131

Будалов

преди 1 година

Пригожин искал да превзема киев, но бойците му трябвало да починат малко. Аха, много добра опорка, друзя, обаче това не е задължително. Всичко зависи как ще се развият нещата на фронта, ако сега ВСУ изтласкат войниците на Шойгу от Бахмут, познайте дали пригожин ще тръгне към киев или към масква? А тръгне ли към масква няма кой да го спре. Видяхме че с 80 партизани не могат да оправят в белгородско, а какво остава за няколко хиляди зека въоръжени до зъби. Могат да прегазят русия надлъж и шир.

130

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

Затова руския начин на "СКОТСКИ ЖИВОТ"---се нрича "ЖИЗНЬ"...... А западния и щатски живат хората наричат "ЛАЙФ"---------- И ЗАТОВА ХОРАТА БЯГАТ У ЛАЙФА --А НЕ У "СКОТСКАЯ ЖИЗНЬ"!....Понимайш, товариш......ДАЖЕ НАШИТЕ РУСОФИЛИ ОПРЕДЕЛЕНО СИ ПАДАТ ПО "ЛАЙФА"...ха,ха,хаааа

129

Калининград

преди 1 година

скоро ще приеме еврото.

128

Анонимен

преди 1 година

Sweet dreams както се казва американски мечти.А реалния свят е различен от тази *** статия и подобните писаници на американски идолопоклонници

127

Анонимен

преди 1 година

Е тоя Гиркин го осъдиха в Хага за самолета и от тогава е като певица и дрънка глупости.Явно така са му казали,че трябва да прави иначе лошо.

126

Анонимен

преди 1 година

Пригожин каза, че бойците на вагнер се извеждат в тила за да отпочинат, за да бъдат комплектовани с нови бойци, след което той иска да бъде пратен да превзема киев. Стрелков не обича Пригожин и неведнъж го е атакувал вербално В момента в русия всичко върви добре и няма причини за вътрешни размирици и преврат Така че Стрелков в момента се държи безотговорно и приказките му нямат никакви реални основания

125

Анонимен

преди 1 година

ваще шеги нямат край против русия вие си мечтаете американски васали народа ни подържа путин путин е уважаван и обичан от народа си а вие в бг *** се карате се кой да ще взема власта в ръцете си не сте способни да си избирате правителство кои лъжи повече иван костов е на 1 място 2 място е кирил петков страна като бъдгария цари кражби лъжии насилие това сте вие бг политици

124

Анонимен

преди 1 година

Вече превратите , кражбите, убийствата предварително се обявяват в медиите все едно са организирани от вас събития

123

СМЕХ...

преди 1 година

В РУСИЯ --ВСЕКИ Е ГОТОВ ЗА "ПРЕВРАТ"....ЗАТОВА , СТАЛИН ГИ ИЗБИВАШЕ , КАТО МУХИ И ГИ ПРАЩАШЕ ПО ЛАГЕРИ , ЗА ДА НЕ ПРАВЯТ "ПРЕВРАТИ И МЕТЕЖИ" , ЗАЩОТО ОТ ПРОС ТАКА И ПРОЛЕТ АРИЯ , ДРУГО НЕ МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ ОСВЕН , ЛИЦЕМЕРИ, ПОДЛОСТ И НОЖ В ГЪРБА ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ!

122

Симо

преди 1 година

Пригожин прави преврат, Шойгу е уволнен, Путин болен, Зе почва контраофанзива и връща Крим ...за 800 дни, вервайте

121

Курназов

преди 1 година

Взривове и инциденти на руска териотория всеки ден, случаи на дезертьорство - вчера при авдеевка 30 души вдв се предават, а 40 зека избягват от фронта обратно на руска територия - застрелвайки командирите си и двама цивилни на които им отнемат автомобилите. Сега ги издирват там. И всичко това друзя е признато от официални руски СМИ и зет телграм канали, не става въпрос за фейкове като вашите. С други думи сигналите за възможно ВОСР2 се увеличават със всеки изминал ден, а фитила ще го запали ВСУ.

120

РУСКИ ЛЪЖИ

преди 1 година

До Анонимен 127 МНОГО ПРАВИЛНО. Съществуването на ''украински нацисти'' е предтекст на дж,,джето за да нападне Украйна и руските крепостни се..ля..ни да си мълчат. Лека полека цялата истина ще излезе на яве и дикт..аторския режим на Вова ще рухне.

119

Анонимен

преди 1 година

Пак Нела Христова, пак глупости. Аман. За колко жалки цента работиш?

118

Анонимен

преди 1 година

Айдееее.... Ново 20!!!!! Жалки журналистчета!

117

Анонимен

преди 1 година

Това с денафикацията си е предтекст, на всички е ясно, че е измукана от пръстите версия на Путин :))) Въпроса е съвсем друг и всеки българин го знае отговора, все едно ние да немаме претенции за територии към комшиите :))) Също и Запада много взе да се гаври с тех, а САЩ е държава само на 200 години :)))

116

Анонимен

преди 1 година

Като притежаваш фирма по силна от руската армия може и да ти дойдат подобни идеи , все пак и атомно оръжие тук не играе .

115

Губиш

преди 1 година

До Реалност 124 - Реалността обаче е по-друга: Кораба не потъва )))

114

Реалност

преди 1 година

Путина подписа смъртна присъда за Руската Фер,,,ментация. Руската икономика и държава отива към разпад. 1917 и 1991 ще се повторят. Чечня, Дагестан, Сакхта, Карелия, Калининград и много други ще се отцепят от потъващия кораб.

113

Анонимен

преди 1 година

Пригожин е прав, всъшност Русия милитаризира Украйна и то тежко. Също така Русия не денацифицира Украйна, а я направи популярна из света. Преди в САЩ да не мислите, че знаеха къде е дори Украйна и какво е Украйна?

112

Тошко

преди 1 година

До Май РусияТе нямат нужда от колонизация отвън ! Крепостни в главата,поведението и отношенията ! Само,че със самочувствие до небето ??!! На какво отгоре ? Една кола не могат да изкопират като хората ! Смях и отврат