32

Анонимен

преди 1 година

Щом Румен Петков протестира пред Народното събрание, значи това ще е първото некомунистическо правителство.

31

Кънчо

преди 1 година

Поправка - кабинетът на ПП и Герб ще е срещу българския народ, а не срещу президента.Протести и избори... Не ни трябва правителство на имунетета, което ще има за цел да изпълни разпорежданията на началниците си и отърваване от провосъдието.

30

Анонимен

преди 1 година

Бурята си остана буря

29

Помнещ

преди 1 година

Какво стана с изказването на Гешев, че рано или късно, на Радев ще му свърши мандата, и той ще бъде разследван? Черепът ли ги обедини? Двама"фигуранти" на едно място!

28

Анонимен

преди 1 година

Тия па смешковци. Възраждане била контролирана партия.... Абе иска ви се, затова треперите като есенни листа като чуете Възраждане....

27

Анонимен

преди 1 година

Питаме Посолството...

26

червенушко

преди 1 година

Радев потресен! Как така кабинет без да е _назначен от него ! Радев Възраждане(на Русия) и БКП(БСП) разтревожени че плановете заРуска република пропадат !

25

Анонимен

преди 1 година

До Шопа Оправиха ни отвсякъде :)))

24

Какво

преди 1 година

...общо има между изпълнителната власт, Президенството и Прокуратурата! Ако всяка институция си върши работата и не се бърка в другите, би трябвало да нямат допирни точки! Има си закони!

23

ББ:Пърпоря Ги с 200

преди 1 година

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПЪРПОРЕНЕТО, ЗАЕДНО С ГЕРБ !!..МАШШААЛЛАХХХ !...ВЕЛИКИ ДНИ ВИ ЧАКАТ, БАЛГАРАЦИ .

22

Анонимен

преди 1 година

Няма страхно, то само Тагарев стига да гътне ново правителство, като вземе да изпразва складовете на армията и да праща всичко де що има на хохлите и народа ще ги помете

21

Шопа

преди 1 година

Хем не се искат , хем се натискат да са заедно ? Не съм сигурен кой по точно каза следното " политическа *** " . Едните искат да са на власт , тъй като спонсора ги натиска да го направят , другите искат да останат във властта иначе ги чака затвор . А тука в коментарите пълно с "компетентни" индивиди дето си мислят ,че някой ще ни оправи . Оправят ни , да , ама от към задните части , точно както ни оправят вече над 30 години .

20

Анонимен

преди 1 година

Значи ПП беха най-големите врагове на ГЕРБ и като ги записаха, изведнъж искат да се гушкат с тях, бългериан тупаник :)))

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 "Бойко и габриел продадоха 850 000българи гласували за герб," Подминавам правописа, по същество - "Бойко" отново е с поне две крачки напред. Защо? Трета година болшевикът РР коли и беси, и всички дружно пропадаме в хаоса, ПРИЧИНЕН тъкмо от негово коМУНЬОидно величество. трепери от страх, че най-после може да се състави РЕДОВНО правителство, неКОНТРОЛИРАНО ОТ РУСКИТЕ СЛУЖБИ. уЖАС! Горкото Путьлерче, *** дори не подозира за неговото съществуване, ама нашенчето го е СТРАХ!

18

Анонимен

преди 1 година

Чудесно !!! Само липсва Борисов от светата троица. Много моля да не го забравите в малко по късен етап.

17

Анонимен

преди 1 година

Кой сега се страхува от Гешев?

16

Бля бля

преди 1 година

От къде ги вадят тези "експерти" Всички до един бълват негативизъм, недоверие разделение .И тримата като че ли говори един и същи човек .Тези тарикати не правят анализ А агитация в полза на противниците на новото правителство Най вероятно ..платена агитация!!Много врагове ще имат ПП ДБ И Герб. Господ да им е на помощ!!

15

Белотче

преди 1 година

О тук нататък Кирчо, Кокорчо и Боцко могат да правят само четворка белот в СГЗ, да си намелят четвърти и така.

14

Анонимен

преди 1 година

Гешев е пуснат по пързалката навремето от СИК, той също е пионка в картинката :)))

13

Анонимен

преди 1 година

правителство на предателите , изменниците и криминални престъпници.. За да влезнат в затвора правят правителство..