196

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен АМерика но не америка на байдън , пенс или онова мече от флорида... Това не е Америка!!

195

Изграждане

преди 1 година

Кажи *** и всякакво говорене е приключило !

194

Килемал

преди 1 година

Г-ца Копейкова ходи при мутрафонкова в знак на уважение, понеже другите ходели в посолството на фащ. Нали израждането бяхте независими бе, чий го дириш под фустата на старата фашистка кpaнта?

193

Зоро

преди 1 година

Най продажния политик за всички времена!Тоя би всички заедно в желанието си за слава,пари и власт!

192

Така е

преди 1 година

До Анонимен 198 Всички тези 200 народа са равни, всички са "ач кьопеци"! Само в Москва обират каймака! Иначе има райони в които още си изхвърлят фекалиите с кофи в общи ями!

191

Абе

преди 1 година

До Анонимен196 Ти вярно ли не можеш да напишеш правилно името на Родината си "България"? А и с малка буква!Майко мила!!!

190

Анонимен

преди 1 година

Русия е била винаги мащеха за България. Хеле пък СССР , ХЕЛЕ ПЪК сега Путинска Русия! И не че Сащ са ни особени приятели. Просто Силните мачкат по- слабите и ги източват откъм ресурси, мозъци и пари, доколкото ги имат! Апетитът им идва с яденето.

189

Карцер

преди 1 година

Костя, ТИ СИ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!

188

Ха ха ха

преди 1 година

СМЕЕ СЕ НА ДРУГИТЕ, ЧЕ ХОДЕЛИ ПО ПОСОЛСТВА, А САМ ПРАВИ ОБСОЛЮТНО СЪЩОТО,, НО В ДРУГО ПОСОЛСТВО!!! ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ БГ Е ОБЯВЕНА ОТ ТЯХ ЗА НЕПРИЯТЕЛСКА СТРАНА.

187

САЩ е спасение, но??

преди 1 година

Но да идват републиканците, от демократите саво Кенеди се кандидатира за президент - и е пестелив на едявления, страхува се, той е читав. Десантис от републиканците е железен. Внесе законопроект Флорида да не ползва цифрова единица. Две крила се борят в САЩ, да се надяваме, че истинският стар капитал и консервативните ценности на републиканците ще спечелят. С демократите неотроцкисти, светът е обречен.

186

Анонимен

преди 1 година

абе в ресия има 200 народности и всички са с равни права-

185

Анонимен

преди 1 година

Америка е нашето спасение. Ако нямаше Америка щеше да има много мракобесни режими които да хвърлят народите в една огромна война която ще се превърне в касапница.

184

Анонимен

преди 1 година

ами защо не гледате кой изнася златото от българиа и внася бо-кл-уци от европа да ги горим в тецовете- и тогава гледайте кой къде ходи

183

Анонимен

преди 1 година

руснаците са лукави и си гледат интереса и въобще не се интересуват от нас. Руснаците говорят сладко за да им се вържем и след това да ни изпържат.

182

Анонимен

преди 1 година

русия предаде на Сърбия Ниш, българите по Тимок, Македония. С леката ръка на русия много земи се дадоха на Сърбия и ни отнеха областа Скопска македония

181

Анонимен

преди 1 година

Костадинов защо не ходи в Саудитска Арабия.Някои ходиха в покоите на Ердоган .Между другото ,акциите на Костадинов много ми напомнят тези на Сидеров.От КГБ нямат нови идеи.

180

До Бонго

преди 1 година

Австроунгария и Англия позволяват на Русия да освобождава народите, но без Голяма Държава на Балканите, тайни клаузи, за да няма достъп до Проливите. Първоначално Русия подкрепя Етнически обединена България, но флотите на Англия и военни Австроунгария се дислоцират към Ч. море и Балканите. Русия няма сили да воюва с Европа. За това реално Русия хем освобождава Балканите, хем умират руснаци, хем не печели НИЩО, както винаги. Печели Европа, която изнудва Турция. Затова ПСВ Турция подкрепя Германи

179

Да ви имам проблемит

преди 1 година

Този Човек е "контролирана опозиция". Инфлацията е безумна, ток, вода, парно. Идва дигитален контрол, хиляда БГ фирми са на хранилка на еврофондове и грантове, а народа с дигитални фактури и уреди, над които няма никакъв контрол. Търсиш права, идва ЧСИ-то. Проблеми: инфлация, неутралитет, без ЛГБТ училища и дигитална диКтатура, тотален контрол, евро. Надявам се сред българските истински IT специалисти, да има хора като Сноудън и Асандж, иначе циФровата диКтатура идва, чрез евро и цифрово евро.

178

Анонимен

преди 1 година

Костя е ходил да си вземе заплатата че нали спряха плащанията от москва

177

Анонимен

преди 1 година

до всички драскачи тук! Аз слушам от 50 години как Америка загнива и след малко ще се кътурне, но странно тя става все по-силна