175

идетрибунал

преди 1 година

До Анонимен210 Хапчетата са за това да се пияр редовно!Нема страшно Херо Мустафа ти праща топли привети от брега на Мисисипи!Америка е цялата зад нас!

174

Мафиот Долен МРИ

преди 1 година

Малкото дпс се обади.

173

Анонимен

преди 1 година

Киро и Хасан предадоха държавата и народа! Такова падение няма в историята на БГ. ЗАТВОР ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ.

172

АнонимеН

преди 1 година

ПРИСМЯ СЕ ПАТЕРИЦАТА НА ГЕРБ СЛАВИ ТРИФОНОВ! НИКОГА ПОВЕЧЕ ЗА ГЕРБ ТОЕСТ ЗА СЛАВИ ТРИФОНОВ!ИТН СЪМСЕМ ОТКРИТО ПОДКРЕПИ ГЕРБ И ТО ПРЕДИ ДА СА ОБЯВИЛИ ДОРИ ИМЕНАТА НА ГЕРБ И ДПС МИНИСТРИТЕ

171

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ,ДПС,БСП,Възраждане,ИТН и Радев ни готвят хиперинфлация и фалит !

170

Анонимен

преди 1 година

Чорапа така се издъни че трябва да го отстранят ВЕДНАГА!! Парламента да гласува импийчмънт. Тоя индивид не е способен да е президент!! Срамота!! И Пастирката на Боко не се е излагал така.

169

Анонимен

преди 1 година

Ето го поредния от групата на статуквото който не желае България да просперира а желае само кражбите им да продължат. ГЕРБ,ДПС,БСП,Възраждане,ИТН и Радев унищожават България !

168

идетрибунал

преди 1 година

Ама крушовинчанке що си не кажеш на българският народ-КОЙ ТИ ЗАПОВЯДА ДА ПРЕДЛОЖИШ ТОЗ НИКАВЕЦ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!Хората си спомнят как тоз от учиндол прави с гълъбара Радев интервю и му пожела да стане президент а той още бе действащ генерал от армията!Всички са в ЗАВЕРАТА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ ОСВЕН ВЪЗРАЖДАНЕ!ВОЙНАТА *** НА ВРАТИТЕ НИ А ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ СЕ БОРЯТ КАКА ДА КРАДНАТ ЕВРОПАРИ!БЕЛЕНЕ ЩЕ ВИ Е МАЛКО!

167

баба мара

преди 1 година

избори до дупка всички вън от политиката това са недостоини хора как може да сегласува за подобни индивиди не мислите на изборите и ето ги резултатите

166

Като нямахте акъл,

преди 1 година

да се споразумеете навремето, друг ще ви вкара акъл през задния вход. ЗАПЪРТЪЦИ !

165

ЧАЛГАРЯ

преди 1 година

ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ РАБОТЕШЕ ЗА ДОГАНЯ

164

akud

преди 1 година

славчо ние от отдавна сме свидетели на цветкаджии като теб и всички останали като теб така че много не се прави и ти на отворен

163

Анонимен

преди 1 година

Сега не коментираме русофила Радев, нито проекта "Слави". Истината е една, независимо откъде идва. А тя е, че ПП,ДБ готвят голяма измама и нова подмяна на вота, на избирателите. Готвят болшевики чистки и връщане на комунистически кадри във властта. Изобщо нямат намерение, да спазят ротационното споразумение, както стана ясно от записа. Присъствието им във всяко правителство, ще означава безкрайни проблеми и гафове, нов срив и позор за България. Изолация и отлив от доверието на Брюксел в нас.

162

Тоя

преди 1 година

казваше преди изборите че щял да намали депутатите от 240 на 120.И повече не повдигна въпроса.Що си не гледа бизнесите по ,,капъкулето" ами тръгнал да дърпа лъва за опашката.

161

хаха

преди 1 година

тоя бил направил киро и асен да не са на власт :) някой вярва ли го това ? абе клоун , ако ви бяха дали митницата дали щеше така да говориш , а и още ли не разбра че ти не си фактор в политиката ? тия приказки ги разказвай на лапетата на стадиона , но нещо и там те няма .

160

До 188

преди 1 година

Мислех, че тежко психичноболните са изолирани и нямат достъп до интернет, ама май съм се лъгал...

159

mdaaa

преди 1 година

това нищожество играе *** игра.

158

Анонимен

преди 1 година

Отвратителен си Славуне! ИТН е най-унизителната партия! Нали щяхнте да изчегъртвате ГЕРБ?? Какво стана, чалго прoстa??

157

Истукан

преди 1 година

Не е виновен *** и Пульо, виновен си е народът, че го преизбра за 2-ри мандат. Народът повярва и на царя, че ще бъде спасен.

156

Иван

преди 1 година

Това на снимката чичо фестър ли е?