какво точно разследват? Според Клоуна разследват последиците!!! Язовира е под руски контрол. Къде разследват неизвестните експерти?!

69

ами

преди 1 година

Газта изпикана под тази статия от пyтинoидите може да ни направи енергийно независими за години напред!

68

Анонимен

преди 1 година

ВЧЕРА ГЛЕДАХ КАК ЕДНО МОМЧЕ, СЕ БЕШЕ КАЧИЛО НА ВЪРХА НА СГРАДА В СТРОЕЖ, ИСКАШЕ ДА СКОЧИ И СЕ САМОУБИЕ, ЗАЩОТО ВАШИТЕ КОПОИ ГО ГОНЕХА ДА МУ ВРЪЧАТ ПРИЗОВКА ЗА МОБ(Г)ИЛИЗАЦИЯ! ЗЕЛЕНСКИ , ВЪРВИ СИ!

67

Каракачанов

преди 1 година

Kак така разследване? Нали зеленият каза, че Русия е взривила стената, случаят е приключен!

66

ААААААААА

преди 1 година

ще има ли представител на руската страна, щото дас вземеш само предвид едната страна нещо не ми е много международно.

65

Анонимен

преди 1 година

НА СЪВЕСТТА НА ЦЯЛАТА КИЕВСКА ХУНТА И СЪУЧАСТНИЦИТЕ ИМ , ТЕЖАТ МНОГО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, МНОГО , МНОГО, МНОГО !

64

Анонимен

преди 1 година

ЗЕЛЕНСКИ, ТИ БЕШЕ ЗАТВОРИЛ ГРАНИЦИТЕ, ЗАТВОРИЛ В КАПАН МЛАДИТЕ МЪЖЕ, ЗА ДА ПРИНУДИШ НАСИЛА УКРАИНЦИТЕ ДА ВОЮВАТ И ТАКА УВЕЛИЧИ БРОЙКАТА НА МЪРТЪВЦИТЕ, ГОНИХТЕ ХОРАТА ИЗ УЛИЦИТЕ И СГРАДИТЕ КАТО ЖИВОТНИ, С НАСИЛИЕ ИМ ВРЪЧВАХТЕ ПРИЗОВКИ, НО ТЕ НЕ ИСКАТ ДА ВОЮВАТ И УМИРАТ, НЕ ИСКАТ! ЗАВЪРЗВАХТЕ ГИ ДОРИ С МЕТАЛНИ ВЕРИГИ, СТРЕЛЯХТЕ В ГЪРБОВЕТЕ ИМ, ЗАЩОТО ИСКАХА ДА ИЗБЯГАТ И СПАСЯТ ЖИВОТА СИ, ИЗДИРВАХТЕ ГИ С ТОПЛОВИЗОРИ, ЗА ДА ГИ ХВАНЕТЕ И ПРАТИТЕ НА СМЪРТ, ВЪРВИ СИ, ПРЕСТЪПНО СЪЩЕСТВО, НАЦИСТ ДОЛЕН!

63

Анонимен

преди 1 година

Аз и до сега немога да разбера защо ЕС се преструва, че невиждат нацистките символики на ВСУ??? Само това ме интересува, защото в моето семейство има убит от фашистите през втората световна. ЗАЩО???

62

Анонимен

преди 1 година

С ТЕРОРИСТИ НЕ СЕ ПРЕГОВАРЯ, А ТИ ЗЕЛЕНСКИ, КИЕВСКАТА ХУНТА И ВАШИТЕ СЪУЧАСТНИЦИ, СТЕ МАСОВИ УБИЙЦИ И ТЕРОРИСТИ! С ТЕРОРИСТИ НЕ СЕ ПРЕГОВАРЯ, ВЪН, ВЪРВИ СИ!

61

Анонимен

преди 1 година

На снимката Зелевски.

60

Антинаетовец

преди 1 година

Какво разследване бе господа *** декември киевски генерал дава интервю за американски вестник в което си признава че фашагите лично са правили опити с ракета Хаймерс да съборят стената на язовира . Няма как Русия а е виновна щото нали фашагите се хвалеха че всички руски дронове и ракети са ги прихващали и ликвидирали е как тогава руска ракета ще взриви стената ? Нещо не се връзват нещата и фашагите не знаят кога да лъжат и кога да не се издават.