166

Хаоус оф пеин

преди 1 година

На работа не ни дават отпуск нямало хора кого да съдя държавата или работодателя ако напусна борса ще имам ли незнам какво да правя

165

Панайоти

преди 1 година

Шезлонги и чадъри по Гръцко се плащат единствено по хотелите и плажовете на българските мутри.Иначе гръцките хотели са си по старому.И така и ще си остане.

164

Анонимен

преди 1 година

До скоро тръбяха, че България не се рекламирала по света като туристическа дестинация! Тази статия не може да замести това - няма да ни върнете в мизерията на мутренското черноморие. Търсете си туристи-мазохисти от другаде!

163

Анонимен

преди 1 година

Търся някой да ме заведе на море, че мъжът ми не ме пуска сама.

162

ГЕРБ=ГРОБ

преди 1 година

До 169 Аз не бълнувам, а давам актуални цени от тази седмица от курортни дестинации. Братовчедка ти, не знам къде е и колко и е скъпо. Ако бере малини, нищо чудно. То и в София ще и е скъпо тогава. Ток и вода, да, по-скъпи са, но на фона на стандарта, в БГ е по-скъпо.

161

Анонимен

преди 1 година

Шезлонгите на плажа в Гърция по традиция са безплатни и са прилежащи към заведение или ресторант. Изисква се консумация, която можете да ограничите до 5-10 евро за половин ден. Имайте предвид, че към поръчаното в заведението на плажа почти сигурно ще получите подарък- вода към кафето или чипс към бирата, дори две малки сладоледчета към цялата сметка.

160

Анонимен

преди 1 година

Паркингите на морето в България са безумно скъпи.

159

Анонимен

преди 1 година

Толкова събирах пари за море и накрая отидоха за дърва.

158

Анонимен

преди 1 година

До ГЕРБ=ГРОБ Аз имам братовчедка в Гърция, омъжена за грък, не е толкова евтино колкото бълнувате тука във форума :)))

157

ГЕРБ=ГРОБ

преди 1 година

Направих обиколка тази седмица - Халкидики, Делфи, Патра, Олимпия, о-в. Кефалония, Лефкада, Парга... колкото и да им се иска на БГ мутрите да спрат хората от красивото, чистото и хубаво, няма да им се получи. Салата 450г. в 4 звезди хотел поръчана в стаята бе 9.5 евро. В нормални таверни, цените спрямо 3г. назад са с 10-15% повече, като никъде Гръцка салата не надвишава 10 евро. Каламари пържени са между 7-11евро, в зависимост от кръчмата. Октопод на грил е между 11-17. Гиротата са 2.5 -4 евро.

156

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Как ще струва една пица 16 кинта половдичанино, та аз съм бил сервитьор в пицария, но явно за вътрешните челяци в страната е по-скъпо, отколкото за хората по Черноморието :))) Освен ако не е пица в Хъд, дето и 30-40 лева ще ти вземат :))))

155

Анонимен

преди 1 година

*** чо бизнеса е огладнял яко,щом всеки ден има лъжливи статии за ценовият шок в Гърция. А фактите сочат че нормалните хора не са стъпвали в кимизарниците им от поне десет години. Ходят само някакви скъсани джобчета, мазохисти и такива имащи нужда от лечение на хроничен запеk.

154

Анонимен

преди 1 година

Що не кажете, че с една покупка на фрапе на плажа получаваш вода 500 мл.плюс чадър и шезлонг за цял ден? В Омнос Панагиас едно фрапе преди пандемията беше 3 евро, но за 3 евро можеш ли в България да получиш чадър и шезлонг плю фрапе и вода? Това лято и 6 евро да е фрапето, си струва да си платиш за спокойствието на плажа, където не ти дерат кожата като в България. Освен това хората не са застроили до плажа небостъргачи хотели като у нас. Няма да стъпя повече в България при украинците на плажа.

153

Турист

преди 1 година

Росен Стойчев ( автора на тази смешка) да каже и той къде ще ходи на море? Не се е постарал много с тази статия, късичка и без конкретна информация в нея.Май, май няма да яде от скъпите сандвичи .

152

До 162

преди 1 година

В България две кашкавални без сусам са 5.20 лв. Една баничка е 2лв.,а един бюрек 2.50лв. За две кафета и два фреш портокал няма да ти стигнат 18лева.

151

Анонимен

преди 1 година

Кумовете ни имат под наем бунгало на един плаж в Гърция, предплатено с 1000 евро за цялата година. По всяко време на годината ходим в Гърция. Стига сте лъгали хората! Изобщо не е скъпо на фона на скъпотията и мизeрията в България по морето!

150

Анонимен

преди 1 година

Платена статия. Посочете къде - град, курорт... Повечета българи стигат до Халкидики и най-далече Кавала. Ами идете по-надолу, обиколете някой остров да видите какви плажове, какъв пясък и саква чистота е. Идете и от другата страна - Йонийско море... и хич не е скъпо - преди малко сравнявах цените в нашите супери с тези в ГР. - много стоки са с по-ниска цена. Тази статия я чета в 3-ти сайт вече

149

Анонимен

преди 1 година

Минималната заплата в Гърция е 780 евро. Таванът на пенсиите в Гърция е 4932 евро. Колко струват 2 фрапета, фреш портокал, 2 "тиропита (кашкавалка със сусам) и 1 литър вода в заведение в мола в Комотини?9,10 евро, равняващи се на 17,83 лева. Но колко е минималната работна заплата в България? А пенсиите? Няма как да е скъпо в Гърция щом в България за 1 кафе и 1 безалкохолно е 9 лева в Пловдив, където няма море. Заблуждавате хората. Една пица плажа в България е над 16 лева.

148

Що лъжете бе

преди 1 година

Защо лъжете? Нямате ли срам? Пишете откровени лъжи и се опитвате да заблуждавате хората! Никой не ви вярва!

147

До 154

преди 1 година

Като ги нямаш си е лудост. Яж мусака и според чергата.