9

Анонимен

преди 1 година

Костадинов март месец преди изборите в Котел пред симпатизанти: Кирил Петков влиза в НС и след това в тоалетната! Излиза от нея и очите му са като банички- толкова големи от надрусване.

8

Обективен

преди 1 година

Не му е добро емоционалното състояние , имаше рани по главата днес,явно си блъска главата в стената.

7

Public enemies

преди 1 година

Хехе, фарсове на ченгета инсцинировки опит за убийство, инсцинировки искане на имунитет на политици.

6

АТАКИСТ

преди 1 година

до Прапета яко друса от друга страна. Вчера влезе по погрешка в стаята на Въззраждане и Костадинов му каза: Ти си неадекватен! Излизай от стаята ни! Наистина Киро наркомана не знаеше къде е влязъл.

5

Анонимен

преди 1 година

Гeшeв имa oбpъщeниe kъм нaциятa тaзи вeчep... Ta cлeg тoвa kaтo ce зapegят egни "eмoциoнaлни cъcтoяния"...

4

Гешев е

преди 1 година

Емоционално Стабилен - но Вижте го Кики - днес Няма Глас, Загубил си е Гласа и Едвам говори, явно след цялото му Крещене - Вчера! Това е Опасно НеУравновесен Емоционално Индивид и като такъв е Опасен за България!!

3

Дааадм

преди 1 година

Гледайте го на живо.Има едни две три женички и един мазен бялчо с минимум 500 000 евро в причини срещу него.Там е по долно от парламента.Такава излагация че е страшно.И това го гледат и в чужбина, прокуратурите.......

2

Анонимен

преди 1 година

Отново доказателство, че обединени Генерал Борисов, Генерал Атанасов, Петков и Хр. Иванов могат планини да повдигат! Както не можеше Гешев да бъде отстранен, така и до дни му приключва царуването и започва нова демократична страница от живота на милата ни Родина! Ще дишаме по-леко и с надежда!

1

Анонимен

преди 1 година

Като братя по магистралки