46

Анонимен

преди 1 година

Вече и смяна на джендъра не може да помогне на безродните ни евроталибани

45

До 41

преди 1 година

Слушам те. Каква цивилизация е България? Защо никой извън България не говори български? Задавам ти елементарен въпрос, а ти не можеш да ми отговориш. Каква цивилизация е България?

44

Нора

преди 1 година

Вижте голямата тежест,която имаме в ЕС.Само златни кюлчета,кеширано евро,за по сигурно,спящ и натежал управляващ лидер,главен прокурор със собствен атентат,олигарси с финансово състояние на банки и политическа върхушка с чест на маскари!Тежест,ама тежест ти да видиш!

43

Анонимен

преди 1 година

42 пълни глупости дрискаш. Хайде обясни защо цялото оон се занимава със зърнената сделка? Знаеш ли на кое място е България в производството на слънчоглед? А за билки за чай сме на първите места. Не ми снасяй глупости какво правили ония скандинавци в камънака без слънце и почва

42

До 41

преди 1 година

Кирил и Методий не са българи. Те са византийци, т.е. гърци. Русия я нарича Славянска писменост, а не българска. Русия честити празника на Македония, не на България. Та кажи ми каква люлка на цивилизацията сме и изброй колко държави пишат на кирилица. Св. св. Кирил и Методий (на гръцки: Κύριλλος καὶ Μεθόδιος, на църковнославянски: Кѷриллъ и Меѳоди) са двама братя богослови, родени в Солун, Византийска империя през IX век, които развиват своята мисионерска дейност като проповедници на хр

41

До 40

преди 1 година

Още 50 държави имат супер условия за земеделие. 70% от държавите се намират в умерения пояс. Роботизацията, вертикалните фурми, изкуствения интелект и автоматизацията, ще направят така, че 5 пъти по-малка държава ще произвежда 100 пъти повече жито от теб. Земеделието е за бедни държави. Кажи ме богата държава разчитаща на земеделие. Какво предлагаш, че си конкурентен?

40

Анонимен

преди 1 година

Само преди няколко дена в България се празнува 24 май. И не само в България. Тази цивилизация покръстила две половини от два континента. Е ти явно си оня континент, задокеанския.

39

Анонимен

преди 1 година

35 няма такива положения. Всяка страна има преимущества един търси нещо друг предлага. Ти си превърнал хората в стока. Което си е престъпление спрямо държавата. Ние имаме условия и за земеделие и за всичко . Е, такива като теб разрушиха тежката индустрия. Но може да се направи. Стига да се смени нагласата от не мога следва че не искам, до мога и ще го постигна.

38

До 36

преди 1 година

Не ми слагай минуси, промито мозъче? Каква люлка на цивилизацията е България? Обясни ми.

37

Анонимен

преди 1 година

Та кажете, каква тежест е имала евроатлантическа българия в ес?!

36

До 36

преди 1 година

Каква люлка на цивилизацията? Ама на теб яко са ти промили мозъка. Кои са световните личности, които има България? Каква цивилизация и държава, която до 1885 година не е съществувала на историческата карта? Философи ли имаме? Велики мислители? Писатели? изобретатели? Учени?

35

Анонимен

преди 1 година

32 нормално е преди да го търсиш навън първо да се опиташ сам да го създадеш. Люлката на цивилизацията е била тук а сега ти си като ескимос който ще ходи на хавай да си купи хладилник. И ми се обясняваш че нямало как и че не можело. А както казах си и за бой. Чуждите интереси първо с от девет кладенеца за тях нали?

34

До 34

преди 1 година

Когато си малък и беден и не можеш да предоставиш нищо, си в подчинено положение. Нищо не можеш да договориш, другата страна ще ти наложи. Сега си представи, че за една позиция има 100 кандидати като теб, мислиш, че фирмата ще се договаря с теб или ти ще приемеш нейните условия? Предполагам си 16 годишен щом не разбираш нещата от живота. Ако си над 16 и мислиш по този начин, значи много сложен ще ти е живота, защото имаш елементарно мислене.

33

Анонимен

преди 1 година

31 продължаваш да доказваш че си продажник. Не всичко е пари. Франция както е създала ес така и може да го развали. Де гол даже и от нато е излизал в онези тежки следвоенни времена. Същото е с Гърция. Имаха идея даже да връщат драхмата. Ако не бяха китайците да им купят пристанищата сигурно щвха и да го направят. Италия обсъждаше не знам дали го прие да махат 10 евроцента. Понеже нищо не можеш да купиш с тях. България може да договори двустранни споразумения и има такива с редица страни.

32

Анонимен

преди 1 година

не може да загубиш нещо, което никога не си имал

31

До 30

преди 1 година

Като няма качествено висше образование и специалисти, които да ти дадат тези знания, както и технологии, които ги няма тук, нормално е да искаш да отидеш в чужда държава и да получиш конкурентни знания. Ако в едно село се учи да 7 клас, това означава ли, че човек, който иска да учи не трябва да отиде в друг град за да завърши средното? Това твоето не е патриотизъм, а тъпотизъм.

30

До 26

преди 1 година

Нито Льопен, нито Гърция ще излезе от ЕС. Трябват ти пари. Няма да оцелееш. Трябва да има кой да инвестира в държавата ти. Като няма свежи пари, икономиката загива. България не е 300 милиона държава да може да предложи работна ръка или някакво голямо производство на нещо. Оставаш без пари и инвестиции. Бизнеси фалират брутално, чужди компании се изнасят и добре платени специалисти остават без работа. Е те няма да останат, ще емигрират завинаги. 50 хиляди специалисти всеки месец харчат 2 милиарда

29

Анонимен

преди 1 година

25 още с второто изречение си казваш че си продажник. Държавата се прави за да имаш собствено образование. А не младите да бягат навън. България не е донор. А ти си кърлеж. Риск е даже да си на себода, това е моето мненир. Защото като не стане твоето почваш да рушиш публична държавна собственост. Платена с данъците на българите. Щото някой не ти дал заем за антидържавната ти дейност.

28

Анонимен

преди 1 година

Абе тоя къф доцент е? Ние сме в подчинена позиция в тоя съюз, правим квот ни кажат! Каква тежест, кви 5 лева?

27

Анонимен

преди 1 година

Опа, още един се загружил за реномето ни :))) това на кол ли ви го спуснаха като опорка? Дайте запис!