31

Зад океански агресор

преди 1 година

Украйна я няма вече територията си е разделиха Полша и Русия. По-точно източните територии са независими самостоятелни републики ДНР и ЛНР които се обстрелват с натовско оръжие! Западните територии зеленият подписа договор с които ги дарява на Полша! Част от 50-те милиарда долара са в личните сметки на украинските продажници които унищожиха Украйна. Краварите смятаха че руските ресурси са много лесна плячка но се излъгаха! Жалко за хилядите източноправославни жертви в тази краварска война!

30

Крундел

преди 1 година

аз съм сигурен че даже не руснаците, ами американците нападнаха украйна, нали др0гаре?Американците имаха подписан договор за териториална цялост на украйна срещу ядрени оръжия, който нарушиха, американците окупираха крим и вкараха зелени човечета( вагнеровци) в донбабве и луганда, американците наливат парите си в издръжка на огромно количество консуматори на биоотходи...опаа, *** чакай бе, то май бяха руснаците, какви преговори и 5лв, изтеглят се, репарации и отговорни в хага и тогава преговори

29

Анонимен

преди 1 година

Всички фашисти в Кремъл са патологични лъжци и пoдлеци... Само нашите изветрели русофили тук са им конкуренция...

28

Анонимен

преди 1 година

Зеленски каза . Мир , като се възстанови Крим на украйнците

27

Румен

преди 1 година

След като почина Брежнев 1980г.. САЩ и ЕС протегнаха ръка на СССР да се спре напрежението от Студената Война . Подпомогна ги с технологии , чрез НРБ, дискове , компютри, технологии. Но Москва го прие като подкуп и отказа 1982-1989г. Громико " мистър НЕТ. виде нещо като опасност и отказа всякакви близки отношения . Така САЩ се насочи към Китай. Там ония включиха веднага.

26

Анонимен

преди 1 година

Влязохте в Украйна и след 2 месеца се съгласихте да подписвате съглашения или казано по другояче , откраднатото да си остане - кой дава така .

25

me

преди 1 година

Добър ден!Все едно сега го разбираме то си е ясно

24

Българин

преди 1 година

До 26 . Много правилно действа САЩ. Не може толкова малко хора , като руснаците .на такава огромна територия да държат . А ЕС гъсто населен. Все пак тоя ред трябва да се управлява от някой . В случая САЩ и НАТО.

23

Анонимен

преди 1 година

Всички знаем начина по който действат краварите. Усещаме го на наш гръб. Скоро Магарев ще ни вкара във войната, разбира се на страната на губещите. Българските управници винаги са вървели против волята на народа.

22

Краварска работа

преди 1 година

Световният зад океански агресор действа навсякъде по един и същ начин! Схемата вече е прилагат и в българия със заповеди от Козяк превзеха правителството в България! Сега ще даваме на украинските нацисти всичко което им е необходима а нашите платени самолети кога ще ни дадат краварските агресори?

21

?!?

преди 1 година

Като смениш думата натиск с Военна и финансова помощ, всичко си застава на мястото

20

Zеленски

преди 1 година

Тотална лъжа. Че какво им е пречело на украинците да го уредят по-късно, или сега? Само че това, което се е чувало ВИНАГИ от Украйна е, че конфликтът може да бъде уреден само след като агресорът се изтегли от всички украински територии.

19

Анонимен

преди 1 година

Копейковци, забелязвате ли как вашите русофлясници вече пелтечат за мир??? До тука бяха мечтите ви за големи "пабеди" на "могучая"! То ни пабеди има, ни могучая де...

18

Западняк

преди 1 година

Глу.постите на съветските кремълисти не ни интересуват. Доказано е, че винаги говорят обратното на истината.

17

Пълни глупости

преди 1 година

Украинците винаги са твърдели, че са готови веднага на преговори, ако Кремъл освободи териториите, които е окупирал! Включително ...Крим! Всякакво друго съглашение, всъщност ще е поредната лъжа на Кремъл, докато се прегрупират и нападнат отново! Не трябва да забравяме, как се хилеха, че няма да нападат, и накрая нахлуха с 200 хилядна армия! Никой не се връзва на лъжите на Кремъл!

16

Говори се, че

преди 1 година

Митрофанова яко жаса Коце на ежеседмичните съгласувания в посолствоТО.

15

Анонимен

преди 1 година

Имаше лисабонски договор, подписан и от трите общности в Босна. После Изетбегович се срещна с американския посланик Цимерман и мюсюлманите се оттеглиха от него. И стана каквото стана.

14

Анонимен

преди 1 година

само бой по уркотерористите,от друго неразбират

13

До 14

преди 1 година

Отприщваш си зАд...ка. Какви доставки, бе, тролей, България е разграден двор! Пък Тагарев е защитил дисертация в СССР, веднъж предател, винаги предател!

12

Анонимен

преди 1 година

И нито дума за разгрома на контраофанзивата на укрите в Запорожието.1000 бандеровци и 150 танка дадоха фира снощи при опит да пробият руските позиции.Нещата стават много зле за укрите и за цял Укристан.