58

Анонимен

преди 11 месеца

Що се делите все на страни? Що не потърсите доброто на България наистина? Доброто на България не е с Европа или с Русия. Доброто на България започва с покаяние и смирение на народа. Защото ако народа е праведен и управниците му щяха да са такива. Лошо качество народ = лошо качество управници. Те от нас произолязоха. Кога ще разберете тая проста истина и не ще направите нещо по въпроса? Ако народа беше праведен, 200 човека на власт нямаше да могат да извършат толкова зло, че страната ни да е зле

57

Освен

преди 11 месеца

Да мериш улиците незнам какво можеш да правиш а и не ме интересуваш

56

Анонимен

преди 11 месеца

Какви негодници ви управляват, отнесени от войната дървета и гугутки на кермидки!

55

Анонимен

преди 11 месеца

МИНАВАМ ГИ С 200! Прав е!

54

Верно ли е джендър

преди 11 месеца

Адолф Хитлер бил жена а баща и бил партизанин от БКП

53

Анонимен

преди 11 месеца

Aлооо вие направихте еничерски чистка , копринката съсипа всеки и всички срещу пари ! Морал от олигарсите на Радев не желаем! Вън пернатия и чорапа от властта!

52

Проблемът е че

преди 11 месеца

Лошият матерял управлява краде и репресира добрия

51

Омир до 47

преди 11 месеца

До Карл Маркс. Така де, и той е в кюпа. Ние сме тези, дето сме си купили скъпи и прескъпи билети и само гледаме, без пуканки.

50

ганьо

преди 11 месеца

Кога ще разберете, че тази държава с това племе няма бъдеще. Какви ли не месии си избирахме, кой ли не се смени да ни оправя и все тая. Така ще бъде и занапред. Защото проблемът е в матр'яла.

49

БългаринДаСеНаричам

преди 11 месеца

До 50 Гълаба е безгласна буква репресията идва от пробитите руски простит утки от бг службите така действат с политически неудобните опоненти

48

Хахахахах

преди 11 месеца

Другите са елфи, дами и сърове. Хахахаххаах. Продължавайте да кешите. Ще дойде и Вашият ред. Южна Африка не е това което беше. Нищо не е.

47

Георги Илиев Митев

преди 11 месеца

Гълбчето е невинно като горско цвете , което са го настъпили . Твърдо и категорично го заявявам , че той е отговорен за състоянието на държавата и по неговото управление аз бях репресиран , като ми се отказва и правото на труд без причина, въпреки , че изпълнявах всичко за което ме инструктираха бюрата по труда . В знак на благодарност към мен ми посочиха вратата и ми прекратиха регистрацията , като се опитваха непрекъснато да се саморазправят с мен . Да не говорим , че ТЕЛК , НЕЛК не ми дават

46

пришълецът

преди 11 месеца

Не съм ***, а съм скептик или имате проблем с агрианските потенциали?:)))а записите са дяволска смешка:)))

45

Анонимен

преди 11 месеца

Проскубана птица служеща на проруски президент

44

Карл Маркс

преди 11 месеца

До 46 А знаеш ри управлението на Радев и неговата престъпна кохорта колко ше ти струва.Колко ще струва на цялата държава заради щетите които и натесоха и продължават.

43

Омир

преди 11 месеца

Абе Ленчето Бориславова ще ни струва колкото Хубавата Елена.

42

Руската гей баня

преди 11 месеца

Така е в задунайската губерния на СССРа 16тата република менте

41

Soli Invictus

преди 11 месеца

Закривайте държавата и ставайте македонци! Поклонете се всички на Непобедимото Слънце на Македония и махнете този оркестър Кукубенд парламент!

40

София

преди 11 месеца

Просто е невероятно как данъците ми отиват за заплати на едни 240 нищоправещи в парламента. От сутрин до вечер копромати, записи, топене, клеветене по медиите. А държавата, горката кара на самотек от 2, близо 3 години. Пътищата тотал щета, беззаконие, изобщо... И после същите се чудят защо гласуват само 30% от имащите право на глас. Ще ви кажа защо -защото вместо да вършите работа, съществена работа, вие се занимавате с махленски истории.

39

ПОДКРЕПА

преди 11 месеца

Задължително е в България да има Нови Избори и да дадем шанс на Копейката - този прякор беше лепнат от ГЕРБ , ПП , СДС и БСП . Този човек ще издуха в Белене всички Партийци Престъпници , и ЕС ще го подкрепи .