85

Анонимен

преди 11 месеца

При ядрен сблъсък на Беларус щеше да им се размине, а сега вече не. Лукашенко си сложи бесилката и чака Путин да го побутне.

84

Анонимен

преди 11 месеца

Няма ядрена надпревара... Никой не е луд да се саоубива с ядрени оръжия... Само алкохолика Митя и нашите, изветрели русофили си позволяват да плямпат подобни глупости.

83

ТРЯБВА

преди 11 месеца

ЕС започна да забранява изкуствения интелект - вече се вижда - под всички човешки коментари за Историята се започва отричане - България не е бил освободена от Турско Робство през 1878 година - това е окупация на Руската Армия , която е платена със злато .

82

Анонимен

преди 11 месеца

В бункера са заредили туби с бензин. Кабаева е с хапчето в джоба, Путин отдавна не се разделя с личния пистолет за самоубийство. Медведя чака готов, ще ги полее и ще драсне клечката. Ама първо сватба в бункера. Алелуя!

81

Анонимен

преди 11 месеца

Руските партизани ще видят сметката на ***, и на тях им писна това мракобесие.

80

Анонимен

преди 11 месеца

Говняната путинска россия е само лъжа и пропаганда.

79

До Анонимен 94

преди 11 месеца

Ами той Пиздьo иска да възстанови сесесер, което също е комунистически проект. Значи има общи цели със запада. Ха-ха-ха-ха

78

Анонимен

преди 11 месеца

Даже децата на русофилите знаят, че русия не става.

77

Анонимен

преди 11 месеца

Днес сащ са съобщили, че до този момент в СВО са Zачистени 350000 укронацяги. Значи умножете по 3 и ще ви стане ясно колко за Zачистени и отишли при Бандера.Колкото повече оръжие изпраща запада, толкова повече укронацяги ще бъдат Zачистени. По данни на руското разознаване в германия се събират хиляди натовски военни, коитосе отправят на изток и воюват като наемници. През това време на запад продължават да обучават хиляди укронацисти, които също ще отидат да воюват. До кога?

76

Анонимен

преди 11 месеца

Излишно е да се мисли толкова напред чак за август месец. Путин може да бъде пакетиран и изпратен в Хага много по рано. Пригожин изобщо няма да му се церемони нито ще си цапа ръцете с Путин. Директно ще го командирова в Хага с еднопосочен билет стига да докопа властта в разпадащата се Русия.

75

Капралев

преди 11 месеца

Абе на тези куци укри пак русначетата им вършат работата. ВСУ се пъне вече година и кусур а пък шепа партизани от рдк и легиона разказват играта на путинските грездеи в Шебекино. Путинястите токова се отчаяха че почнаха да бомабрдират собствения си град.И между другото друзя що за име е това Маймунино?

74

Анонимен

преди 11 месеца

Комунистът Ленин създаде украйна, а после Хрушчов я разшири. Защо сега западните страни защитават и спонсорират един комунистически проект?

73

Анонимен

преди 11 месеца

Америка и американските корпорации създадоха и спонсорират нацизма в украйна, както създадоха и спонсорираха нацизма в германия през миналия век. Всичко е с цел същите корпорации да се докопат до ресурсите на огромната и богата Русия и до руското население като евтина работна ръка. Русия ни освободи от злото. Ако небеше Русия, сега целия свят щеше да се германия.

72

Анонимен

преди 11 месеца

Лондон - подводен туризъм.Безценно..

71

Анонимен

преди 11 месеца

Америка дължи 31 трилиона долара. Кога ще бъдат върнати тези пари и кой ще ги връща? Уникален хегемон, длъжник. Да обърна внимание, че в момента и ние дължим пари и продължават да се теглят. Преди 33 г. не сме дължали пари, напротив много страни са дължали на нас. Какво стана през този прословут 33 годишен преход? Настана ужасна демографска катастрофа, бедност и задлъжнялост. Още ли сте уверени, че държим правия път? Вас питам демократчета и либерастчета...

70

Анонимен

преди 11 месеца

Злото на това кълбо ще бъде победено.

69

Анонимен

преди 11 месеца

Къде е контранастъплението на укрорайха? До тук виждаме само разбити Хамъри и западни БТР-и от 60-те години на миналия век. Къде е новата натовска техника? Или са им дали само 10 неизправни танка за парлама?Жива сила му е майката, до последния укронацяг и натовски боевик.

68

Анонимен

преди 11 месеца

До ВЪПРОС А сибир как е превзет руска проститутко? русия е последната колониална империя държаща още в робство над 150 народа.

67

Анонимен

преди 11 месеца

Какво стана с укроемигрантките у нас? Започна ли размножаването с тях?Някой успя ли да надуе корема на някоя украинка?

66

ВЪПРОС

преди 11 месеца

Знаете ли че Англия е с територия колкото България ?Знаете ли че САЩ и Канада са Територии на Англия ?Знаете обаче как са превзети - с Бесене и Убийства .Време е да има СЪД - в името на убитите хора .Знаете ли че Русия е освободила България от Турско Робство ?Знаете ли че България няма Претенции към Турция ?Каква е тази Евроатлантическа Ориентация ?Къде е Англия, Канада и САЩ , Къде е Европа .