199

Анонимен

преди 11 месеца

Наистина трябва да се слезе от розовите облачета на земата! Политиката е бизнес, не е "тука има, тука няма"! Търсиш подкрепа, намира се, но подкрепата има цена! Плащаш, има подкрепа, не плащаш, стоката не се дава! Ето, затова се пишат договори, в случая коалиционни. Всички претенции, обяснени подробно, подписани от едната и от другата страна! Нескопосните, аджамийски уговорки, водят до нежелани резултати!

198

Анонимен

преди 11 месеца

Копейката им гледа сеира, след като ги набута яко, браво момче, така трябва с техните камъни по тяхната глава, ха ха ха

197

Анонимен

преди 11 месеца

Костя копейката този път ме изненада. Явно този път се е продал за Дубайски дирхами, щом пасуваха и вкараха Пеевски в комисията. Ше строи още един на къщата, продажника му с продажник.

196

заместник

преди 11 месеца

БСП го наложи по предложение на Мая Манолова Галева.

195

Анонимен

преди 11 месеца

Жълтите павета доволни ли сте, Пеевски ще ви прави комституцията

194

Мравояд Грантояд :

преди 11 месеца

"Оххх,даааа! Флюбена съм ф пеефффски... Ще се кача на гумената лодка с него и ще отпрашим към Росенец за романтичен ***-кенд за двама " DD <===8

193

яаож

преди 11 месеца

Е точно понеже умнокрасивите са гласували против /нищо, че цялата политическа пасмина се е спазарила за цялата гротеска-все пак са длъжници на дпс-то/,защо си измиват ръцете, къде техните привърженици да изразят граждански протест против тази брутална гавра?

192

Анонимен

преди 11 месеца

До Вьзмутен__ПП и ДБ гласуваха против, да напомня, че явно от вчера много време е миналало, герп, дъпъсъ, итн и въZраждане вкараха тоя индивид в комисията!

191

Анонимен

преди 11 месеца

къде е прокуратурата бе, защо тоя не е разследван и на топло?... май някой е платен

190

а освен това

преди 11 месеца

И освен умнокрасивите, къде са и феновете на копейкин, чиито хора правеха малоумщини и не гласуваха против

189

къде са умнокрасивит

преди 11 месеца

Къде са умнокрасивите да протестират срещу сви ня та??? Ясно е, че ще наденат маските на дъгата, щото са отговорни и първа писта да се направят на толерантни към прайда. Защо са толерантни към тази нагла *** и тези, които го натресоха да създава Конституция???

188

ПроСоТо

преди 11 месеца

ха ха ха!!!!..."ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА" !..Преди малко написах,че сезона за отстрел на глигани е открит и това веднага изчезна..ХА ХА !!...Явно някой е свързал глигана с тозишопар на снимката !...Това беше само тест бе,шматароци !..И вие показахте какво означава за вас думата "глиган"..ха ха !..Симпатяги !

187

Анонимен

преди 11 месеца

преди 10 години българина като чуеше Пеевски и ставаха километрични протести, сега и Брендо да стане премиер пак ще е същото мишкуване. Държава няма, народа е стадо!

186

Не разбрах

преди 11 месеца

ПЕЕВСКИ ЛИ ЩЕ ПРОМЕНЯ КОНСТИТУЦИЯТА ??.!! Къде са сега протестърите, защо няма вдигнати юмруци и т.н. !!?

185

Меди

преди 11 месеца

Мравояда на кой плаж се пече сега?

184

Анонимен

преди 11 месеца

Идотчета, Пеевски се допусна от ИТН ДПС ГЕРБ и внимавайте ВЪЗРАЖДАНЕ. Това да ви стане ясно олигфенчета! Всеки гласува като мъж със "за" ики "против". Само нашите моми патреотарки се ВЪЗДЪРЖАТ???? Каквооо? От какво се въздържате бе патреотарчета? Възраждане са златните *** на Пеевски и Борисов. Кажете го на всички ваши близки!

183

ПроСоТо

преди 11 месеца

До Анонимен..."..ин дъ скай УИД даймъндс",не "оф"....

182

Анонимен

преди 11 месеца

"Люси ин да скай оф даймънд" свърши. Лъсна грозната действителност. Ходом-марш, Юруш.

181

Анонимен

преди 11 месеца

Кворума не се сваля с гласувал въздържал се, а с метода на копейките - не влизаш в режим на гласуване!------Така е, но гласувалите въздържал се, вместо против, са помогнали да бъде избран. Предполагам разбираш какво ти се казва. Или пък ... ?

180

Кажи честно

преди 11 месеца

До ВьзмутенА бе ти чуваш ли се!? Кворума не се сваля с гласувал въздържал се, а с метода на копейките - не влизаш в режим на гласуване! Я вземете си оправете опорките и марж при Мътрофанова!!!