66

Доньо Донев

преди 1 година

Само не разбрах украинците какво общо имат. Български хотелиер лъже и краде, покрива го българско МВР, което лъже и краде. И после украинците са виновни. Извинете. ние не пасем трева.

65

koko

преди 1 година

Ами господин началник на Мевере, защо досега мълчахте и не взехте мерки питам аз. 2 години подлозите на Радев управляват.От 02.08.2022 г. управлявате и признавате, че по ваше време се краде. Ами самоарестувайте се гусин адвокат, сложете си белезници и влезте доброволно в ареста. Защото всички знаят отговора на въпроса кой ми сара в гащите.

64

Анонимен

преди 1 година

Не пускайте руснаци в България.Те са терористи,бандити,крадци и измамници.

63

Хемус

преди 1 година

Има архиви писал съм преди време,че цялата схема минава през Илин Димитров и украинската му булка!Още преди войната Димитров и съпруга имат фирма,да вкарват работна ръка от Украйна за туристическия сезон!На хотелите,които е доставял работна ръка,на тях достави и "бежанци"

62

Анонимен

преди 1 година

Дръжте им ДДС още на 9% на тия хотелиери-измамници!

61

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен_68, а да анексират рашистите черноморието искаш ли ***?...

60

Анонимен

преди 1 година

ми много лесно решение, всички алчни тарикати с хотели да връщат каквото са взели, ако не, затварят им копторите, докато не възстановят надвзетото

59

Анонимен

преди 1 година

По добре руски бежанци от колкото тея нагли и нахални украинци.В цяла Европа се нагледаха хората на техните зулуми и претенции.Няма страна из Европа където да ги харесват.После защо Путин имал толкова много привърженици.Руснаците са по скромни и с тях нямаше да има такива проблеми.

58

До 64

преди 1 година

Даааааааааааа, Путин е виновен, Радев е виновен, Бай Дън нема нищо общо. Той е добричък, пък и не знае нищо, деменцията го тресе.

57

Анонимен

преди 1 година

До Да допълня... 61 ти я пази от комшията ти да не и смачка ламарините

56

Анонимен

преди 1 година

повечето хотели по морето са на ндсв

55

Анонимен

преди 1 година

За всичко е виновен Путин. Ако си беше седял на зад-ни-ка ,вместо да са прави на велик , всички тези проблеми нямаше да ги има.И при Радев е същата работа.

54

Анонимен

преди 1 година

ъ и защо въпросните хотелиери не носят отговорност, а удобно обвиняват редовното правителство, управлявало около 6 месеца?

53

И какво следва

преди 1 година

по-нататък от поредната установена далавера-ЕДНО НИЩО. Така, че гответе се за поредните хайдотлуци, които ще научавате и за които виждате и знаете и бъдете сигурни, че резултатът ще е все един- НИЩО ПРАВОСЪДИЕ.

52

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 52 Да се молим да не дойдат и бежанци от Русия. Пазете се хладилници , телевизори , лаптопи и жените.

51

Рапорт даден

преди 1 година

Рундьо ми каза така да кажа

50

........

преди 1 година

Кирчо Ала-Балата към затвора. Да връща и парите!

49

Анонимен

преди 1 година

Дедите на тези украинци са се били за нашата свобода.Те не са виновни,че джуджето нахлу в страната им и реши да ги унищожи.Потърсиха убежище у нас и ние трябваше да им помогнем.А че някой алчен хотелиер се е възползвал,гонете него или му затворете хотела,за назидание на останалите.

48

ъъъ

преди 1 година

Има лесно. Спрете да им плащате сметките и ще станат с 50 % нерегистрирани.

47

мдаа

преди 1 година

Ами подгони алчните хотелиери. Те надписваха. Още тогава се забеляза, че някои хотелиери искаха пари за украинци, които са си тръгнали. Разплащането е ставало по списъци на хотелиери. Кажете им имената. 100% не са случайни хора и най-вече са от големите хотели. Защо иначе ще се натискат (а те се натискаха) да приемат украинци.