142

Ха-ха

преди 1 година

Драгалевският мавър вече се виждаше на власт. Най-мразеният политик в БГ пак се натиска дето не го искат. Да се смееш ли, да плачеш ли...

141

Край

преди 1 година

Иван е светец и гений на фона на тая пасмина. Вярно че не си "каза Иван" НО разликата в класите е очивидна и даже, като че някъде дълбоко в черното му тяло е останала някаква следа от морал.

140

Майора

преди 1 година

Ще започнас култовата реплика на Петър Стоянов"Кажи си Иване.."!НоИван мълча и за обърканата пенсионна реформа , за извършената РМП от която вместо 30млд лв в бюджета влязоха 3 млд лв , за незаконото подслушване на тогавашния главен пеокурор Филчев от ген. Атанасов , за кръга "Орион" , аферата "Сапио" и прочие! Акъл от провалени хора не искам!

139

ха-ха-хи...вЕЕЕрваме

преди 1 година

Кукловода се затръшка ,че сценария му се развали...

138

Анонимен

преди 1 година

Както Костов, така и Борисов нямат предел на наглостта. И след 10 години двамата ще си въобразяват, че тяхното мнение има значение. Така както единия така и другия си имат последователи и сега. Затова сме на това дередже, нямаме качествен материал.

137

Мишо

преди 1 година

Шефа на СИК отново изпълзя!

136

Пешо

преди 1 година

Този кога ще го опушкат?

135

Анонимен

преди 1 година

А той нали не работеше безплатно, платихте ли му нещичко за мнението му?

134

Анонимен

преди 1 година

Да едно е да го представил пред общността и съвсем друго е общността да разбере тънките сметки които не са в полза на България

133

лустрация

преди 1 година

А ти мълчи, ако бе направил лустрация, нямаше сега да сме превзета държава. Отидете във властта и забравяте за какво сте там. Само ППДБ!

132

Никакъв Респект

преди 1 година

За хора ограбили България само три букви

131

Анонимен

преди 1 година

Думата е ц.и.г.а.н.ин ве неграмотни модератори. Не стига , че не могат пуйките ви да пишат грамотно дори в една публикация, ами и цензурирате

130

Анонимен

преди 1 година

Най-добрия приятел на гъзолизеца Славчо Христов. Зшатни пясъци е негов благодарение на ей тоя ***

129

Анонимен

преди 1 година

Този приватизатор - грабител откъде изникна? Защо не си отглежда теменужките и не ни остави да си ближем раните, които причини на цял народ!

128

Анонимен

преди 1 година

Въжте го добре тоя крадлив ром. Ето този продажник съсипа всичко с оня псевдо Майкъл Чорни, Екатерина Михайлова, Анастасия Мозер, Надежда говежда и сие

127

Охо Бай цензура

преди 1 година

Кога ще върнеш рестото на република България

126

Този нали беше умрял

преди 1 година

Ауууу,няма отърване от Мавъра, Плe ВНю и Мони Псето! Като котките са с по 7 живота!

125

Анонимен

преди 1 година

А дано, ама надали

124

РИБА БАНАНКА

преди 1 година

УЧУДВАМ СЕ КАК Е ВЪЗМОЖНО ЛЕНИНГРАДСКИЯТ МАВЪР КОСТОВ, КОЙТО БЕШЕ ГЛАВЕН ОРГАНИЗАТОР НА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИЯТ ПРЕВРАТ ПРЕЗ 1997 И НАСОЧВАШЕ ДЕЙСТВИЯТА НА ЩУРМОВАЩИТЕ НА НС, ДА ГОВОРИ ЗА "РАБОТЕЩА ПРАВОСЪДНА ВЛАСТ". ВСЪЩНОСТ - ВЪЗМОЖНО Е - В ДОЛИНАТА НА ТЪМНИТЕ БАЛКАНСКИ ПРО*СТА*ЦИ!!! И НИКЪДЕ ДРУГАДЕ ПО СВЕТА, ОСВЕН В БАНАНОВИТЕ АФРИКАНСКИ ПРЕВРАТИ!!!

123

Анонимен

преди 1 година

Този MaHra/\ на снимката продаде нефтохим на руснаците и сега говори, че Има опасност България да бъде отклонена от европейското си развитие. Този MaHra/\ на снимката стартира втората вълна на приватизацията по измислена от крадците и убийците на българският народ, метозика и сега говори за "Има опасност България да бъде отклонена от европейското си развитиe". Този когато бъде видян по улиците трябва да бъде замерян с камъни, а не да му се дава трибуна да лъже народа!