11

Андрейчо

преди 1 година

Орбан се оказа " петата колона " на Путин в Европейския съюз - този човек е предател на европейските ценности и дано унгарците се осъзнаят класово и го отстранят !

10

Някой

преди 1 година

За тези с минусите по надолу. Доста неща не знаете и няма от къде и няма кой да ви ги каже. Не се говори официално за тях. Само ще ви кажа, че доста българи се прибраха отвратени и т.н. ЕС в Брюксел е един мигрантси и мафиотски бардак. Законите им са извратени и нямат нищо общо с Европейски граждани и гражданите на този съюз.

9

Селянин от скоро

преди 1 година

Интересно дали от Киев осъзнават това ,че след като свърши войната - ако Украйна "победи" Русия , тея всичките милиарди помощи от САЩ и Европа ще трябва да се връщат ? Колко от Украйна ще си остане тяхна и дали въобще ще може да се нарича държава със сувернитет ? Задава се нова колония на САЩ , близо до Русия , така наречената гореща точка .

8

Ямболски цървуль

преди 1 година

Въпрос до всички потребители на литиево-йонни батерии....Къде има Литий?

7

Ельоменат

преди 1 година

От ЕС просто да накарат византийците да върнат парите, които им нарина ха за да не фалират и ще кротнат.

6

Сър Пичук

преди 1 година

Комунделите пак се разнечтаха за рухването на капитализма. Дядо ми е на 86гофини, и още чака обещаното от правешкия овчар, но няма да се случи, защото комунизма е недоносче

5

Някой

преди 1 година

За това говорим, че ЕС върви към разпад. Ще има нови граници след нас явно. Изток и запад. Докато изток са производители, то запад ще си увиснат с незначителен внос от Италия евентуално от Украйна нещо, но от къде ще мине и колко ще им струва накрая? Също и запад ще останат с мигрантски контингент. Понякога трябва да се гледа реално на нещата. Аз също искам много неща, но те не стават само със мечти. Колелото се върти. ....

4

Анонимен

преди 1 година

Първо започват малките и непослушните ... После ще дойдат и други. ЕС трябав или даис промени политиката или ей сега, с рецесията, ще има 6-7 брекзита на един път.

3

Анонимен

преди 1 година

Браво!-:))

2

Ямболски цървуль

преди 1 година

Май видяха,че слънцето изгрява от изток.

1

Анонимен

преди 1 година

Тия в Киев що не си .нагли та отскачат, писна ми да слушам за тая черна дупка Украйна.