316

Анонимен

преди 11 месеца

До Гешев. Точно така. Е шев наистина действа като независим, истински прокурор. Издигна се над повърхността, за което се изисква смелост и достойнство. За разлика от него, Борисов потъва и повече си зацапва имиджа. За да спаси кожата е готов на всичко. Би трябвало сам да се откаже от имунитета си, а не да се хвърля в задушаващата прегръдка на пп/ дб, к до вчера го линчуваха.

315

Анонимен

преди 11 месеца

Гешев атакува. Бойко подкрепяй ПП без условия. в по слаба позиция си. Твоята шайка на Сарафов и Еврото е по слаба от Гешев.

314

omg

преди 11 месеца

В крайна сметка ще има правителство. Руските интереси ще претърпят крах. С Митрофанова, предалеите, шпионите и всичката останала русофилска ***, можете да си 'одите към Москва. А може и към Сибир, Володя може и да не е доволен от вас...

313

omg

преди 11 месеца

Руско-комунистическата мафия е на крак. Трябва да се спре създаването на правителство, за да се запазят руските интереси и влияние.Но това пречи на България.Тогава пишещите юроди, защо предавате България?

312

Анонимен

преди 11 месеца

А ако ти го вземат?Къде ще се криеш?И не ни пробутвай двете години без имунитет,защото тогава беше приятел с Гешев,а сега вече не си.

311

:)

преди 11 месеца

Логично :) Щом каскетът вече не ти е чадър, ти си си за затвора :)

310

Анонимен

преди 11 месеца

Надушвам миризма на страхова диария откъм Банкя.

309

Гешев

преди 11 месеца

Нещата са много сериозни. Гешев има такава информация и ресурс, че реши ли ще разгони фамилията на всички в тая държава. Ще започнат да изчезват като Пепи Еврото. Не е тайна обаче, че след като се върна он Ню Йорк, Гешата е прероден Петко. А Борисов е на"сран до ушите. Гешев извади всичко на показ и разтури тоя цирк дето ни представят. Държавата трябва да преживее своя катарзис. Дошло е времето. Ще се започне от нулата ако трябва, но трябва да има хора в затвора от престъпните ни политици!

308

k

преди 11 месеца

Боко изчезвай !!!!!!!

307

Max

преди 11 месеца

Ще гледа и той като бай Тошо, когато го свалиха.

306

Анонимен

преди 11 месеца

Дай поне парите.

305

Анонимен

преди 11 месеца

Добре дошли в ДИКТАТУРАТА на Радев, нали той иска да ви спаси от САЩ, ЕС, ПП, ГЕРБ, нищо че децата ви са там. То вие сте перфектни и говорите като професори на изпит и съжалявате че България не е Америка и затова искате Копейкин да ви управлява! Аз ако имах къща в Барселона щях да ви покажа среден пръст озлобени люде!

304

Македострадамус

преди 11 месеца

Пророчество за Боко отпреди илядо години: "И в некой ден Боко ке си отрежува манаслийката ,че да иде у женскио затвор и да не седи у мъжкио дека го използуват за жена."

303

Пророчество

преди 11 месеца

Хахаха не може това да го триете - това е бестселър: "И в некой ден Боко ке си отрежува манаслийката ,че да иде у женскио затвор и да не седи у мъжкио дека го използуват за жена."

302

До баба Яга

преди 11 месеца

"И в некой ден Боко ке си отрежува манаслийката ,че да иде у женскио затвор и да не седи у мъжкио дека го използуват за жена." - отдавна така не съм се смял хахахахахайаххахахсйсхахахаха

301

Анонимен

преди 11 месеца

Дай Боже скоро да бъде разпитана и Борислава Йовчева ! Злите езици обаче говорят, че тя се крие в Дубай !А, като са почнали с разпитите , нека разпитат и Цветан Василев за фалита на КТБ, както и Васил Божков за рекета срещу него от страна на Борисов и Влади Горанов !

300

ЗРИТЕЛ

преди 11 месеца

Искат имунитета на ББ,за да видят кой как ще гласува.Така ПП е вкарана в капан.Ще трябва да избират как да гласуват.ББ нали е голям мъж-защо не си даде имунитета,ако е с чиста съвест?Беше ербап като ги таковаше с двеста лидерите на ЕС,като нареждаше да се прекрати обиските при Мишо Бирата (кой ли си спомня за това?),като си говореше с Кокинов и неговата реплика"Ти си го избра" и т.н.Тогава никой не се врзивяваше,никой не говореше за затвор.Големите мъже се оказаха само на книга.

299

Анонимен

преди 11 месеца

Старите поколения са смели, евала на Борисов, на Гешев, искат да ги сменят с мекотели родени след примените, нормално, САЩ така управлява цял ЕС , който иска да се спасява за около 15тина години тук ще дойде нова държава, до тогава българите ще бъдат смлени от собственото си инфантилно доверие към запада, скоро почват ром.а кадрите да искат да упраляват,затова ги развъдиха

298

Анонимен

преди 11 месеца

Пепи Еврото е поредната икона в стената на мутро-гербаджийската интелигенция.ГЕРБ (доколкото може изобщо да се говори изобщо за самостоятеле субект извън опеката на ДПС, защото това е под въпросителна) си има Никола Филчев, Недялко Недялков, Мишо Константинов, Петьо Блъсков, Тома Биков, Иван Стамболов - Сульото и сега, новите звезди в гербавата галактика - Пепи Еврото и обаятелната му със своя интелект съпруга.

297

Край

преди 11 месеца

Боци, Боци и твойта не е лесна. От едната страна Магнита от другата страна Каскета. На където и да се обърнеш все влиза и болиии. А реално ти се ще да се пенсионираш и да си идеш в Барселона и да си тантуркаш детето и да си гушкаш миската. Нема пенсия - от мафията пенсиониране не е предвидено.