277

1212

преди 1 година

Време е военните да вземат нещата в свои ръце. Ама то няма генарали да ги поведат. Де да имаше поне един като Вазов.

276

Анонимен

преди 1 година

Докато Бг се управлява от провалили се бивши "политици" и меркантилни полу-*** нищо добро не ни очаква. Този човек е представител на военната индустрия, нищо друго освен печалби и договори за доставки на оръжие не го интересува. Поставен е не за министър, а диспечер и проводник на интересите на американските военно-търговски дружества. Човека е продал и себе си и семейството си и България в името на професорска титла, няколко имота в чужбина и тлъсти хонорари... Няма лошо. Капитализъм.

275

Интересно

преди 1 година

какво ли са му правили, та е толкова отдаден ...

274

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

преди 1 година

Днес ще раздава, утре на съд. Вярва Тагарев на обещанията, че никой няма да го пипне. И в Афганистан много тагаревци имаше, ама от Посолството ги оставиха на талибаните. Най-находчивите загинаха на колесниците на отлитащите самолети. ИЗМЪКВАНЕ НЯМА, НИЩО СКРИТО МЕ ОСТАВА!

273

Анонимен

преди 1 година

Пак ли го върнаха този?! Нищо хубаво не го чака Министерството на отбраната. Говори само за Украйна, а това, че момчета няма с какво да отидат на на учения нищо не го интересува.

272

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ-ПП направиха правителство след 9 месеца и реших да карат по сценария за Бълтария като пионка на цяла Европа.

271

Lina

преди 1 година

То какво остана за раздаване? Едно НИЩО. Голяма мъка да остави бг армия без едно оръжие. Няма да му се получи на СЪЩЕСТВОТО. Ако пробва да раздаде наличното , ще свали никсквото правителство ала бала на кристала

270

Анонимен

преди 1 година

Тагарев, България може да предостави за ползване от украинците и ***?

269

ТаМагарев е

преди 1 година

покраинска *** и директно на отчет при зеления др0гар.Пореден парашутист антибългарин,спуснат за да защитава чужди национални интереси,но не и българските.(Сега ще ме обявят за русофил,щото ми пука за България и щото не споделям модерния западен тренд да плюя срещу ***,райт?!?) :)

268

Тагадък,Тагадък

преди 1 година

Тагадък,пак не позна язък! Слушай ояло се кюфте,Русия ще ви смажи! Догодина войната ще свърши!Когато привика Зеленски на отчет,ще видя как ще се гърчиш като червей! Фашистка Украйна е минало,единственното,което за съжаление е,че умират руснаци и от двете страни! Но така е в природата,всичко старо,мръсно се изчиства и идва нещо ново и хубаво! Тагадък разбери,не може света да съществува по стария начин с ЛГДБ-та,колониализъм и експлоатация на 5 нации хад останалия свят! Старият ред е към финал,пре

267

Тагарев съм

преди 1 година

Окраинският език е по хубав дори от македонският. Трябва да стане задължителен.

266

Анонимен

преди 1 година

До 367 Такива ли опорки спусна мутрофанова за днес?

265

До приматите с чая

преди 1 година

"нормалните" - така ли си викате на лгбт парада ?

264

Наблюдател

преди 1 година

Тоя хуманоид да внимава какво пие и да се оглежда !

263

Бг

преди 1 година

На клоуна на снимката му предстои да пие чай в едно посолство !

262

Прогноза

преди 1 година

На България и предстои поредната национална катастрофа.

261

Анонимен

преди 1 година

Това правителство не е българско и дори не прикрива чии интереси ще обслужва. А на този физиономията му е на типичен доносник отпреди 10-ти ноември. Сега пак е доносник но на друго посолство. Вълкът козината си мени, но нрава...довършете изречението.

260

Анонимен

преди 1 година

На изрожденците само референдуми и молби им дай да попълват

259

референдум

преди 1 година

дали да сме членове на НАТО .................и дали да даваме оръжия за Украйна..............май тоя го е страх от референдум, нали????

258

Анонимен

преди 1 година

Toq e za zatwora, ne za minsitar!!!