37

преди 15 години

Тя смени лексиката и когато като дипломат в консулството ни в Германия се извини от името на бълг.народ на авторите на "Митът Батак"Какво искате от такъв човек.Проблемът е,че точно такива хора се поставят във властта,хора,които нямат нищо общо с българските интереси.А ние с бездействието си ги търпим.Помислете следващия път,когато си стоите в къщи по време на избори,кого оставяте на власт.Отказът да гласувате не е гражданска позиция,това е просто още един начин да подкрепите същите тези,по които плюете сега.

36

-------

преди 15 години

KAVOTO I DA KAJEM , POLZA NIAMA !- DA GI IZMETEM , TOVA E !!!!!!!!!!!!!!!!!

35

,,,,,,,,,

преди 15 години

Кой създава този проблем????? Който има достъп до кацата с мед!!!Как мислите /точно , ясно и конкретно/ ще се реши проблема , ако не се назовава с точното му име?????? И ВИЕ СТЕ В ИГРАТА

34

гласонепродавател

преди 15 години

Това лъщящо колхозническо лице се опитва да вкара в речта си някакъв аристократичен оттенък изглежда. Следващия път когато някой номенклатурчик се насeре, ние трябва да кажем че е имал проблем с логистиката и извозването може би. Гротеската в случая е, че родната 65-годишна номенклатура вече напълно се изживява като аристокрация и не помни гнилите си корени. И че това с което са станали по-различни от простолюдието е, че напълно са загубили всякакви скрупули.

33

Stelsson

преди 15 години

Нека да стане министър на.. аграрната икономика тогава...

32

sion

преди 15 години

Плугчиева , Вие и така можете да казвате - имаме проблем - много крадем...Но някои хора - разбирай 90% от българите имат проблеми не защото крадат , а защото Вие имате ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ...

31

преди 15 години

Има си аграрно (демек селско) излъчване женицата! пък и фамилията й една такава аграрна!

30

Маргинал- гласопода

преди 15 години

Пътна инфраструктура-проблем,Сапард-проблем,Фар-проб лем,Правителство-троен проблем,Парламент-240 проблема...На маймуни ни направихте!!!!Само децата Ви и внуците няма да имат проблеми, от сега сте ги осигурили на наш гръб 100 години напред!Не сме народ...Ако бяхме, до сега по уличните лампи пред парламента щяха да висят бесилки, и никакви проблеми нямаше да има.

29

преди 15 години

Не е грозна,пич!Знаеш ли как ще и се зарадва някой фермер по няколко пъти отпред и отзад заради "Проблемите"....

28

Даола

преди 15 години

Преди два дни за пореден път на конференция за прозрачността на дейстията на администрацията и за данъчната политика на правителството, където чужденци споделяха опит, имах възможност за пореден път да се убедя в пустословието на висшите администратори. Зам.министър на държавната администррация не ми даде нито един читав отовор има ли данни за това каква е социалната цена на въведения тази година повсеместен 10 % плосък данък, чиято събираемост всъщност осигуряват ниско платените граждани на България. В тази страна никой не прави никакви проучвания за важните неща, а статистиката е просто прах в очите. Така че всяко безобразие може да се отмине метър с мъгляво определение като "имаме проблем". Ние не можем да създедим никаккво гражданско общество, защото всички обществени организации - Асоциацията на данъкоплатците, напрпимер - се ръководят от собственици на ф ирми - работодатели и гласът на обикновения гражданин не може да се чуе. Няма да се реши нито един проблем - всичко потъва в пустословието на управниците.

27

д-р

преди 15 години

Климактеричните проблеми на всичките ни вицета и министърки вече не могат да останат скрити от обществото.

26

Stelsson

преди 15 години

бахта в шибаното създание.. къв проблем на ти у путята имаш пък ти е???!!!

25

преди 15 години

Плугчева ,плугчева ,само човек да ре види и си прави извод какви сме !

24

Dimo

преди 15 години

Госпожо Плугчиева, НЕ СТЕ ПРАВА и правителството НЕ Е ПРАВО и парламента НЕ Е ПРАВ...За майките Ви няма да говоря дали са ПРАВИ...

23

преди 15 години

тая ми прилича на няква луда от психиатрична болница... АИ СИКТИР И УСМИВКАТА BEZUMNAAAA ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

22

преди 15 години

Ministar na problemite !

21

преди 15 години

AMI togava ste golem problem

20

Fermer

преди 15 години

Аз мисля, че по-голям проблем от гоцевата *** едва ли може да има. От 5 месеца плаче като вдовица за външен експерт и не е свършила за 1 стотинка работа. Ако някой не брои за такава смехотворния "екшън-план", разбира се.По-синекурна длъжност от нейната и тази на Кушлев е единствено длъжността на вицепрезидента, как беше там...забравих му името.Да се пръждосва на село и да не лъже фермерите, че ще бере ядове.

19

преди 15 години

Другар р-Апортува пред другарката Сталин:- Другарко Сталин ! р-Апорт даден!Другарката Сталин:- р-Апорт приет!... и после "имало проблем"

18

вещ

преди 15 години

абе по-голяма крадла от тази няма.тя първо стана ибрикчийка и даде горите на доган,напълни си гушата а сега се върна да окраде и другите пари