100

Анонимен

преди 1 година

Хърватия има същият проблем кото България, а той е, президент путинист, неофашист. Днес, неофашисти са сърбите и руснаците. Доказаха го с Войната в остатъчна Югославия и с Войната в Украйна.

99

Бебо

преди 1 година

Има много исторически книги и филми, от където става ясно колко жестоки са били надзирателите-украинци в концентрационните лагери. Дори самите немци са били потресени от подобна жестокост.

98

Анонимен

преди 1 година

Историята е много кървава и тежка в тези райони, тя започва през ПСВ, когато немци и австрийци нападат Русия, днешните поляци, украинци, които тогава са били част от Русия и именно немците и австрийците, създават първите конлагери в Европа изобщо и за първи път са използвали химични оръжия, с които масово е било поразявано европейското население като цяло, първите концлагеристи през ПСВ, са били днешните украинци, които немците изпращат, защото не искали да си сменят руската си идентичност!

97

АТАКИСТ

преди 1 година

А Слава Кокаинье да се чете Слава, май Фюрер!

96

Анонимен

преди 1 година

Миланович трябваше да бъде обявен за персона нон грата, а не да се кани от путиниста Радев в България. Много пъти е обиждал България, но най-много заради ветото ни към РСМ.

95

Анонимен

преди 1 година

Не само на него му звучи така , а и на още поне 7 милиарда души на тази планета.

94

Анонимен

преди 1 година

Миланович е пълна откачалка. Това казват за него дори съпартийците му и феновете на Радко Младич, сред които е и той. Той е със сръбски корени и хърватско гражданство. Само като си помисля, че преди няколко дена, този ултрас, неофашист, беше в България по покана на путиниста Радев...Че и в СУ изнесе говор, пред студенти. Май, го наградиха? А толкова често обиждаше България, относно ветото ни за Северна Македония. Ужас! Радев е предател.

93

Анонимен

преди 1 година

681 година е призната България от Източната римска империя, но тогава са плащали византийците на българите, не се знае кога точно сме нахлули там :)))

92

Анонимен

преди 1 година

Даже на Чарли Чаплин му се е налагало да казва Зиг Хайл (Да живее победата на нацистите) за да отърве кожата докато бяга от еврейския квартал където е работил като бръснар, накрая за късмет го правят фюрер по погрешка. Което прави филма още по смешен, но чак после.

91

Тц,тц

преди 1 година

И точно наследника на усташите (хърватските фашисти) ли трябва да говори за "Зиг Хайл"? "Слава на Украйна" какво общо има с хитлеристкия призив?

90

Анонимен

преди 1 година

Не съм Костадиновец, не се кефя на Русия хич, но наистина не ми е работа да прославям някоя друга страна, освен моята. Да ги подкрепям, естествено, но не ми е майка Украйна, че да викам Слава Украйни напред, назад. Това, разбира се, украинците могат да си го викат.

89

Анонимен

преди 1 година

Поредният бивш комунист, на който годините не му се отразяват добре.Който го е избирал той да му мисли.Слава на Украйна!

88

Анонимен

преди 1 година

И на мен така ми звучи!

87

Анонимен

преди 1 година

Украйна и Полша са руснаци по произход, те са били руски територии и руски боляства в миналото, през хаоса на ПСВ и Октомврийската революция, парчета от царска Русия се откъсват и стават самостоятелни територии, едно от тези парчета руски територии е Полша, така в началото на 19 век се образува Полша, а Украйна изобщо не е била отделна част от Русия някога, отделиха я с насилие и я откъснаха от Русия едва преди около 30 годиним, тогава започнаха да налагат нацизма и измисления "украински" език.

86

Анонимен

преди 1 година

Абе космонавта да ви начупим кофите ли да го разберете бе нахално създание.ПРОТИВ такива като теб сме дето въртят интриги. И нямате нищо общо с България и нищо общо с ЕС за това не сте в ЕС защото не ставате за там.Ти можеш да искаш много работи,ама дали ставаш за ЕС е нещо съвсем различно.

85

Анонимен

преди 1 година

Слава на Украйна!

84

Анонимен

преди 1 година

Ако става на въпрос, България е най-древната държава в Европа, но не се хвалим с това нещо, скромни сме донякаде :))) Това урки, това северни макета със сръбски привкус са ни чужди :)))))

83

Анонимен

преди 1 година

Еми същото е отвсякъде. Затова има СВО.

82

Анонимен

преди 1 година

До КосмонавтС фалшификации е ПЪЛНО, създавани са фалшификати , предимно от някои западни държави, поради чувството им за непълноценност, до Наполеоновите войни, даже Германия и Италия не са съществували изобщо като държави, а Европа се е състояла предимно от феодални владения и държавите в Европа, сред които са Русия, Франция, Англия, са се брояли на пръстите само на едната ръка, а "Украйна"(У КРАЙ на) е географски термин, на една малка част от Русия и означва "в покраийнините" на Русия.

81

Анонимен

преди 1 година

Абе космонавта не разбра ли,че вас не ви харесваме и това няма нищо общо с Русия.Набий си го в тъ-пата тиква или искаш някой да ти го вкара насила в нея.България няма нищо общо с кирливата Украйна и никой не се интересува от нея.Е затова с ме против вас.Настанило се тука бе да бъде канено и нахалства.