42

до 42

преди 11 месеца

мн глуп***Аци имало у БГ ! кога прокроатурата сие вършила работата у НАС ?!!?? навреметро имаше един такъв дето произвеждаше уж картофи а пък изпляска хотел за 30 млн на Боровец при СДС-то пак ама го очистиха в Амстердам ...разбира се че котрабандата и трафика минава през службите и през митниците !

41

Мухаха

преди 11 месеца

Значииии.... отишли в ЮАР да водят спокоен живот и между другото да участват в трафика на наркотици между Южна Америка и Австралия . Баааааго и "спокойния живот" . Накратко. Да не се тревожим кой ги е убил и защо. Причини , както се вижда не са липсвали. На някой в Колумбия мнооого му е писнало от "посредници" и е решил да поразреди българските навлеци . Вестоносци са били изпратени и посланието предадено. Щом са избрали гангстерски живот,не знам защо се оплакват от куршумите ....

40

Един българин

преди 11 месеца

Смех ! Защо никой не е питал какво работят тя и Къро ? Крале ли работят , та могат да си позволят лукс и имоти в ЮАР ? Няма ли най-после един прокурор да привика на разпит Рашков, родата му, Пинокио и родата му, Киро и родата му, Кокорчо и родата му ( пардон той няма рода - с меки китки можесамо да върти чекийки), Съдиите и родата им .... ??? Няма ли да има справедливост по нашите земи ???

39

бг смешки 2

преди 11 месеца

казах че става въпрос за отмъщение някакво или издънка при наркотрафика !

38

Анонимен

преди 11 месеца

Никой не поръчва убийство ей така. Да беше кондуктор във влак немаше да те убият

37

Анонимен

преди 11 месеца

До до 34. То в началото на промените първо създадоха и организираха престъпните групи съвсем целенасочено. Не са се пръкнали от самосебе си. Даве и по вестниците започнаха да рекламират, че щяло да има "рекет" и "батки" още самите те да се появят и да започнат да действат.

36

Ддд

преди 11 месеца

До продавач на балониЯвно при двете убийства на семействата има еднакъв почерк. Явно тамошните убийци, не са чували за европейската и американската мафия и код на честта.

35

Анонимен

преди 11 месеца

До до 34. Така е, но не е "мафия", а организирана престъпна група. Двете неща са много различни.

34

до 34

преди 11 месеца

До Анонимену БГ също има добре огранзирана престъпност още от 90-години !

33

Ддд

преди 11 месеца

До до 30Е ако оставим на нашите журналисти, те веднага ще направят едни внушения, според това какво плаща плаща Прокопи или Ц.Василев,а може би Черепа. Всички знаем, че медиите ни пишат според това какво иска този който им плаща заплатите.А той пък, в какъв политически кръг играе.

32

Анонимен

преди 11 месеца

До продавач на балони. Мафия има само в Италия и то само в определени региони. Останалото е ОПГ на които са им дали напълно безсмислено названието "мафия". А при ОПГ няма "код на честта" и други подобни щуротии.

31

Анонимен

преди 11 месеца

чел съм че мафията не убива жените и децата - абсолютни глуппости! Мафията убива наред. Не убиват жените и децата ОТДЕЛНО от мъжа, защото той после ще дойде да убие децата на поръчителя. Не ги убиват и СЛЕД атентата, защото убийствата са скъпи - цените почват от 50к долара и стигат до половин милион и повече, зависи от мишената. Обаче колко жени и деца си заминаха мърцина ЗАЕДНО с мъжете си, знаете ли???

30

Анонимен

преди 11 месеца

Брей, мутреса се ядосала, че я питат.

29

продавач на балони

преди 11 месеца

чел съм че мафията не убива жените и децата на нарочените , но кой казва че тези са убити от мафията - която и мафия да е ?!

28

до 30

преди 11 месеца

До Дддможе и да има ! недей бързай .

27

БТА

преди 11 месеца

скоро и информация от Дубай и Сърбия ше има .

26

Ддд

преди 11 месеца

Мдаа,от статията разбирам че, в ЮАР просто ги убиват всички, мъжете и жените им, добре че децата ги е нямало, че не се знае какво е щяло да им се случи и на тях.Но всички участващи в кокаиновия трафик са наши хора там.А някой медии и журналисти,се опитваха да ни убеждават, че някой от тука е бил поръчал Къро и жена му.Но явно там така си разчистват сметките бандитите, няма никаква българска връзка с убийствата им.

25

хм

преди 11 месеца

той заварчик , тя камериерка , що ли са ги утрепали ?

24

Зозо

преди 11 месеца

Ами ся ще водят спокоен живот на едно тихо място с цветя :))))))))))) Ай сиктир!!! Престъпници и убийци. Накрая идва сметката.

23

бг смешки 2

преди 11 месеца

тАКИ И кЪРО отдавна са в този бзинес както и в контрабандата . освне това имат и легитмни бизнеси у нас като Къро държи полвин СОФИЯ още от времето на СДС . тук става въпрос или за отмъщение някакво или за издънка при голямо количество наркотик . няма какво друго да е !