12

Анонимен

преди 1 година

Да се изземат от пекарните пиците с кристали!

11

КОВИД се ИзЧерПа

преди 1 година

Зеленски - Губи, Почва Нова Измама - за Нови Трилиони!

10

Дзъ

преди 1 година

Поизтъркаха се малко кризите в които ни вкарват много е важно да сме ошашакани нон-стоп и да се крием в миши дупки. Чакам пресконференции от Пентагона или ЕС с 3-5-8-10 футови извънземни

9

УФОист

преди 1 година

Тъпченето с мазни ГМО кентъки фрайд чикени до това води...да си избираш бай дън за президент и да ти се привиждат извънземни!

8

сзо

преди 1 година

До Желязната планинапропусна пландемията

7

Желязната планина

преди 1 година

докладъд от 67г. е в действие. Трябва да има външна заплаха иначе не може - редът ще се разпадне. Ако не е ***, ще е глобалното затопляне, ако не е и то, ще са извънземните.

6

Ман ин бляк

преди 1 година

Триметрови пришълци, кацат и заминават. Радарите - мълчат. Където им е кацнал кораба със сигурност има радиация остатъчна и следи от висока температура. Това синьото е плазма а тя емитира син цвят след 4500 градуса целзий. Около 5500 градуса е такова студено синьо като на видеото. Кацнали са и са заминали. Голяма работа.

5

Анонимен

преди 1 година

Това трябва да са били зелените човечета.

4

Анонимен

преди 1 година

Винаги съм се чудил защо тъй наречените "очевидци", винаги описват извънземните точно каквито са представите насадени от Холивуд - "8 фута високи, с големи очи, с голяма уста"... Всъщност, никой няма идея как би изглеждало едно извънземно - може изобщо да не е на два крака - може да е примерно някаква машина, или пък нещо което дори не можем да си представим

3

Анонимен

преди 1 година

Да не се окаже "made in China", Защото Китай вече е много по напред...

2

АнонимеН

преди 1 година

СИНЯ КЪЛБОВИДНА МЪЛНИЯ НИЩО ОСОБЕНО! А ЛАС ВЕГАС Е ЕДИН ПРОПАДНАЛ ГРАД КОЙТО ВЕЧЕ СТАВА ВСЕ ПО-ГОЛЯМА ОТЖИВЕЛИЦА И ИМА НУЖДА ОТ РЕКЛАМА! ГЛЕДАХ ФИЛМ ОТ ВРЕМЕТО КОГАТО Е ПОЧТИ ПУСТЯНА САМО ХОТЕЛА ПИРАМИДА ГО ИМАШЕ ЯВНО Е ОТ НАЙ-СТАРИТЕ В ЛАС ВЕГАС!

1

пришълецът

преди 1 година

Извънземният геном ли ви притеснява?:)))мииии така ще е....