74

Я па я..!

преди 1 година

Не е вяна. Човека само е починал изморен от срещата с Путин. Не е умрял.

73

Сега и Путин

преди 1 година

Ако даде фира и ще изкарам чудесна лятна почивка !

72

ТВ

преди 1 година

Хайде и Путин да го последва.

71

Станислав

преди 1 година

До АнонименНе си русофил, а просто завършен ***. Върви в Русия или Беларус да живееш, след като тук не ти харесва.

70

Сега е момента

преди 1 година

Полша да нахшуе в Беларус и да освободи белорусите !

69

Мир на праха му

преди 1 година

Беше добър хокеист и зловещ диктатор .

68

АнонимеН

преди 1 година

ЛУКАВШЕНКО УМРЯ В МОРДОРСКВА ПРЕДИ ДВА ДНИ СЛЕД СРЕЩА С *** НА КОЯТО МУ ОТКАЗАЛ ДА ДАДЕ КОНТРОЛА НАД БЕЛАРУС НА ***!

67

Анонимен

преди 1 година

"Други пък стигат по-далеч - Русия да използва тактическо ядрено оръжие срещу Украйна от територията на Беларус, а след това да хвърли вината върху отсъстващия Лукашенко."---------Те може и още по-далеч да стигнат ако не спрат дрогата.

66

VladTepes

преди 1 година

Лукашенко не позволи на алкашите от опозицията да пропият Беларус в делириум по стъпките на своя учител Елцин. Дано е жив още дълго.

65

Анонимен

преди 1 година

До мнение Ловят се за всяка възможност да пръскат отрова, като удавник за сламка. Но когато гръмна склада със снарядите с уран и облака мина през Полша и стигна до Германия, чудно как изключиха за една седмица автоматичните станции, които следят параметрите на околната среда в Европа. Измиха си ръцете - станала авария. И понеже има свобода на словото, никой никъде на запад не публикува нищо по темата. Маса *** се нагълтаха с нуклеиди и ги чака рак. Но тука статия за това няма и няма и да има

64

Владо

преди 1 година

за не разбралите в Минск има среща на КГБ-ейските шефове от цялото ОНД. И ще обсъждат с Лукашенко предотвратяване на преврат в Беларус

63

Анонимен

преди 1 година

До 70Трроляк, първо наред е 80 годишния дементен Джо. Дотегна на света да се търкаля по стълбите на самолета.... Да е жив и здрав Лукашенко, пази интересите да страната си.

62

?

преди 1 година

Няма как да имаме такъв късмет.

61

мнение

преди 1 година

Ха ха ха ... чул недочел и някой написал нещо. В Минск се провежда съвещание на службите за сигурност от ОНД и Лукашенко участва в нея, произнася речи... да живее конспирологията!

60

До 76

преди 1 година

Писал си "Председател на совхоз, управлява 30 години. Нещастно племе". Я давидим друго - слабоумен корумпе и негодник управлява САЩ години наред. Блазе им, нали???

59

Само да не стане

преди 1 година

както с Путин - 8 пъти умираше от рак и някви дурги болести - а той си живурка, най-безсрамно гадината, на пук на западните медии.

58

Анонимен

преди 1 година

До leg1t "Новината" им от край до край е една измислица и съответно - лъжа. Те за Белорусия и особено за Русия не публикуват нищо дуго, освен лъжи, инсинуации или пропагандни релации. Всеки ден по едно недоразумение публикува срещу заплащане уж своя статия, а всъщност пропаганден брътвеж от западната пропаганда.

57

Анонимен

преди 1 година

Александър Лукашенко е определян като "последният диктатор в Европа"? И кой го оппредели така - дементния Байдън и незаконно озурпиралата властта в САЩ клика около него... Освен това, не е откаран в болница в Москва, а замина за Минск. После се показа пред публика и заяви, че е изкарал тежък грип. И още нещо - това е втората статия за един месец, в която пускате инсинуацията, че е умрял. Сега чакаме още 5 - 6 статии със същото, както писахте за Путин че през ден у умрял. Пишете измислици.

56

Анонимен

преди 1 година

Явно е отлетял да организира Там нещата за джуджака

55

Анонимен

преди 1 година

Абе хубаво му копаееете гроба, ама Лукашенко изпроси две АЕЦ, безплатни самолети и газ на символична цена, а на нас ЕС и US ни спряха АЕЦ Белене и Ю.Поток, накараха ни да платим над 5млрд$ за чертежи на ретро самолети от 70те, взимат ни златото и ни накараха да си нарежем самолети и ракети за скрап, за капак пращаме техника и плащаме хотелите на укрите, та като се замисля не знам кой на кого трябва да се смее!!! Сега ще кажете че съм русофил нали хахахахахахах