60

Анонимен

преди 1 година

Щом пак опряха до извънземните значи работата някъде се е прецакала

59

Ядрен вампир Z

преди 1 година

Как тъй във филмите за извънземни винаги кацат в Америка и всички говорят на англииски.Та и в живия живот така.Сигуенонса чули че бай Байдън се е потрошил да пада и са дошли да го видят с малките си извънземни очи и да се посмеят

58

Ники Сцайънса

преди 1 година

До умнокрасивият-------ти се смееш а не би трябвало..........Цялата Необятна Вселена представлява егоцентрична централна точка...............И на Земята и на трилиони километри от нея непрекъснато ще си в центъра на вселената.........За туй е невъзможно да има извънземни защото втори,трети и прочие центрове ги отричат законите на нашата вселена

57

Бузлуджа

преди 1 година

Погледнете Бузлуджа, някой е искал да Ви каже нещо някога. И...прозорци с обли ъгли обикновенно са по кораби и самолети не по сгради....мислете, всичко е пред очите ви.

56

Q

преди 1 година

Една държава/президент никога няма да признае съществуването им, защото това автоматично влизане разрез с религийте от там с църквата, от там с контролът над масите. Държавата се крепи на Църква, банка и правителство=контрол. Факт е, че има много същества като и не само като нас, някой по-умни. Други 100 000 години по-развити от нас. Други стават невидими с мисълта си. Това за повечето *** е измислица. Те обикновенно свеждат живота си само до разплод, рядко се развиват.

55

Курти Куртев

преди 1 година

Статията да не е преписана от Комсомолская Правда или ТАСС? Щото е научна фантастика. Ако бивш служител на разузнаването говори такива неща вече да е в пандиза

54

Афтоджамбазин

преди 1 година

Имат но не могат да ги карат защото не могат да разбият кода на дистанционното

53

Анонимен

преди 1 година

Прочетете книгата "Комитет 300", ако все още има хора, които не са. Световна икономическа мафия, която диктува кризите, внезапно изникналия "лидер", който "ще ни оправи" и куп друга информация за "случайните" неща, които ни заливат всеки ден... разбира се, стриктно контролирани и организирани. Както и днешната "случайна новина" за извънземни. Книгата я има и онлайн.

52

Анонимен

преди 1 година

Инжектоплякторът на UAP-па ми се развали, ще помоля НАСА да ми го оправи.

51

умнокрасивият

преди 1 година

Какви извънземни бе, аз съм центърът на земята и слънцето се върти около мене, а пък вие сте продукт на моето съзнание, за да не ми е скучно.

50

Анонимен

преди 1 година

Имат бази на слънцето. Не се виждат с око.

49

Анонимен

преди 1 година

Ясно е че не сме сами в галактиката. Въпрос на десетилетия да се покажат извънземните народи на нашата планета.

48

Анонимен

преди 1 година

Ей, да не си мислите, че сте единствените шебеци в тая вселена!!!

47

Анонимен

преди 1 година

От години американците имат отношения с няколко извънземни цивилизации. Вероятно и други страни. В мрежата изобилства от свидетелства за наличието на бази, където земен персонал работи с извънземни. Една такава база е в Дълси. Там, в края на 60-те става много сериозен инцидент в който извънзвмни се стрелят с агенти на тайните служби. Загиват към 60 човека. Освен това, сериозно се говори и за бази на Луната, съществуващи от много отдавна. Тепърва ще става интересно.

46

Анонимен

преди 1 година

Ами нека ги дадат тези извънземни кораби на Урките ,че нещо контра офанзивата им буксува..

45

Анонимен

преди 1 година

Ако оцелее някоя Супер-Империя,с или без помощ от Извънземни ,ще са САЩ.Защото са единствените ,които са добрите герои и го заслужават!Трийте колкото си искате ,истината горчи!

44

Българин

преди 1 година

Да не пускат втори сезон на сериала Debris и да му правят скрита реклама? Че сюжета сходен.

43

Анонимен

преди 1 година

Имат - дръжки!

42

извънземното

преди 1 година

Ако имаше извънземни щяхме да сме ги видели. Но доста се крият и не може да се видят от всеки. Само САЩ ги виждат,

41

Анонимен

преди 1 година

Добрутру! Забелязвате ли как напоследък зачестиха подобни статии и филми. Явно ни подготвят за нещо, защото от известно време се говори, че американците изпускат нещата и са пред война с т.н Сиви от Зета Ретикюли, с които са в близки отношения от поне 100 години. Извънземните вече не си спазват договорите и си правят каквото искат. Нещата са на път да ескалират грозно.