181

ЬЬЬ

преди 1 година

Аз неведнъж писах за "шарлатаните"на румен радев от пп и откраднатите милиарди от тях само за 7 дни,а ето,че корупцията на на тези "борци"против корупцията излезе вече и наяве.Жалко за подведените от тях избиратели.Те също носят в известна степен своята вина за случващото се в момента.Срам!

180

Анонимен

преди 1 година

Така е наш Кито отлетя да покучи нареждения няма Български доеод за тива как ще развиваме чакаме евросредства как ги получаваме Ви стана ясно като изпълняваме каквото ни кажат

179

ПроСоТо

преди 1 година

майсторите на циничните и брутални разговори за злоупотреби с власт се правят на разсеяни за ФАКТА,че по време на тяхното беснеене излязоха ДЕСЕТКИ подобни записи...И какво?..-Ами нищо!..Сега обаче квииичат до небесата..Работата е,че отмъстителния Банкянски ром няма да прости никога на аджамиите от ПП задето го арестуваха..Него-СЛЪНЦЕТО И ВЪЗДУХЪТ НА ВСЕКИ БЪЛГАРИН !!)!..Тоя болник пак щеше да им види сметката,ако ония се беха съгласили на дослук с него..Щяха да изгорят,а Тиквун да жертва нация

178

Принципно

преди 1 година

Планът на Сащ беше да вкарат Източния блок в НАТО и после да го пуснат да се бие срещу техния изконен враг - Русия. Вие нещо добро усетихте ли от НАТО и ЕС? Аз - нищо! Но некои хора добре се облажиха. Сега ще трябва да се разплащат с НАТО и САЩ с цената на живота Ни. Да се бием за техните интереси. Не за нашите! Бг е окупирана държава. Имаме си Американски Путин. Толкоз!

177

Всяка

преди 1 година

коза за свой крак! Много партии, различни схеми, много и различни задкулисни интереси = гладен народ и никаква свършена работа! Номерът е да се взимат едни пари от американците и да влизат в частни джебове. Майййната му на народа! Едно време имаше една партия и единен план и всичко беше ясно какво и как трябва да се прави. Яжте американска "демокрация"!

176

Реалист

преди 1 година

До избирател. Тези мокри сънища за изчегъртването може да си ги сънуваш довечера. Аз съм ги чел и слушал с хиляди. И нищо. ГЕРБ все да първи. Та така.

175

Гербер

преди 1 година

До Христо Христов. Пак ли ни излизаш със стария комунистически номер "А вие защо биете неггрите"? Сега коментираме грандиозния гаф на шарлатаните, ама кап.ути.те като теб извъртат нещата в друга посока. Ай стига с тези евтини похвати.

174

Демагози

преди 1 година

Абе даниеле, ти току що каза "Тия пп-дб цял СВЯТ ги чу какви са, какви сме всички и как се гаврят с нас и държавата. Огласи се, ЧЕ СМЕ СЕ РАЗБРАЛИ-с посолства и т.н. Имаме ангажимент, ще го направим НАПУК НА ВСИЧКИ И ВСИЧКО, просто ЩЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАМЕ СЕГА ДА ИЗВЛЕЧЕМ малко по-добри УСЛОВИЯ ЗА НАС!" ВСИЧКИ го виждаме! ПРЕДАТЕЛИ и ПРОДАЖНИЦИ АЛЧНИ И ГНУСНИ!

173

:)

преди 1 година

Колко записи на Тиквун и другите мафиоти излязоха досега с доста по-тежки престъпления??? Тиквун нареди да се изведе полицията и да не се прави проверка на цял завод?????? Още тогава трябваше директно да го карат в затвора! Герберският кмет на Пловдив във видео ясно и директно каза, че трябва да се правят невалидни бюлетините на опозицията - реакция никаква!!!

172

Бармана - Робот

преди 1 година

... и за кой ша гласуваме на следващите избори а? а наздраве...

171

Анонимен

преди 1 година

Така става, когато от коозяк си пазаруват герп2 от уиш.ком... явно нивото на "младите", независимо дали са стояли до тоалетната на харварТ или свищовския, е все така ниско.

170

Анонимен

преди 1 година

Тоест герб нямат против цинизма в разговора и изпирането на Баце, само са се притеснили за разпределянето на баницата.

169

Избирател

преди 1 година

Когато, когато.... ! А бе, Митов , когато гелосаните шарлатани вземат властта , тогава и ти , и Банкянския , и останалата *** герберска ще сте история - тогава съвсем сигурно ще сте изчегъртани ! Ти витаеш в облаците , Митов !

168

Анонимен

преди 1 година

Тоест герб нямат против цинизма в разговора и изпирането на Баце, само са се притеснили за разпределянето на баницата.

167

Анонимен

преди 1 година

Руди Гелов - най-почтения българин...

166

До 172

преди 1 година

Където има дим, там има и огън! А защо никой не пазследва?!! Това държава има ли закони или само мнения??

165

До 168

преди 1 година

Ми по правилно би било да сложат знамето на САЩ! Но вместо това на проксито им Украйно..Те затова са прокситата вси пак ;)

164

Мнение

преди 1 година

Но злоупатреба Няма! Само намерения и това са само думи! Маркетинг.

163

Така е...

преди 1 година

Евроджендърите избират послушни и некомпетентни хора, които да ни управляват. Ама те толкова са зле, че дори не разбират какви ги вършат. Едно не може да им се отрече обаче, наглостта им е безгранична, граничеща с дибилизъм.

162

Анонимен

преди 1 година

Записите не казват нищо ново за Кирчо и Асенчо. Отдавна си знаем, че тия двамцата просто са си едни прости момченца, които искат власт и лапачка и са готови на всичко и на всяка цена. Записите само потвърждават това.